Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Dunden beri beni gulduren tek sey! İman gucuyle itmek... Ben ne yapsam ki? Gerizekali kocam kendi unuttu dun geceyi ariyor simdi yarim saatte bir.. Unutamam ki, ruhumda acitig bu kacinci yara

aaa uzatma hadi. Küsmekle çözülmüyor bu illet. Tek başına başaracağımız bişey değil. Hadi bidaha ararsa aç. Senin desteğin olmadan aşamam. Sen yanımda olursan aşabiliriz de. Burayı okusun şekerim. tek sen değilsinki hepimiz senin gibiyiz. Bu sorun evliliğimizi yıpratmamalı. Başarmayı istemek yeter yeterki birbirine destek olsun eşler. moral çok önemli. olcaksada olmuyor işte. Hadi uzatma canım.

allah razı olsun senden :) bende dedim dişni sık dayan dediom.. demesi kolay dayanamıom işte dedi inşallah az kaldı cok şükür rabbime buraya kadar gele bildim :) sayende

yaaa öyle mi diyor :) dayanacak biraz, yenene kadar başka çaresi yok :) çok az kaldı, sabretsin azıcık.

Amin canım, Allah hepimizden razı olsun, hadi mutlu sonu yazmanı bekliyoruz cimcimem

KARŞI ÇIKACAK NE VARKİ ONA SORMA SENDE AL İNTERNETTEN ÇALIŞMAYA BAŞLA ,PARMAK EGZERSİZİ ÇOK ZOR VE ACITIYOR DİLATÖRLE HİÇ ACI OLMUYOR BENDE BU ŞEKİLLDE YENDİM

Parmak egzersizinde çok rahatım aynayla bakmadan bile yapabiliyorum baktım dün dilatör sipariş vercektim tam vazgeçtim.mumla bi aparat yapmıstım onu hiç yapamadım baska bi cisim alamadım herkes farklı galiba

Parmak egzersizinde çok rahatım aynayla bakmadan bile yapabiliyorum baktım dün dilatör sipariş vercektim tam vazgeçtim.mumla bi aparat yapmıstım onu hiç yapamadım baska bi cisim alamadım herkes farklı galiba
bence dilatör al mum filn pis şeyler sokma hijyenik değil canım ,dilatör jelleyine çok rahat kayıyor

Uzatan ben degilim ki o... Defalarca konustum
Nato mermer nato kafa... Deveye hendek atlatmak daha kolay... Hep konustum, soyledimm... Tam duzeldi evet biz de duzenli denemelerle kisa surede hallettik derken, bir gece de eski halime döndürdü beni Burayi okuduğumu biliyor ama yazdigimi asla.. O da yasak, kiziyor. Gerizekali ne saniyorsa kendini...! Anlatiyorum su pozisyon daha iyiymis, bu pozisyonlarda basarili olanlar var, soyle yapmak daha iyi... Neye yaradi.. Hic birseye

canım kafana takmamaya gayret et benimkide beni sinir ediyordu öyle olunca sinirden hepten kitlenip kalıyorsun sakinliğini koru

bence dilatör al mum filn pis şeyler sokma hijyenik değil canım ,dilatör jelleyine çok rahat kayıyor

Sevgili özge, herkesin maddi gücü yerinde olmadığı için, illa dilatörle çalışın diyemeyiz. Seninle aynı fikirdeyim, keşke herkesin dilatör kullanma şansı olsa. Kulak çubuğunu, makyaj fırçasını önce peçeteyle sarıp, jelatinlemenin ve jelatini her egzersizde değiştirmenin hiçbir zararı yok, aparatlar da dilatör sertliğinde zaten, istediklerini kullanabilirler.

Tebrik ederim bu arada, insan yeniden doğmuş oluyor başardığında.

BİRAZ Sabit Fikirli sanırım. Suyuna git canım napacan. deneye deneye bulacan pozisyonu. hiç deme böyle yapalım, şurda okudum diye. ben böyle denemek istiyorum de bakalım. canım böyle istiyor de.

teşekkürler arkadaşım , tabiki haklısın ama dilatör setler ulaşılamayack raakmlara satılmıyor imkanı olan alsın olmayana bir şey diyemem tabiki herkesin kendi tercihi ben iyi niyetle bir yorum yaptım fakat sen yanlış anladın

teşekkürler arkadaşım , tabiki haklısın ama dilatör setler ulaşılamayack raakmlara satılmıyor imkanı olan alsın olmayana bir şey diyemem tabiki herkesin kendi tercihi ben iyi niyetle bir yorum yaptım fakat sen yanlış anladın

Regl de bile parmak yapmana izin werdimi doktor

Canım benim yanlış anlamadım, bilgisayar gerisinde olduğumuz için jest ve mimiklerimizi göremiyoruz maalesef.İyi niyetli söylediğini biliyorum birtanem.

Canım işe yarayacak,bu illeti yenmenin ilk aşaması moralini bozmamak, olumsuz şeyler düşündükçe olacağı varsa da olmuyor, erkekler böyle sabırsız, anlayışsız olabiliyor bazen. Eşli egzersiz yapmıyorsan, onunla muhattap olmadan tek başına güzelce biraz egzersiz yap, zamanı geldiğinde hatasını anlayacaktır zaten, böyle yaparak eline bir şey geçmediğinin bal gibi farkında. Daha sonra eşli denemeye geçersiniz mariposacım, sıkma canını tatlım benim.

BİRAZ Sabit Fikirli sanırım. Suyuna git canım napacan. deneye deneye bulacan pozisyonu. hiç deme böyle yapalım, şurda okudum diye. ben böyle denemek istiyorum de bakalım. canım böyle istiyor de.

Benim canim defolup gitmek istiyor (
Deneme falan yapmayacagim bir sure.. Gitti tum guvenim, herseyimm. Tesekkur ederim desteginiz icin.

Canım neden pis olsun ki sonucta onu Güzelce hijyenik malzemelerle sarıyoruz, en fazla ne olabilir ki mantar olur, onun da bi kremi var iki sürmede geciyo. Hem herkesin maddi durumu el vermiyor, 320 lira yaziyodu bi kez bakmıştım. 4 tane Çubuk icin inan ki cok para.
Hem bunların hepsi bi araç, amacımız oraya yabancı bişeyin girdiğini kendimize ispat etmek degilmi. Ha dilator girmiş, ha mum girmiş . Önemli olan bu durumu aşabilmek canım. Hepimize dua et insaalh yeneriz bizde senin gibi

Deneme falan yapmayacagim bir sure.. Gitti tum guvenim, herseyimm. Tesekkur ederim desteginiz icin.
Canım güvenin filan gitmesin bak burda biz Varız hep birbirimize destek oluyoruz. Doktor bile ne dese beni anlamiyo gibi geliyodu, ama burdaki arkadaslar ne dese yapıyorum, ne dese deniyorum. Cunku burdaki Arkadaşlara güveniyorum, onların beni anladığını biliyorum. Bizde seni cok iyi anlıyoruz. Rabb'ime sığın canım mutlaka bize bi yol açacaktır. Her zorluktan sonra bi kolaylık verecektir

hıııı kızıyorum sana Moral önemli şekerim diyoruz bak. Sen neler diyosun. Burda bizler varız heran birimiz olmazsa diğerimiz destek oluyoruz birbirimize. en yakınımızdakiler bile bizi anlamazken. birbirimizi bile tanımıyoruz, adımızı bile bilmiyoruz ama birbirimize destek oluyoruz. Çünki hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz. hepimizin evinde aynı sorunlar. Bu illet konuşarak , anlaşarak aşılabilecek bir durum. Sen egzersizine devam et, küs olmak hiç bir şeyi çözmüyor. alttan al boş ver. Azimli olmak lazım. bu sorunun asıl adı ne biliyormusun. öteleme yada tembellik sorunu. Daha egzersiz yapıpta yenemeyeni duymadım bu sitede. hergün güzzel ahaberler alıyoruz. bir günde biz dicez. olduda bitti Maşallah :)

Canım dilatörler çok pahalı 310 tl yazıyodu dün alıp almama arasında kaldım ev aldık araba aldık bi dünya kredimiz var yeneceğimi bilsem para önemli değil ama alırsam yenemezsem üzülürüm bosuna para vermiş olurum çünkü..Kendime mumdan streçleyip fln aparat yaptım onu alamadım iki parmak bile alabiliyorum baska bi cisim cansız bi cisim alamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…