- 23 Mart 2015
- 913
- 922
- 83
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #190.881
Dunden beri beni gulduren tek sey! İman gucuyle itmek... Ben ne yapsam ki? Gerizekali kocam kendi unuttu dun geceyi ariyor simdi yarim saatte bir.. Unutamam ki, ruhumda acitig bu kacinci yara
allah razı olsun senden :) bende dedim dişni sık dayan dediom.. demesi kolay dayanamıom işte dediinşallah az kaldı cok şükür rabbime buraya kadar gele bildim :) sayende
KARŞI ÇIKACAK NE VARKİ ONA SORMA SENDE AL İNTERNETTEN ÇALIŞMAYA BAŞLA ,PARMAK EGZERSİZİ ÇOK ZOR VE ACITIYOR DİLATÖRLE HİÇ ACI OLMUYOR BENDE BU ŞEKİLLDE YENDİM
Canim gercekten cok guzel anlatmirssn.saolMerhaba kızlar, vajinismusu yenmiş biri olarak her tür yardıma varım. Bir şeyler sormak isterseniz mesaj yazmanız yeterli.
Tecrübelerimi ve yardımcı olabileceğim her şeyi bu bloga yazıyorum. Takip edebilirsiniz.
https://vajinismuscozum.wordpress.com/
bence dilatör al mum filn pis şeyler sokma hijyenik değil canım ,dilatör jelleyine çok rahat kayıyorParmak egzersizinde çok rahatım aynayla bakmadan bile yapabiliyorum baktım dün dilatör sipariş vercektim tam vazgeçtim.mumla bi aparat yapmıstım onu hiç yapamadım baska bi cisim alamadım herkes farklı galiba
aaa uzatma hadi. Küsmekle çözülmüyor bu illet. Tek başına başaracağımız bişey değil. Hadi bidaha ararsa aç. Senin desteğin olmadan aşamam. Sen yanımda olursan aşabiliriz de. Burayı okusun şekerim. tek sen değilsinki hepimiz senin gibiyiz. Bu sorun evliliğimizi yıpratmamalı. Başarmayı istemek yeter yeterki birbirine destek olsun eşler. moral çok önemli. olcaksada olmuyor işte. Hadi uzatma canım.
canım kafana takmamaya gayret et benimkide beni sinir ediyordu öyle olunca sinirden hepten kitlenip kalıyorsun sakinliğini koruUzatan ben degilim ki o... Defalarca konustum
Nato mermer nato kafa... Deveye hendek atlatmak daha kolay... Hep konustum, soyledimm... Tam duzeldi evet biz de duzenli denemelerle kisa surede hallettik derken, bir gece de eski halime döndürdü beniBurayi okuduğumu biliyor ama yazdigimi asla.. O da yasak, kiziyor. Gerizekali ne saniyorsa kendini...! Anlatiyorum su pozisyon daha iyiymis, bu pozisyonlarda basarili olanlar var, soyle yapmak daha iyi... Neye yaradi.. Hic birseye
bence dilatör al mum filn pis şeyler sokma hijyenik değil canım ,dilatör jelleyine çok rahat kayıyor
Uzatan ben degilim ki o... Defalarca konustum
Nato mermer nato kafa... Deveye hendek atlatmak daha kolay... Hep konustum, soyledimm... Tam duzeldi evet biz de duzenli denemelerle kisa surede hallettik derken, bir gece de eski halime döndürdü beniBurayi okuduğumu biliyor ama yazdigimi asla.. O da yasak, kiziyor. Gerizekali ne saniyorsa kendini...! Anlatiyorum su pozisyon daha iyiymis, bu pozisyonlarda basarili olanlar var, soyle yapmak daha iyi... Neye yaradi.. Hic birseye
teşekkürler arkadaşım , tabiki haklısın ama dilatör setler ulaşılamayack raakmlara satılmıyor imkanı olan alsın olmayana bir şey diyemem tabiki herkesin kendi tercihi ben iyi niyetle bir yorum yaptım fakat sen yanlış anladınSevgili özge, herkesin maddi gücü yerinde olmadığı için, illa dilatörle çalışın diyemeyiz. Seninle aynı fikirdeyim, keşke herkesin dilatör kullanma şansı olsa. Kulak çubuğunu, makyaj fırçasını önce peçeteyle sarıp, jelatinlemenin ve jelatini her egzersizde değiştirmenin hiçbir zararı yok, aparatlar da dilatör sertliğinde zaten, istediklerini kullanabilirler.
Tebrik ederim bu arada, insan yeniden doğmuş oluyor başardığında.
Regl de bile parmak yapmana izin werdimi doktorBen eşimin penisinin 2/3 ünü aldım ama kanamam olmadı. O Yüzden merak ettim. Tabi illa kan gelmeyecek biliyorum. Doktor regl olsan bile egzersizleri yapacaksın dedi. Orta parmak denemem regl dönemime denk geldi. Acaba o vakit bişey oldu da ben mi bilemedim diye merak ediyorum sadece
teşekkürler arkadaşım , tabiki haklısın ama dilatör setler ulaşılamayack raakmlara satılmıyor imkanı olan alsın olmayana bir şey diyemem tabiki herkesin kendi tercihi ben iyi niyetle bir yorum yaptım fakat sen yanlış anladın
Uzatan ben degilim ki o... Defalarca konustum
BİRAZ Sabit Fikirli sanırım. Suyuna git canım napacan. deneye deneye bulacan pozisyonu. hiç deme böyle yapalım, şurda okudum diye. ben böyle denemek istiyorum de bakalım. canım böyle istiyor de.
ne guzel canim.nasii oldu pekiAminn bitanem sayende basardimmm bende seni kocccamann öpüyorummm
Canım neden pis olsun ki sonucta onu Güzelce hijyenik malzemelerle sarıyoruz, en fazla ne olabilir ki mantar olur, onun da bi kremi var iki sürmede geciyo. Hem herkesin maddi durumu el vermiyor, 320 lira yaziyodu bi kez bakmıştım. 4 tane Çubuk icin inan ki cok para.bence dilatör al mum filn pis şeyler sokma hijyenik değil canım ,dilatör jelleyine çok rahat kayıyor
Canım güvenin filan gitmesin bak burda biz Varız hep birbirimize destek oluyoruz. Doktor bile ne dese beni anlamiyo gibi geliyodu, ama burdaki arkadaslar ne dese yapıyorum, ne dese deniyorum. Cunku burdaki Arkadaşlara güveniyorum, onların beni anladığını biliyorum. Bizde seni cok iyi anlıyoruz. Rabb'ime sığın canım mutlaka bize bi yol açacaktır. Her zorluktan sonra bi kolaylık verecektirBenim canim defolup gitmek istiyor(
Deneme falan yapmayacagim bir sure.. Gitti tum guvenim, herseyimm. Tesekkur ederim desteginiz icin.
Benim canim defolup gitmek istiyor(
Deneme falan yapmayacagim bir sure.. Gitti tum guvenim, herseyimm. Tesekkur ederim desteginiz icin.
bence dilatör al mum filn pis şeyler sokma hijyenik değil canım ,dilatör jelleyine çok rahat kayıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?