- 27 Ekim 2014
- 37
- 67
- 43
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #190.701
ama içim kımıl kımıl oluyor düşünürken deneyceğim ama oyyy bak gene bir tuhaf oldummmKuzum ben de parmakta rahat ettim, aparati deneyemedim bile. Cunku parmakla hissediyorum ve kivrilabiliyor, aparata gore daha yumusak ne bileyim :))
Dene dene :)ama içim kımıl kımıl oluyor düşünürken deneyceğim ama oyyy bak gene bir tuhaf oldummm
Oyyyy daha aksam agladim sizladim serc patmak bir bogumu bile alamiyorum diye ama aldim vallaaadun duvara carpiordum meger yonunu dogru belirmelemyince olmus. Asagi dkgru itin parmaginizi poponuza dogru. Yani.sanirim ben dogru yaptim kafam iyice karisti ama itsem gidior dahada parnak ne bir aci ne bir sey hic bisi yok serce parmagin hepside gider gibiydi. Ay bu bile cok mutlu etti beniii
yok benim eşimin boyuda uzun o kendini ayarkıo zaten yani eşim beni kndine çekti az da o kendisi büküldüğ azda olsa oldu yani :)Ama eşin boyu uzunsa sıkıntı yaşanır mı acaba. Sanki biraz aşağıda kalır diye düşünüyorum.
yatak ucu pozisyonunu deneyin. Hiçbir pozisyonda yenemeyen bir arkadaşıma bu pozisyonu önerdim şıp diye yendi. Yatağın en kenarına otur, eşin senin önünde dizlerinin üzerine çöksün yani vajina ve p..s karşı karşıya gelecek, sen istersen bacaklarını arala ister eşinin beline dola, senin komutlarınla ilerlesin eşin.. adanisin tafsiyesi sağolsun işime yaradı .. diğer pozisyonları yapamıodum ama bu şekil coookkk rahat..kızlar hala başını alabiliyorum ve bu konuda sadece tek bir parmak yapabildim kolay pozisyonu bulamıyorum sanırım cünkü ilerlemiyor takılıyor
Oyyyy daha aksam agladim sizladim serc patmak bir bogumu bile alamiyorum diye ama aldim vallaaadun duvara carpiordum meger yonunu dogru belirmelemyince olmus. Asagi dkgru itin parmaginizi poponuza dogru. Yani.sanirim ben dogru yaptim kafam iyice karisti ama itsem gidior dahada parnak ne bir aci ne bir sey hic bisi yok serce parmagin hepside gider gibiydi. Ay bu bile cok mutlu etti beniii
ne kadar peki eşin girecegi kadarmı cok acmayınca orası acılıyormu bunuda denek istiyorum başı alıyorum geris yok takılıyor gitmiyor sonrası tartışma zaten
Canim sana maşallah diyorum çok kısa sürede aşama kaydettin bence böyle giderse sen çok kısa bi süre sonra basaracaksin. Ben senden önce başladım mesela ama suan aynı asamadayiz sen bana da motivasyon sagliyorsun inşallah yenecez bu ileti hep birlikteBende aynı durumdayım parmak alabiliyorum ama pns alamıyorum bası giriyo gitmiyo daha
Cok merak ediyorum doğru pozisyonu bulduk diyelim sadece bu pozisyona mı mahkûmuz. Normal insanlar gibi istenilen pozisyonda beraber olamıyor muyuz.kızlar başı girdikten sonra azcık sabır.. pes etmeyin hemen:) söylemesi kolay diyceksiniz.. ben de sinir krizleri geçirmiştim.. hani bundan sonrası kolaydı diye.. hani gitmiyo işte falan filanlar.. ama gerçekten sonrası kolaymış.. sadece iki aşama geçmeniz gerekiyo.. birincisi başı girdikten sonra bir süre içerde kalabilmesi gerek .. biz bu aşamayı çok zor geçtik sönme olup durdu sürekli.. mesir macunu yedirdim eşime boll bol.. içerde kalınca söylüyorum size 10-15 kere nefes alın verin , kegel yapın gerçekten nasıl rahatladığınızı anlamayacaksınız bile.. eğer kayıp dışarı çıkarsa tekrar girdirmek şartıyla işte pes etmemek gerek bu durumda her seferinde daha kolay gidicek emin olun.. buna alıştıktan sonra da işte kendiniz için doğru pozisyonu bulursanız gerisi çok kolay... bitti sayılır sizin için..:)))
hayır canım o sadece bir alışma aşaması egzersizlerdeki gibi.. hani adım adım yavaş yavaş ..kişiden kişiye değişir.. ben daha çok yeni bir hafta oldu yeneli. üstte yendim ertesi gün altta biraz zorlanmakla beraber yapabildim, sonrasında alışıyosunuz . alıştıkça istediğiniz her pozisyonu yapabilirsiniz...mahkumiyet yok canım :)Cok merak ediyorum doğru pozisyonu bulduk diyelim sadece bu pozisyona mı mahkûmuz. Normal insanlar gibi istenilen pozisyonda beraber olamıyor muyuz.
Canim sana maşallah diyorum çok kısa sürede aşama kaydettin bence böyle giderse sen çok kısa bi süre sonra basaracaksin. Ben senden önce başladım mesela ama suan aynı asamadayiz sen bana da motivasyon sagliyorsun inşallah yenecez bu ileti hep birlikte
kızlar başı girdikten sonra azcık sabır.. pes etmeyin hemen:) söylemesi kolay diyceksiniz.. ben de sinir krizleri geçirmiştim.. hani bundan sonrası kolaydı diye.. hani gitmiyo işte falan filanlar.. ama gerçekten sonrası kolaymış.. sadece iki aşama geçmeniz gerekiyo.. birincisi başı girdikten sonra bir süre içerde kalabilmesi gerek .. biz bu aşamayı çok zor geçtik sönme olup durdu sürekli.. mesir macunu yedirdim eşime boll bol.. içerde kalınca söylüyorum size 10-15 kere nefes alın verin , kegel yapın gerçekten nasıl rahatladığınızı anlamayacaksınız bile.. eğer kayıp dışarı çıkarsa tekrar girdirmek şartıyla işte pes etmemek gerek bu durumda her seferinde daha kolay gidicek emin olun.. buna alıştıktan sonra da işte kendiniz için doğru pozisyonu bulursanız gerisi çok kolay... bitti sayılır sizin için..:)))
Bende tam yendim dediğim anda maalesef regl oldum. Cok korkuyorum başa dönerim diye. Rabbim o dönemi bi daha yaşatmasın yaşayanlara da bi an önce yardım etsinhayır canım o sadece bir alışma aşaması egzersizlerdeki gibi.. hani adım adım yavaş yavaş ..kişiden kişiye değişir.. ben daha çok yeni bir hafta oldu yeneli. üstte yendim ertesi gün altta biraz zorlanmakla beraber yapabildim, sonrasında alışıyosunuz . alıştıkça istediğiniz her pozisyonu yapabilirsiniz...mahkumiyet yok canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?