Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Malesef o konudada destek alamıyorum senin sorunun sen çöz düşüncesinde bu işi ben tek başıma halletmek zorundayım

Canım bişey soracaktım dilatorle çalışırken ilk aşamalarda batma oluyor muydu kendini kastiginda. Olduysa sonraki denemelerinde bu batmalar azalmismiydi
Yok hiç olmadı çünkü çalışırken kendimi kasmadım doktorumun dediklerini asla kalımdan çıkarmadım oranın ne kadar genişleyebildiğini ve uzadığını 3-6 kilo arası çocuk doğurabildiğimizi söyledi sık sık kafamda bunu düşünüp odaklanmaya çalıştım birde doktorum cidden çok iyidi doktora gitmeye utanan ben muayene olurken hiç utanmadım o kadar olumlu enerji verdiki kendisi sağolsun hiç zorlanmadım sadece son boyda batma oldu oda 16 cm civarıydı bir o zor geldi ama içeride tahrişim vardı belki ondandır bol bol bepante kullandım çalışırken ama yönü konusunda beni hep uyardı yamuk sokma diye

Malesef o konudada destek alamıyorum senin sorunun sen çöz düşüncesinde bu işi ben tek başıma halletmek zorundayım
bİRİNİN ONUNLA KONUŞMASI GEREK DOKTORA GİTMEYE İŞKLNA ETSEN ONLARDA KONUŞUYOR EŞLERLE ,BEN EŞİMLE GİTMİŞTİM ONU AYRI ODAYTA ALIP KONUŞMUŞTU ÇOK FAYDASI OLMUŞTU ,NE DİYİM CANIM İSTERSEN DİLATÖR SET AL ÇALIŞ AMA ESNEK DEĞİLSE ÇALIŞIRKEN KANAMAN OLABİLİR OLMAZSA ONUN GÖZÜNÜN ÖNÜNDE ÇALIŞ

cANIM LÜTFEN RAHAT OLMAYA ÇALIŞ ,İLK GİRERKEN BİRAZ ZOR OLUYO GİBİ OLUYOR SONRA GİRİYOR ZORLA KORKMA ÇALIŞIRKEN RAHAT OL DERİN NEFES AL KULLANDIĞIN ŞEYİ DÜZ SOK YAMULTMADAN JELLE ,BAK ÇOK RAHAT OLACAK GÖRECEKSİN ,ÖZELDEN MESAJ ATABİLİRİSN SORMAK İSTEDİKLERİNLE İLGİLİ

bende de var öyle bir gerizekalı sonra pişman oluyor ama yine aynısını yapıyor .İnşallah en kısa sürede yenersin canım .Bir de gerçekten güçsüz durma ozamn daha çok üstüne geliyorlar

benim kocada coookkk sınırlı oluo o anda.. hep bana o muma geldimi alıon bana gelince niye yapamıon dio..ahh erkeklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Cnm burda birsuru arkadasimiz parmak veya aparatla egzersiz yapiyor ve hicbirinin kizligi bozulmuyor buna bende dahilim bende encok ondan korkuyodum oraya sanki bisey girer girmez yirtilacak ve kan geleck zannediyordum ne kadar eksik bilgilerimiz varmis hic biaey olmadi simdiye kadarki egzersizlerimde.bak yenen arkadaslarda ayni seyi soyluyor .ama esin takintiliysa bu konuda bisey diyemiycem cnm sende haklisin.

Canim küs isareti ile nekadar girebilio.we ilkbasta zor oluyo dimi girmesi

Benim kaslar halterci mübarekonceki gün aparat rahat girdi Ohhh dedim oldu bu iş. . Dün akşam yine zor ittim

DELİ KIZ :) egzersize başlamadan önce orayı açarsak sıcak su yada buharla, yada sıcak su torbası ile rahat oluyor bebişler. 2 parmağı öyle alabildim. bugünde mum alıp denicem inş akşama :) şu beyaz mumlar varya arkadaşlar ondan mı alsam :)

Canim küs isareti ile nekadar girebilio.we ilkbasta zor oluyo dimi girmesi

evet canım ilk denedim 1. parmak yaparken. dedim 1 parmak yaptım o gazla 2 parmağıda alırım dedim olmadı neyse bir süre 1 parmak yaptım. dünde bi denim dedim oldu. Bende inanamadım :) bugünde mum alıp kondom geçirip yağlayıp yapacam :) bir sepet alayım diyorum şu malzemeleri koymaya bari :)

KIZLAR YA Ben alt hava yollarımı üşüttüm heralde sürekli wc ye gidiyorum. egzersizden üşüdü benim minik .( sizdede böyle oluyor mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…