- 23 Mart 2015
- 913
- 922
- 83
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #191.061
evet canım bende gidip aldım eczaneden akşam deneyeceğim :)
Kizlar kas gevseticilerin faydasi oluyor mu peki
adanis ben seni çok seviom tanımıom ama genede çok seviom iyiki varsın :) okadar kişiye yardım edion ki rabbim sevdiklerinle beraber seni cennete haps etsin.. şuan bunu inan içimden gelerek yaziom.. allah bilio :)Sakin ol zamanla olacak canım, vajinan bomboş korkmana hiç gerek yok, yaptıkça alışacaksın. İlk başta hemen aparatın hepsini alacaksın diye bir şey yok ayşecim, peyderpey gelişecek her şey, sabırlı olmalısın kuzucum. Denemeye devam.
canım ben parmak egzerzisi hiç yapamadım,eşimle deniyorum. kendime aparat olarak eşimi seçtimsiz bunu sürüp ondan sonramı yapıyorsunuz parmak haraketi ? ben 2 parmak alabiliyorum şu an ama hiç krem sürmedim. direkt zeytin yağ sürüyorum.
canım ben parmak egzerzisi hiç yapamadım,eşimle deniyorum. kendime aparat olarak eşimi seçtimne desem yapıyo. yenen arkadaşların mesajlarını okutuyorum. zaten eşimin fazla anlayışlı olması sayesinde 8 aydır olmadı. benim kendimi hazır hissetmemi bekledi,benimde işime geldi erteledikçe erteledim tabi. ama artık bende olsun istiyorum. çevremde arkadaşlarım anlatıyo hepsinin ağzı kulaklarında ben niye yapamayım dedim :) inşallah herkes yener
adanis ben seni çok seviom tanımıom ama genede çok seviom iyiki varsın :) okadar kişiye yardım edion ki rabbim sevdiklerinle beraber seni cennete haps etsin.. şuan bunu inan içimden gelerek yaziom.. allah bilio :)
PEKİ EŞİNİ ALABİLİYORMUSUN AZDA OLSA
maalesef canım ama deniyorum ucunda bekletiyorum nefes alıp veriyorum orda hissetmeye başldım. çünkü ben hiç değdiremiyordum. ilk gece canım yanmıştı biraz. çünkü çok stresliydim ,yorgundum. ondan sonra hep canım yanacak diye erteledim.ama ertelemenin sonu yok. yenmek bizim elimizde aslında bu kadar ilerlemek bile benim için bi mucize:)
AYNI dediğin gibi canım. eşler anlayışlı olı-unca bizde hep öteliyoruz. sanki rahatlıyoruz sanıyoruz. oysaki üzerine gitmek lazım. bende hiç ellemeyezken 2 parmak alıyorum. işten güçten fırsatım olursa deniyorum. zamanım hiç yok maalesef. bugün akşam yapacağım inş.
evet bu
efendim hayatım :)
Canim anestolu wajina agzinami suruyn yoksa parmagna surup egzersz yapar gbi icinemi yediriynCanim ben egzersizden sonra çok beklemek istemediğimi için hemen esinle denemek istedim o yüzden anestol ve bebeyagi kullandim cook rahat oldu hicbisey hissetmedim bende çok ise yaradi çünkü inanmistim sonrasında onsuz da yapabiliyorsun zaten
Canim anestolu wajina agzinami suruyn yoksa parmagna surup egzersz yapar gbi icinemi yediriynCanım
Canım ben dün anestol ile denedim. egzersiz yapmıyorum ama esli denemede cok rahatım. Sadece gereksiz yere kaygı duyuyorum. Dun sıcak kompleks yaptım gerçekten insanı rahatlatiyor
VJ.. ağzına sürüyorum ama eşim etkilendi tekrar sürmeyi düşünmüyorum. bepenthol ve vazelin ile deneyeceğimCanim anestolu wajina agzinami suruyn yoksa parmagna surup egzersz yapar gbi icinemi yediriyn
kuzum zeytinyağ ile dene derim ısrarla.VJ.. ağzına sürüyorum ama eşim etkilendi tekrar sürmeyi düşünmüyorum. bepenthol ve vazelin ile deneyeceğim
Kız sana tebrik msj attiydim da senin msjin altında çıkmış sanki senin yazdiginin devamiymis gibi olmuş. O zaman tekrar tebrik edeyim canım darısı başımıza inşallah :)efendim hayatım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?