Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaslar ben dün eşimin p...sinin 4 te 3 ünü almış bulunuyorum git gelde yaptık hiçbir acı olmadı tabi hafif korkudan dolayı hepsini alamadım. kanda gelmedi daha. hepinize çok teşekkür ediyorum. belinayın pozisyonu ile oldu ve adanisin söylediği gibi kremi karıştırdım bepanthol ve emlayı girişte hiç hissetmedim hafif ilerlemiş eşim o anda hafif çok hafif bir yanma oldu hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar :) hepinizi çoook seviyorum . durmak yok yola devam

Bugün ne bereketli bir gün böyle maşallah çooook sevindim mervecim, tamamını alacağın günler de yakındır birtanem, evet, inatla devam :)

Biz de seni çooook seviyoruz kuzucum.

teşekkür ederim adanis inan bana nasıl rahatladım anlatamam hatta şöyle bişey oldu akşam yaptık aradan üç dört saat geçti bi daha yapmak istedim :) yani kendime inanamadım tabi eşim yorgundu.

tebrik edrim :) canım emla krem yerine anestol sürsem olur mu evde o var sadece

tebriklerrr.. :) darısı bizim başımıza inşallah

teşekkür ederim adanis inan bana nasıl rahatladım anlatamam hatta şöyle bişey oldu akşam yaptık aradan üç dört saat geçti bi daha yapmak istedim :) yani kendime inanamadım tabi eşim yorgundu.

Yaaa yaa işte, bunu anlatmaya çalışıyorum, başarmak öyle güzel bir duygu ki, başardığın anı tekrar tekrar yaşamak istiyorsun :) hadi çok az kaldı, son boğumda derin bir nefes al, nefesini verirken ıkınarak almaya devam et, rahat olursan bunu yapmana bile gerek kalmayacak.

Bilmiyorum arkadaslar sanki hic duzelmeyecekmisim gibi geliyor parmak egzersizleri rahatlatir mi o bile cok korkunc gibime geliyor

evet aynen öyle.. banada mumla denemek felan cookk korkunç gelıodu ama şimdi inan artık 5 dk sonra mumu fıırrrtt diye içime alıom çokk ko0lay oluo :) acıda yok hafif girişte iğne batması oluo oda daha 1.. 2.. demeden den geçıo :)

Canım Merhaba, Tüm bu anlatıkların 1. evliliğinde kaldı canım. Geçmişi aklına bile getirme. şimdi önünde güzel bir evliliğn olacak. sadece kendine güven. moralini düşürme

tebrik edrim :) canım emla krem yerine anestol sürsem olur mu evde o var sadece
bilmem adanisle konuş istersen eğer tek başına anestol işe yaramıyorsa karıştır ikisini bende emla vardı tek başına işime yaramadı bana bepanthol ile karıştırmamı söyledi adanis bende öyle yaptım:)

Canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…