- 23 Mart 2015
- 5.792
- 7.114
- 398
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #190.681
Iki sandalye olayını ben de anlamadım yaIki tane sandalye koyduk demişsin ya canım onu tam anlayamadım
Bacaklarını koysa muayene Olduğumuz pozisyondaki gibi eğerIki sandalye olayını ben de anlamadım ya
Benim tahminin iki bacaginin altinada birer sandalye koyiyor ortasi acik kaliyo es de ordan yaklasiyo sanirim.Bacaklarını koysa muayene Olduğumuz pozisyondaki gibi eğeradam nasıl sandalyenin olduğu yerden ulaşacak anlam veremedim canim
dün bende öyle yaptım ama yatak ucunda denedim koltuk ucunda değil.. 1. sandalye bi bacak için 2.side diğer ayak için .. acayıp destek alıon ve cokk rahat bi pozizyon bencee..Iki sandalye olayını ben de anlamadım ya
evet aynen öyle ve cookkk rahat oluo :)Benim tahminin iki bacaginin altinada birer sandalye koyiyor ortasi acik kaliyo es de ordan yaklasiyo sanirim.
Haa anladım şimdi ee süper bu yöntem hiç aklıma gelmediydidün bende öyle yaptım ama yatak ucunda denedim koltuk ucunda değil.. 1. sandalye bi bacak için 2.side diğer ayak için .. acayıp destek alıon ve cokk rahat bi pozizyon bencee..
sorunuza cvp verildi mi bilmiyorum ama yanma hissi yeterli ıslaklık kayganlık oluşmadığı için olur. parmağınıza yağ yada kayganlaştırıcı sürüyorsanız yavaş yavaş ilerleyen ilk girişte sonra zaten vajina yağı bir defa gördüğünde sonrası kolaydır.Kızlar serçe parmak ilk boğumda daha batma olması normal mi. Bende biraz yanma oldu ama batma olunca ilerlemedim daha
Hangi pozisyonda yendin canımİns. Canim bi ara 2 parmak aldim sonra kasilmalarim cok fazla oldu tek parmagi aldim esimin sonra Hep p.. Denemesi yaptik 4 gundur cok ustune dusmüstük once basi sonra yarisi derken hepsi olduu inanin korkmayin demesi cok kolay ama uygulamasi zor ama gercekten korkulacak gibi birsey yok disimi cektirmisim inanin bundan kac kat daha fazla aci duymustum
Çok teşekkür ederim şimdi işaret parmagimdayim zeytinyağına vazelini birlikte kullanıyorum ama ikisinin bir arada zararı olmaz dimi. Vazelini de kullanmaya başlayınca daha rahat olduğunu farkettimsorunuza cvp verildi mi bilmiyorum ama yanma hissi yeterli ıslaklık kayganlık oluşmadığı için olur. parmağınıza yağ yada kayganlaştırıcı sürüyorsanız yavaş yavaş ilerleyen ilk girişte sonra zaten vajina yağı bir defa gördüğünde sonrası kolaydır.
Ama eşin boyu uzunsa sıkıntı yaşanır mı acaba. Sanki biraz aşağıda kalır diye düşünüyorum.evet aynen öyle ve cookkk rahat oluo :)
rica ederim, maşallah ilerlemişsin, canım vazelin kullanan arkadaşlar var ama vajinayla uyumlu mu bilmiyorum. bepanthol kullananlar var. hani tahriş olursa falan iyi geliyor diye.birde onu dene istersen.Allah yardımcın olsun sormak istediğin birşey olursa konuyu çok takip edemiyorum özelden yazarsan yardımcı olurum canım.Çok teşekkür ederim şimdi işaret parmagimdayim zeytinyağına vazelini birlikte kullanıyorum ama ikisinin bir arada zararı olmaz dimi. Vazelini de kullanmaya başlayınca daha rahat olduğunu farkettim
Egzersizler hangi aşamadasın canım?
canım benim hiç takılma tek parmakla kendin egzersizlerini yap .. eş denemelirini arttırabilirsin işe yarar.. bir kaç kez de olmayabiliyo tüm yazılan pozisyoları dene pes etmeden dene mutlaka birisinde rahat edersin canımkızlar hala başını alabiliyorum ve bu konuda sadece tek bir parmak yapabildim kolay pozisyonu bulamıyorum sanırım cünkü ilerlemiyor takılıyor
Allah yardımcınız olsunHERKESE MAAŞALLAH. Tek tembel benim. işden güçten zaman ayıramıyorum kibugün inş duş alıp denizem akşam. 2 parmak yapayım diyorum. dua edin arkadaşlarım
Kuzum ben de parmakta rahat ettim, aparati deneyemedim bile. Cunku parmakla hissediyorum ve kivrilabiliyor, aparata gore daha yumusak ne bileyim :))şu parmağı nasıl alıyorsunuz aparat yapıyorum parmak kelimesi bile beni benden ediyor oyyyy içim eriyor bravo vallahi :=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?