- 30 Mart 2015
- 566
- 483
- 103
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #190.841
Yakın zamanda gideyim o vakitO konuda sana Dr daha iyi bilgi verir ama ben jinekolojik muayeneye gittiğimde Dr bana söylemişti hatta zarın şeklini çizdi ve tam birleşme olması gerekli demişti. Parmakla ya da ufak aparatlarla bozulmaz demişti. Ama aklında soru işareti kalmaması adına bi kadın doğuma görün istersen çünkü aklımızda ne kadar soru işareti olursa o kadar kendimizi yersiz kasiyoruz. Bu arada bende ne orta parmakta ne daha kalın olan mumda kanama olmadı. Dr zarın çok esnek değil normal çok hafif pembemsi bi lekelenme olur korkma ilişkiye girdiğinde demişti. Yani benim zarı esnek olmadığı halde kanama olmadı endiselenme
Canım bana özelden mesaj atarmısın ben gönderemedim nedense bi tavsiyede bulunmak istiyorumarkadaşlar mümkün oldukça siteye girip mesajlarınızı okuyorum.inanın içimi rahatlatıyorsunuz.2 aylık evliyim.evliliğim her geçen gün kabusa dönüşüyor.eşimle her an her dakika kavga etmeye başladık.benden soğudu artık.evde kavga ederiz diye doğru düzgün iletişim bile kurmuyoruz.her gün dakikalarca ağlıyorum.aşabileceğime inancım sıfır.çok üzülüyorum.eşiyle benim kadar arası bozuk olan var mı yoksa benim eşim mi çok anlayışsız? yardım edin lütfenn.
Yeneceğiz tatbiki. Ya Çocukken evleniyor insanlar. Ben hep onu düşünüyorum. O küçücük bedeni ile yapıyorsa ben neden yapamayımKızlar ya bu illeti yenecez dimi bazen çok umutlaniyorum bazen umutlarım sönüyor. Ama egzersiz yapıpta yenemeyen yok dimi. Bi de şu egzersizleri düzenli yapabilsem başlayalı neredeyse 10 gün oluyor dün 4. Egzersizimi yapabildim anca. Ama egzersizle kesin yeniliyor dimi
Yeneceğiz tatbiki. Ya Çocukken evleniyor insanlar. Ben hep onu düşünüyorum. O küçücük bedeni ile yapıyorsa ben neden yapamayım[/QUOT
aynen kızlar bende öyle düşünüyorum sorun aslında erkeklerde benim ilk denememde yanlış bir pozisyonla yapmaya çalışıp beni korkuttu sonraki denemelerdede en ufak bi kasılmamda korkak diyip uğraşmadan bırakıyodu sabırsız olduğu için kızıp küsüyodu bende 2 aydan sonra bıraktım denemeyi aramız bozulmasın diye. bu şekilde olunca sinirleniyorum ben beklerim gerçekten hazır olduğun zaman yapalım dedi halbuki bu iş deneye deneye ilerler.istatistiklere görede vajinusmus sorunu % 90 erkekten kaynaklanıyormuş. şimdi parmak egzersizine başladım ilerleyemiyorum kızlık zarı konusunda takıntılı olduğu için parmak egzersizinden dolayı yırtılabileceğini söyledim.ben yapmak istiyorum o kadar ileri gitme dedi.1 saat sonra yanıma gelip hadi itiraf et dedi.onu kandırıp numara yaptığımdan şüpheleniyo kendince.gel doktora gidelim utan şu dediğine kafandaki soru işareti gitsin bende rahat rahat tedavi edeyim kendimi dedim doktorada yanaşmadı.normalde bu konu haricinde çok iyi anlaşıyoruz.ben şimdi kendi kendime kızlık zarımı bozsam sorun yaşayacağım gibime geliyor.ne yapayım ben şimdi bilemedim ??ah sellukacığım biz pes atmiyoruzda ettirenler var başında bi koca bağırığ çağırır durursa bi yandan onu susturayım bi yandan nefes verirken ilerletmeye çalışıyorum en sonunda beni ağlatıyor sonrada çalışma bitiyor.Bütün suç erkeklerin bence türkiyede bu işi ilk yapan bütün kadınlar korkuyor korkmayanı hiç duymadım karısını rahatlatmayı bilen hemen yapıyor en geç 1 ay sonra yineyapıyor ama bizimkiler kazulet rahatlatmasını bilmiyorlar strese sokuyorlar bizim değil onların tedavi olması lasım ama yine herşeyin üstesinden gelmek bize düşüyor destek yerine hep köstek oluyorlar suçlu olan vajinusmus olan bizoluyoruz
DOKTORA GİTMEYE İKNA ETMELİSİNaynen kızlar bende öyle düşünüyorum sorun aslında erkeklerde benim ilk denememde yanlış bir pozisyonla yapmaya çalışıp beni korkuttu sonraki denemelerdede en ufak bi kasılmamda korkak diyip uğraşmadan bırakıyodu sabırsız olduğu için kızıp küsüyodu bende 2 aydan sonra bıraktım denemeyi aramız bozulmasın diye. bu şekilde olunca sinirleniyorum ben beklerim gerçekten hazır olduğun zaman yapalım dedi halbuki bu iş deneye deneye ilerler.istatistiklere görede vajinusmus sorunu % 90 erkekten kaynaklanıyormuş. şimdi parmak egzersizine başladım ilerleyemiyorum kızlık zarı konusunda takıntılı olduğu için parmak egzersizinden dolayı yırtılabileceğini söyledim.ben yapmak istiyorum o kadar ileri gitme dedi.1 saat sonra yanıma gelip hadi itiraf et dedi.onu kandırıp numara yaptığımdan şüpheleniyo kendince.gel doktora gidelim utan şu dediğine kafandaki soru işareti gitsin bende rahat rahat tedavi edeyim kendimi dedim doktorada yanaşmadı.normalde bu konu haricinde çok iyi anlaşıyoruz.ben şimdi kendi kendime kızlık zarımı bozsam sorun yaşayacağım gibime geliyor.ne yapayım ben şimdi bilemedim ??
KARŞI ÇIKACAK NE VARKİ ONA SORMA SENDE AL İNTERNETTEN ÇALIŞMAYA BAŞLA ,PARMAK EGZERSİZİ ÇOK ZOR VE ACITIYOR DİLATÖRLE HİÇ ACI OLMUYOR BENDE BU ŞEKİLLDE YENDİMDilatör sete eşim karşı çıkıyo niye bilmiyorum ama istemiyo en iyisi evde aparat yapmak ama nasıl düzgün bi aparat yapamadım kendime hala
FİTO KREM SÜRMELİSİN TAHRİŞLERİ ENGELLİYORkızlaaaar :)))) 2 parmağı birden aldım valla :))) oldu işte oldu :) önce duş aldım sonra derin derin nefes egzersizi sonrada parmağımı küs yapıp ameliyat eldivenine geçirdim. sonra nefesimi verirken aldım epeyde ilerledim. girip çıkardım :) eşimde gaza geldi olacak bu iş diyor :) hepinize teşekkür ederim. hakkınızı helal edin. azıcık yanmam var şuan ama olsun
çok inatcı eşim bakire mi değil mi hayatta kendini o pozisyona düşürmez.düşünür ama uygulamaz çok ayıp yaa yaptığıDOKTORA GİTMEYE İKNA ETMELİSİN
YOK BAKİRE OLUP OLMAMAK DEĞİL BENCE TEDAVİYE BAŞLAMALISIN VAKİT KAYBETME ODA GELSİN DOKTORDA DİLETÖRLE ÇALIŞTIRIYOR ÇÜNKÜ NASIL ÇALIŞILMASI GEREKTİĞİNİ ODA BİLSİN HEM EŞİN DESTEK OLMAZSA NASIL YENECEKSİN Kİçok inatcı eşim bakire mi değil mi hayatta kendini o pozisyona düşürmez.düşünür ama uygulamaz çok ayıp yaa yaptığı
FİTO KREM SÜRMELİSİN TAHRİŞLERİ ENGELLİYOR
BENDE ONU DENİYM OLMADI:)) AMA DR FİTO KREMİ VERDİ BANA TAHRİŞLERE İYİ GELİYORMUŞ CİLDİ YENİLİYORMUŞZEYTİN YAĞ CANIM BENİMKİ 50 TANE KREM DENEDİM HEPSİ FOS BENDE ZEYTİN YAĞ 1 NUMARA :)
Peki doktor acele etmemeniz hakkında uyarı da bulundu mu. Benim doktorum her bir boğum için yaklaşık on gün çalışmamı istedi. Bende yapabildildikce ilerledim lakin doktordan azar işittim.Kizlar Ben gecen hafta yendim cok sukur Allahim Sizinde yardimciniz olsun insallah en yakin zamnda yenersiniz..Dr Saygin Bey'in yardimlariyla yendim ..kendisi gercekten cok basarili bir Dr ve cok iyi bir insan iyiki daha fazla zaman kaybetmeden gitmisim.. evet biraz paramiz gitti ama napalim su an dunyalat benim bu stresten uzuntiden kurtulmanin degeri paha bicilemez ..diiyecehim su ki imkanlariniz Asiri kotu degilse sartlarinizi zorlayin ve Dr destegi alin bosuna za maninizi bosa harcayip mutsuz olmayin
BENDE ONU DENİYM OLMADI:)) AMA DR FİTO KREMİ VERDİ BANA TAHRİŞLERE İYİ GELİYORMUŞ CİLDİ YENİLİYORMUŞ
bENİM DOKTORUM DİLATÖR SET İLE ÇALIŞTIRDI ÖYLE BİR SÜRE VERMEDİ ZATEN 4 BOYDU İLKİ 8 CM CİVARIYDI SON ÇALIŞTIĞIM BOY 15 CM CİVARIYDI SADECE ÇALIŞ GEL DEDİ İLKİNE BİR HAFTA ÇALIŞTIM 2. 4-5 GÜN 3. İLE 4. SEANS ARASI 1 AY OLDU GİDEMEMİŞTİM 4. YEDE 2 HAFTA Fİ,LAN ÇALIŞTIM AMA DR O KADAR ÇALIŞMANA GEREK YOK DEDİ DENEMEDEN ÖNCEDE APARATLA ÇALIŞTIM ÖYLE DENEDİK ÇOK KOLAY OLDU ÇOK ŞÜKÜR BİDE JEL FİLAN SÜRMÜŞTÜM TABİ, YÖN OLARAKTA DÜZ GİRMELİ DEDİ YAMUK DEĞİL YAMUK YAPINCA ZOR GİDİYOR ZATEN ,PARALEL DENERSEN ACIMAZPeki doktor acele etmemeniz hakkında uyarı da bulundu mu. Benim doktorum her bir boğum için yaklaşık on gün çalışmamı istedi. Bende yapabildildikce ilerledim lakin doktordan azar işittim.
Bi De burda arkadaşların tavsiyeleri dışında ekstra yaptığı bişey önerdiği herhangi bişey varmıydı.
Canım bişey soracaktım dilatorle çalışırken ilk aşamalarda batma oluyor muydu kendini kastiginda. Olduysa sonraki denemelerinde bu batmalar azalmismiydibENİM DOKTORUM DİLATÖR SET İLE ÇALIŞTIRDI ÖYLE BİR SÜRE VERMEDİ ZATEN 4 BOYDU İLKİ 8 CM CİVARIYDI SON ÇALIŞTIĞIM BOY 15 CM CİVARIYDI SADECE ÇALIŞ GEL DEDİ İLKİNE BİR HAFTA ÇALIŞTIM 2. 4-5 GÜN 3. İLE 4. SEANS ARASI 1 AY OLDU GİDEMEMİŞTİM 4. YEDE 2 HAFTA Fİ,LAN ÇALIŞTIM AMA DR O KADAR ÇALIŞMANA GEREK YOK DEDİ DENEMEDEN ÖNCEDE APARATLA ÇALIŞTIM ÖYLE DENEDİK ÇOK KOLAY OLDU ÇOK ŞÜKÜR BİDE JEL FİLAN SÜRMÜŞTÜM TABİ, YÖN OLARAKTA DÜZ GİRMELİ DEDİ YAMUK DEĞİL YAMUK YAPINCA ZOR GİDİYOR ZATEN ,PARALEL DENERSEN ACIMAZ
Inşallah canım yaa dün mum egzersizinden sonra umutları deneyelim dedik ama giriş bile olmadı. Ufacık bi girseydi 1 2 cm o bile yetecekti moralimin yerine gelmesineTabiki yeniliyor canım sen yeterki iste ve düzenli yap egsersizini seninde başarı hikayeni dinleyeceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?