Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

adanis ben seni çok seviom tanımıom ama genede çok seviom iyiki varsın :) okadar kişiye yardım edion ki rabbim sevdiklerinle beraber seni cennete haps etsin.. şuan bunu inan içimden gelerek yaziom.. allah bilio :)

siz bunu sürüp ondan sonramı yapıyorsunuz parmak haraketi ? ben 2 parmak alabiliyorum şu an ama hiç krem sürmedim. direkt zeytin yağ sürüyorum.
canım ben parmak egzerzisi hiç yapamadım,eşimle deniyorum. kendime aparat olarak eşimi seçtim ne desem yapıyo. yenen arkadaşların mesajlarını okutuyorum. zaten eşimin fazla anlayışlı olması sayesinde 8 aydır olmadı. benim kendimi hazır hissetmemi bekledi,benimde işime geldi erteledikçe erteledim tabi. ama artık bende olsun istiyorum. çevremde arkadaşlarım anlatıyo hepsinin ağzı kulaklarında ben niye yapamayım dedim :) inşallah herkes yener

PEKİ EŞİNİ ALABİLİYORMUSUN AZDA OLSA

adanis ben seni çok seviom tanımıom ama genede çok seviom iyiki varsın :) okadar kişiye yardım edion ki rabbim sevdiklerinle beraber seni cennete haps etsin.. şuan bunu inan içimden gelerek yaziom.. allah bilio :)

Cimcimem ben de seni çoook seviyorum, hepinizi çok seviyorum kuzucum :)) yüreğinde olmak beni ne kadar mutlu etti anlatamam, inşallah canım rabbim hepimizi, tüm sevdiklerimizle beraber cennetine alır inşallah.

İyi ki varsın sen de birtanem, canımsın

PEKİ EŞİNİ ALABİLİYORMUSUN AZDA OLSA

maalesef canım ama deniyorum ucunda bekletiyorum nefes alıp veriyorum orda hissetmeye başldım. çünkü ben hiç değdiremiyordum. ilk gece canım yanmıştı biraz. çünkü çok stresliydim ,yorgundum. ondan sonra hep canım yanacak diye erteledim.ama ertelemenin sonu yok. yenmek bizim elimizde aslında bu kadar ilerlemek bile benim için bi mucize:)

AYNI dediğin gibi canım. eşler anlayışlı olı-unca bizde hep öteliyoruz. sanki rahatlıyoruz sanıyoruz. oysaki üzerine gitmek lazım. bende hiç ellemeyezken 2 parmak alıyorum. işten güçten fırsatım olursa deniyorum. zamanım hiç yok maalesef. bugün akşam yapacağım inş.

inşallah canım :) durmak yok egzersize devammmm :))

Canim anestolu wajina agzinami suruyn yoksa parmagna surup egzersz yapar gbi icinemi yediriyn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…