- 23 Mart 2015
- 913
- 922
- 83
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #190.901
Canım dilatörler çok pahalı 310 tl yazıyodu dün alıp almama arasında kaldım ev aldık araba aldık bi dünya kredimiz var yeneceğimi bilsem para önemli değil ama alırsam yenemezsem üzülürüm bosuna para vermiş olurum çünkü..Kendime mumdan streçleyip fln aparat yaptım onu alamadım iki parmak bile alabiliyorum baska bi cisim cansız bi cisim alamıyorum.
Elbet bugunlerde gececek cnm sonra fitil fitil burnundan getirirsin sana yaptiklarini sen gul bosver.Dunden beri beni gulduren tek sey! İman gucuyle itmek... Ben ne yapsam ki? Gerizekali kocam kendi unuttu dun geceyi ariyor simdi yarim saatte bir.. Unutamam ki, ruhumda acitig bu kacinci yara
Oluyo canım ..bi de ben üşüttüm zaten bi de kıç baş açıkta dolaniyorum bi wc ye git gel komediyim evde.. zaten çarşaf ser aparat hazırla fenalık geldi bunun için bile eş denemesine geçesim varKIZLAR YABen alt hava yollarımı üşüttüm heralde sürekli wc ye gidiyorum. egzersizden üşüdü benim minik .( sizdede böyle oluyor mu ?
Bazen çok umutsuzluğa kapılıyorum bende yenemiycem diye düşünüyorum..Çalışıyodum 2 hafta oldu işten çıktım düştüm üstüne bu kadar 2 yıldır hep erteledim ne çabuk geçmiş 2 yıl..Etrafta ki çocuk yap diyen eş dost akrabadan bunaldım dısarı çıkasım misafir ağırlayasım akraba ziyaretlerine gidesim gelmiyo artık evde yalnız başıma kalınca yencekmişim gibi hissediyorum..üstümde tonlarca yük var atamıyorum bi türlü çok bunaldım kızlar çookk herşey elimizde ama yapamıyoruz çok değişik bi çaresizlik bueşim çok anlayıslı,olmayınca öpüp sarılıyo yapıcaz askım sakın üzülme sen yanmda ol bana yeter diyo ama biliyorum oda bebeğimiz olsun istiyo her konuda güçlüyüm,herseye,karsı herkese karsı ama kendime yeniliyorum işte.Yaşamayan bilemez Allah düşmanıma vermesin bu hastalığı..
Sevgili özge, herkesin maddi gücü yerinde olmadığı için, illa dilatörle çalışın diyemeyiz. Seninle aynı fikirdeyim, keşke herkesin dilatör kullanma şansı olsa. Kulak çubuğunu, makyaj fırçasını önce peçeteyle sarıp, jelatinlemenin ve jelatini her egzersizde değiştirmenin hiçbir zararı yok, aparatlar da dilatör sertliğinde zaten, istediklerini kullanabilirler.
Tebrik ederim bu arada, insan yeniden doğmuş oluyor başardığında.
Oluyo canım ..bi de ben üşüttüm zaten bi de kıç baş açıkta dolaniyorum bi wc ye git gel komediyim evde.. zaten çarşaf ser aparat hazırla fenalık geldi bunun için bile eş denemesine geçesim var
ah Canım Aynı duyguları paylaşıyoruz. Deiğin gibi evde durup bunu aşmka istiyor insan. bende çalışıyorum anca eve gidince. Çocukta çok istiyorum. etrafa kulağımı tıkadım. Umursamıyorum. Dediğin gibi şükürler olsun eşlerimiz çok dstekçi. o olmasa ben 2 parmağa zor gelirdim.
emm bende mumla yapıom.. muma peçete sonra streçle sardım daha sonrada prezaratif mi ney yazamıomda adını erkeklerin korunmak için taktığı lastik (kondom) onuda geçiriom onunla deniom.. bidakı denememe yıkıom 2 3 günde bi değiştiriom :) hem kondomla daha kaygan oluo :)
Inşallah canım yaa dün mum egzersizinden sonra umutları deneyelim dedik ama giriş bile olmadı. Ufacık bi girseydi 1 2 cm o bile yetecekti moralimin yerine gelmesine
Ben sırf bunun için çıktım işten muhasebe çok stresli bi iş bide kafamı dağıtıp vajiyi yeneyim çocugum olsun dedim verdim istifamı cıktım pişmanmıyımm hayırr ev hanımlıgı ne güzelmişşİnşAllah aşıcaz canım çok bunaldım olmalı artık yaşlandım valla bunu düşün düşün gece gündüz düşünüyorum eşim anlayıslı ama onun anlayısıda beni boğuyo nasıl bu kadar anlayıslısın diyorum hastanede çalıstıgım için neleri görüyorum bu hastalıkmı ki diyo
Ahhh tatlılar tatlısı, yıkıyor musun sen kondomunu :))
Canım benim, olabilir tabii, hijyenik hale getirdikten sonra problem olmaz, erkek değiliz neticede :)
Evet hem daha kaygan, hem de alt taraftan tutma şansınız var, elinizden kayıp gitmez yani. Yenin de inşallah hangi aparatla olursa olsun.
Aynen canım, iş stresi, misafir stresi öldürüyor beni. bitecek bugünler inş canım napalım. buda bizim sınavımız.
Canım erkekler sandığımız kadar uzun süre dayanamazlar sürekli uyarılmaları lazım kaldıki onlarda stres yapıyorlar gayet normal sen mümkünse dur deme canım o an hazır hissetmezsen kendini.derin nefes al veriçinden sayı say falan dişini sık demiycem insanın aklına acıyı çağrıştırıyor ama olacak olacak diye tekrarla o anKızlar bide bişey sorcam eş denemesi yaparken tam gircek oluyo eşime diyorum dur kendimi serbest bırakıyım kasmıyım bekliyo dakikalarca bu defa eşimin pns sönüyo hoop basa dönüoz offf varmı bu sorunu yasayan benden baska
Kızlar bide bişey sorcam eş denemesi yaparken tam gircek oluyo eşime diyorum dur kendimi serbest bırakıyım kasmıyım bekliyo dakikalarca bu defa eşimin pns sönüyo hoop basa dönüoz offf varmı bu sorunu yasayan benden baska
Cnm seni cok iyi anliyoruz hepimiz aynj seyleri hissediyoruz inan kendinj birakma ben parmak yapamam diyordum ilk yaptigimda havalara uctuk nasil sevindik.simdi ben de senin gibiyim parmagin girmesini kabullendim ama p...s daha kalin diyorum nasil olacak diye dusunmeden edemiyorum ama kendimizi birakmayalim artik sonuna geldik sayilir allahim yardim edecek bu sefer inaniyorum.Bazen çok umutsuzluğa kapılıyorum bende yenemiycem diye düşünüyorum..Çalışıyodum 2 hafta oldu işten çıktım düştüm üstüne bu kadar 2 yıldır hep erteledim ne çabuk geçmiş 2 yıl..Etrafta ki çocuk yap diyen eş dost akrabadan bunaldım dısarı çıkasım misafir ağırlayasım akraba ziyaretlerine gidesim gelmiyo artık evde yalnız başıma kalınca yencekmişim gibi hissediyorum..üstümde tonlarca yük var atamıyorum bi türlü çok bunaldım kızlar çookk herşey elimizde ama yapamıyoruz çok değişik bi çaresizlik bueşim çok anlayıslı,olmayınca öpüp sarılıyo yapıcaz askım sakın üzülme sen yanmda ol bana yeter diyo ama biliyorum oda bebeğimiz olsun istiyo her konuda güçlüyüm,herseye,karsı herkese karsı ama kendime yeniliyorum işte.Yaşamayan bilemez Allah düşmanıma vermesin bu hastalığı..
Olmaz mı canım .. dur ikinayim ben nefes verirken gir diyorum Penis benim vajinin keyfini bekleyemİyor. tabi eşim de vazgeçiyor onca çaba boşa gidiyor ve ben dünya başıma yıkılarak uyumaya çalışıyorum.Kızlar bide bişey sorcam eş denemesi yaparken tam gircek oluyo eşime diyorum dur kendimi serbest bırakıyım kasmıyım bekliyo dakikalarca bu defa eşimin pns sönüyo hoop basa dönüoz offf varmı bu sorunu yasayan benden baska
CANIM ASLINDA CANSIZ BİR ŞEY ÇOK DAHA RAHAT İNANKİ PARMAK DAHA ZOR AMA ÖYLE RAHAT EDİYORSAN İLERLET VE MUTLAKA EŞİNLEDE ÇALIŞ BAK BU ÇOK ÖNEMLİ ONUN SANA DOKUNMASINA İZİN VER KORKULARIN AZALICAK VE DAHA RAHAT ALIŞACAKSIN KENDİNİ HAZIR HİSSETTİĞİNDEDE ÖNCE ÇALIŞ SONRA DENE MUTLAKA OLACAKTIR.Canım dilatörler çok pahalı 310 tl yazıyodu dün alıp almama arasında kaldım ev aldık araba aldık bi dünya kredimiz var yeneceğimi bilsem para önemli değil ama alırsam yenemezsem üzülürüm bosuna para vermiş olurum çünkü..Kendime mumdan streçleyip fln aparat yaptım onu alamadım iki parmak bile alabiliyorum baska bi cisim cansız bi cisim alamıyorum.
KIZLAR ORASI GENİŞLEYEN BİR ALAN ÖYLE DÜŞÜNMEYİN MUTLAKA OLACAK HER GÜN ÇALIŞINCnm seni cok iyi anliyoruz hepimiz aynj seyleri hissediyoruz inan kendinj birakma ben parmak yapamam diyordum ilk yaptigimda havalara uctuk nasil sevindik.simdi ben de senin gibiyim parmagin girmesini kabullendim ama p...s daha kalin diyorum nasil olacak diye dusunmeden edemiyorum ama kendimizi birakmayalim artik sonuna geldik sayilir allahim yardim edecek bu sefer inaniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?