Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar serçe parmak ilk boğumda daha batma olması normal mi. Bende biraz yanma oldu ama batma olunca ilerlemedim daha
sorunuza cvp verildi mi bilmiyorum ama yanma hissi yeterli ıslaklık kayganlık oluşmadığı için olur. parmağınıza yağ yada kayganlaştırıcı sürüyorsanız yavaş yavaş ilerleyen ilk girişte sonra zaten vajina yağı bir defa gördüğünde sonrası kolaydır.

Ha
Hangi pozisyonda yendin canım

Çok teşekkür ederim şimdi işaret parmagimdayim zeytinyağına vazelini birlikte kullanıyorum ama ikisinin bir arada zararı olmaz dimi. Vazelini de kullanmaya başlayınca daha rahat olduğunu farkettim

Çok teşekkür ederim şimdi işaret parmagimdayim zeytinyağına vazelini birlikte kullanıyorum ama ikisinin bir arada zararı olmaz dimi. Vazelini de kullanmaya başlayınca daha rahat olduğunu farkettim
rica ederim, maşallah ilerlemişsin, canım vazelin kullanan arkadaşlar var ama vajinayla uyumlu mu bilmiyorum. bepanthol kullananlar var. hani tahriş olursa falan iyi geliyor diye.birde onu dene istersen.Allah yardımcın olsun sormak istediğin birşey olursa konuyu çok takip edemiyorum özelden yazarsan yardımcı olurum canım.

Egzersizler hangi aşamadasın canım?

Cnm sıkıp bırakma egzersizi bitti aynaya bakıyorum birde krem yada jel sürüp parmağımla oraya geziniyorum ve işaret parmağımı yavaş yavaş içeriye 1 boğum olarak gir çık yapıyorum yavas yavas ve alısıyosun buna canım süreyi biraz uzat içerdeyken kasılmalar azalacaktır ben suan bu asamaya geldim

kızlar hala başını alabiliyorum ve bu konuda sadece tek bir parmak yapabildim kolay pozisyonu bulamıyorum sanırım cünkü ilerlemiyor takılıyor

kızlar hala başını alabiliyorum ve bu konuda sadece tek bir parmak yapabildim kolay pozisyonu bulamıyorum sanırım cünkü ilerlemiyor takılıyor
canım benim hiç takılma tek parmakla kendin egzersizlerini yap .. eş denemelirini arttırabilirsin işe yarar.. bir kaç kez de olmayabiliyo tüm yazılan pozisyoları dene pes etmeden dene mutlaka birisinde rahat edersin canım

Arkadaşlar size bi tavsiyem olacak belki burada okuyamayan olmuştur diye. Bi arkadas burada bi yöntem paylaşmisti ben çok faydasını gördüm. 10 kez derin nefes alarak kendinizi sıkıp bırakın sonra da ilişki esnasında bunu 5 kez yapın dedi. Ben es denemesi henüz yapmıyorum o yüzden bunu parmak egzersizinde yapmıştım gerçekten orası yorulur ve bi süre sonra sikamiyorsun. Bi de ben duş alıyordum kaslar gevsesin diye ama bu sefer oraya sıcak su torbası koydum 10 dakka bekletim. Nor.alde serçe parmağınin ikinci bogumunu bile zorla alırken işaret parmağı kolaylıkla girdi. Ne takıldı ne aşırı bi yanma oldu. Bunu tavsiye edeyim dedim. Bu yöntemi öneren arkadaşın yazısını bulamadım. Bulsaydim onu paylasacaktim benim fikrim değil yani ben sadece uyguladım ve rahat olduğunu gördüm o arkadasa teşekkür ediyorum adı aklıma gelmedi ama kusuruma bakmasın

şu parmağı nasıl alıyorsunuz aparat yapıyorum parmak kelimesi bile beni benden ediyor oyyyy içim eriyor bravo vallahi :=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…