Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

offffeşim gelecek gene tartışma olacak dye korkuyorum allahım en kıs zamanda beni diğer arkadaşları kurtar

Tartısmayın canım rahat olup birbirinize destek olun,bu tek senin değil ikinizin sorunu sonuçta elele verip aşacksınız..Rabbim başka dert vermesin atlatcaz İnsAllah

Ben başı girdikten sonra üste denemeye karar verdim. Öyle başka yere girme olasılığı ortadan kalkmış oluyor Eş üste olunca aniden popo deliğine kayıyor o da insanın Can'ını fena acıtıyor

cidden artık başarmalıyız

aynen öyle oluyo başı giriyo ve titreme aynı zmanda nefes al ver eşime telkin edeyim diyorum ama tabii o sönüyo

Aynen. Bnm yüzünden kesimde sertleşme problemi yasiyor.oda tedavi görüyor. O sertlesme olduğu BN yapamiyorum daha basi girmeden katip gidiyor .basi girse belki zorlariz ama girmioki daha oraya bastirinca kayiyo. Off . bnde istek olsa güvenin gelse onda sertleşme olmuo hic. Nolcak bilmiyorum .Allah herkese yardim etsin.boyle hüseyin basima geleceği aklima hic gelmezdi

Aynen canım bende ayni seyleri yasıyorum. Sağa sola kayıp duruyo ve eşimde bi gun idrar deliğimi delecek Yanlışlıkla galiba, en alt diyorum bu sefer baska bi yere götürüyo o zamanda ben orası degil, orası da degil dedikçe o da sinirleniyo bende

Bende tam yendim dediğim anda maalesef regl oldum. Cok korkuyorum başa dönerim diye. Rabbim o dönemi bi daha yaşatmasın yaşayanlara da bi an önce yardım etsin
öyle düşünme canım o bir korkuydu korkulacak bişey olmadığını öğrendin artık .. tekrar korkmassan hiç öyle şeyler düşünme ben de regl oldum bitse de kaldığım yerden devam etsem diyom:) tebrikler bu arada ..

canım kontrol sende olsun.. yani pnsi sen elinde tut, eşin sana bıraksın tamamıyla, sen dokundur sen yerleştir,başını sen girdir, girdiğinde hemen bırakma elini tutmaya devam et, nefes al ver bu arada yarısı girene kadar tut elinle.. bu şekilde kaymasını engellersin ..bide yerini biliyosun zaten başka bi yere de ittirmessin..yarısı girdikten sonra elini bırakabilirsin..

canım sertleşme sorunu bizde de vardı.. bir hafta başını girdirdikten sonra devam edemiyoduk biraz mola verip tekrar devam ediyoduk ama bi yere kadar .. bi de erkekler daha kolay pes ediyolar.. sertleşmesin eşim hemen suratını asar yeter bu kadar derdi mesela.. ama yenince geçti hepsi.. ben işte besinlerle halletim o işi.. bi de sevişme falan yok ilk sertleştiği anda almaya çalıştım hep zamandan kazanayım diye:))

gözün aydın canım benmmm çok sevindim ah darısı bizeeee :) hangi pozisyondaydın :)

arkadaşlar mümkün oldukça siteye girip mesajlarınızı okuyorum.inanın içimi rahatlatıyorsunuz.2 aylık evliyim.evliliğim her geçen gün kabusa dönüşüyor.eşimle her an her dakika kavga etmeye başladık.benden soğudu artık.evde kavga ederiz diye doğru düzgün iletişim bile kurmuyoruz.her gün dakikalarca ağlıyorum.aşabileceğime inancım sıfır.çok üzülüyorum.eşiyle benim kadar arası bozuk olan var mı yoksa benim eşim mi çok anlayışsız? yardım edin lütfenn.

canım sakin ol hepmizin eşleri yeri gelince ters davranmıştır sende sakin ol lütfen bende 2 aylık evliyim ama sen yapamam deme korkuyorum deme eşine böyle yaklaşma eşine bu sorun sadece sende olmadığını söyle. bu durumun geçeceğini ama sabr gerektirdiğini. ve şunu düşün bu sizin imtihanınız olabilir destek olun birbirinize ağlama sende üzme kendini başaracam de canım benm

canımm benim seni de çok tebrik ediyorum bu arada.kendim yenmiş kadar sevindim inan :) inşallah Allah o günleri bize de gösterir. inşallah.inşallah

Uzulme cnm bak ben 7 yildir bu illeti cekiyorum esinden sana destek olmasini iste ne kadar uzuldugunu ve beraber bunhn ustesinden gelmeniz gerektigini soyle ve hemen egzersizlere baslz cnm.

kızlarcım misafirim vardı dün gece ye kadar gitmediler bizde deneme yapamadık tabi. neyse konuya giriyim vajili meleklerim bgn eşim aksam gitti işe. gündüz eczaneye gittim bepanthol krem aldım bebek pişiği için evde de emla vardı adanisin dediği gibi karıştırdım ikisini girişe sürdüm bekledim beş dk yanma falan olmadı. hani sadece serçe parmağın bir boğumunu alıyordum ya normalde. bu karışımı yaptıktn sonra işaret parmağıma sürdüm fırt diye girdi içeri hiçbirşey hissetmedim ama çok korktum çığlık attım elimi çektim. sonra oturdum dedim ki kendi kendime merveeee ne korkuyorsun acımadı ruh hastası dedim salaklığı bırak dene dedim olmuyor gitmiyor elim kokruyordm hala ama niye bilmiyorum :) neyse elime biraz bebe yağı sürdüm fırt bir daha girdi kegel yaptım içerde kalçamı sıktım sızı oldu aaa dedim demekki bu yüzden içerde ağrı hissediyorum kalçamı rahat bıraktım dipsiz bir kuyuda elimi uzatmışım gibi boş :) bir et parçasına dokunuyordum ilk başta sanırım o da idrar deliğimin altındaki topaklıktı birşeyler keşfetmeye çalıştım elimi gezdirdim boşluktu :) elimi çıkartırken de ıkındım açıldı elimi çıkardım. aldım tekrar kendimi sıktım sızladı demekki sıktığımda p...sin başı içerdeyken acı hissetmeme sebep olmuş. eşim yok ama ilk fırsattı bir eşli deneme yapacam. iki parmağımı küs işareti yaptım başını aldım gerisi gelmedi korktum kan gelmesin diye eşim biliyorsunuz parmak egzersizine izin vermiyor ama bgn manyak deli cesareti geldi. kafam rahatladı yapamasamda ve inanın o cesareti burdan aldımmm

kız aferin sana ... tek parmak bile yeter devamını eşinle yaparsınız... küsmeyin yeter:)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…