Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kizlar suan deneme yapiyorum ama hic alamiyorum icime panik oluyorum cok korkunc bisey ayaklarim titriyor ama hepinizden Allah razi olsun ben 8 sene sonra ilk kez yenecegime inaniyorum cok destek oldu kelimeleriniz azda olsa kendime guvenim geldi

AHH ACNIM BENİM BİZİ BURDA KENDİMİZDEN BAŞKA KİMSE ANALAMIYOR. İYİKİ BURA VAR. HERKESDE AŞIYOR SENDE AŞACAKSIN.

seni bekliyorum sabırsızlıkla hadi yapta sende gel bak ben yaptım kız ahahaha :) ben ışıksız bile yatamam o kadar korkarım bundan da sadece korkmuşum ama inan birşey yok bir iki güne hepsini alırım eminim
ayyyy inşallah bende tek başını alabilmiştim inşallah hepsını alabilirim :)

[QUOTöyle canim UZUKU, post: 40299394, member: 668825"]AHH ACNIM BENİM BİZİ BURDA KENDİMİZDEN BAŞKA KİMSE ANALAMIYOR. İYİKİ BURA VAR. HERKESDE AŞIYOR SENDE AŞACAKSIN.[/QUOTE]
Evet oyle

CANIM ÜZÜLME ÖNCE AYNA İLE DOKUNN bir bak incele o ilk tedirginliği üzerinden at sonra parmak ile başlarsın

Kizlar suan deneme yapiyorum ama hic alamiyorum icime panik oluyorum cok korkunc bisey ayaklarim titriyor ama hepinizden Allah razi olsun ben 8 sene sonra ilk kez yenecegime inaniyorum cok destek oldu kelimeleriniz azda olsa kendime guvenim geldi

Sakin ol zamanla olacak canım, vajinan bomboş korkmana hiç gerek yok, yaptıkça alışacaksın. İlk başta hemen aparatın hepsini alacaksın diye bir şey yok ayşecim, peyderpey gelişecek her şey, sabırlı olmalısın kuzucum. Denemeye devam.

Kizlar ben uyustugunu icinin acimayacagini bilsem emin olsam korkmam

Acı duymayacaksın zaten, uyuşturmana gerek yok, acı hissi zihnindeki düşüncelerden kaynaklanıyor, acıyacağını düşündüğün için acı hissi duyuyorsun, normalde böyle bir his yok, aparatını aldıkça zihnin ikna olacak.

canım arkadaş 2 gün sonra evelenecek. belkide ilk denemede aşacak bu durumu. krem ile denesin derim ben. ona ikna olmuş gibi. önceden 1 evlilk geçirmiş bu sebepten ayrılmış. bu evliliğinde bence böyle bir sorun ile karşılaşmayacak. her şey eskide kaldı

Canlarim benim yazdiginiz her olumlu kelime guc veriyor bana emlayi deneyeyim o zaman bide ikinayim icime girecekken kizlar bide hangi pozisyonda durayim en kolay hangisi alir iceriye

Canlarim benim yazdiginiz her olumlu kelime guc veriyor bana emlayi deneyeyim o zaman bide ikinayim icime girecekken kizlar bide hangi pozisyonda durayim en kolay hangisi alir iceriye

naçisane fikrim ayşecim. yatağın en kenarına gel, bacaklarını aç. eşin gelsin nefesini verirken ıkınırken sen eşin itsin en kolayı bu sanki

sen psikolojik olarak hazırsın aten canım benim. olumsuz düşünceleri kafandaki o boş soruları kafandan çıkar at bitanem :)

Öyle mi, 2 gün sonra mı düğünü? Ondan önce en azından bir gün boyunca birkaç saat egzersiz yapmalı, en azından alışır, uyuşturucu krem kullanıp kullanmamasını kendi tercihine bırakıyorum, nasıl rahat ederse o şekilde deneyebilir zuzucum.

Kizlar ben uyustugunu icinin acimayacagini bilsem emin olsam korkmam

Canım elindeki kremlerle egzersiz yapmaya çalış, çalışabildiğin kadar çalış, korkma acı hissi gerçekten yok, bu düşünceyi sen yaratıyorsun, emin ol ki acımayacak, seni rahatlatacaksa eğer uyuşturucu krem de kullanabilirsin. Emlayı tek başına kullanma bir faydası olmuyor, bephanthol kremle karıştırıp kullan. Emladan nohut büyüklüğünde bir parça al, bephantholden istediğin kadar bol bol al, avcunda iki kremi karıştır, vajinana sür, düğün gecesindeyse hem p..se hem vajinaya sür, rahat olmaya çalış tatlım, kolaylıkla alacaksın.

ZUZUKU canim hep boyle hazir hissediyorum ama o an gelince hemen panik basliyor vazgeciyorum iste

çok normal eyşecim. eşin yanında olduktan sonra aşarsın bu durumu. hiç olumsuz düşünme. dediğim gibi duş egzersiz. belkide bunlara ihtiyacın bile kalmayacak. herşey geçmişte kaldı. belkide ilk eşin pasif ve beceriksizdi.

ephanthol krem dediğin mvi dışlı pişik kremimi adanis

Evet tatlım, istersen cilt kremi de var, hangisi daha kaygansa onu edin. Ben bephantenin pişik kremiyle yapmıştım egzersizlerimi, çok çok kaygandı, şimdi bephantenin ismi değişti, bephanthol oldu, cilt kremi mi daha kaygan yoksa pişik kremi mi bilemiyorum, eczacıya danış istersen, o seni yönlendirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…