- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #191.041
Kizlar suan deneme yapiyorum ama hic alamiyorum icime panik oluyorum cok korkunc bisey ayaklarim titriyor ama hepinizden Allah razi olsun ben 8 sene sonra ilk kez yenecegime inaniyorum cok destek oldu kelimeleriniz azda olsa kendime guvenim geldi
ayyyy inşallah bende tek başını alabilmiştim inşallah hepsını alabilirim :)seni bekliyorum sabırsızlıkla hadi yapta sende gel bak ben yaptım kız ahahaha :) ben ışıksız bile yatamam o kadar korkarım bundan da sadece korkmuşum ama inan birşey yok bir iki güne hepsini alırım eminim
Kizlar suan deneme yapiyorum ama hic alamiyorum icime panik oluyorum cok korkunc bisey ayaklarim titriyor ama hepinizden Allah razi olsun ben 8 sene sonra ilk kez yenecegime inaniyorum cok destek oldu kelimeleriniz azda olsa kendime guvenim geldi
Kizlar ben uyustugunu icinin acimayacagini bilsem emin olsam korkmam
Acı duymayacaksın zaten, uyuşturmana gerek yok, acı hissi zihnindeki düşüncelerden kaynaklanıyor, acıyacağını düşündüğün için acı hissi duyuyorsun, normalde böyle bir his yok, aparatını aldıkça zihnin ikna olacak.
Canlarim benim yazdiginiz her olumlu kelime guc veriyor bana emlayi deneyeyim o zaman bide ikinayim icime girecekken kizlar bide hangi pozisyonda durayim en kolay hangisi alir iceriye
Canlarim benim yazdiginiz her olumlu kelime guc veriyor bana emlayi deneyeyim o zaman bide ikinayim icime girecekken kizlar bide hangi pozisyonda durayim en kolay hangisi alir iceriye
canım arkadaş 2 gün sonra evelenecek. belkide ilk denemede aşacak bu durumu. krem ile denesin derim ben. ona ikna olmuş gibi. önceden 1 evlilk geçirmiş bu sebepten ayrılmış. bu evliliğinde bence böyle bir sorun ile karşılaşmayacak. her şey eskide kaldı
ZUZUKU canim hep boyle hazir hissediyorum ama o an gelince hemen panik basliyor vazgeciyorum iste
evet canım bende gidip aldım eczaneden akşam deneyeceğim :)ephanthol krem dediğin mvi dışlı pişik kremimi adanis
ephanthol krem dediğin mvi dışlı pişik kremimi adanis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?