- 2 Nisan 2015
- 78
- 76
- 88
- 41
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #191.081
kuzum zeytinyağ ile dene derim ısrarla.
ama vajina içine sürerek.
anlaştık o zaman ama bütün ayrıntıları oku lütfen o sayfadaki.tamam canım mutlaka deneyeceğim :)
merak etme arkadaşım bende aşamayanlardanım yalnız değilsiniz
ben vallahi çok bir aşama kaydedemedim bu güne kadar ama 2 parmak egzersizi yaptım eşimede izin verdim eş denemesinde ucunu alabiliyorum ama gerisi gelmiyor malesef
ooo ne güzel çok güzel ilerleme. ben daha 2 parmak ama bugün mum alcam canım onla denicem. demekki bizimde zamanımız var canım. daha kabullenemedi bizim beyinler :)
çok haklısın canım ben mumlu aparat yaptım ama birtürlü yapamadım cesaret edipte ittiremiyordum onuda bıraktım öyle bekliyorum :)
e daha ileri gitmişsin eş denemesi yapırsun maaşallah. demekki yabancı madde istemiyo seninki. direkt eşe geçmiş :=)
evet geçtim ama birgün rahat alıyorsam ikinci günü hiç alamıyorum birde böyle sıkıntım var benim
Ben sizden önce başladım aynı seviyedeyiz en tırsık benim sanırımPOLYANNA senle ben kaldık sanki aşamayan maaşallah herkes aştı bu durumu :) Tembelmiyiz neee
zaman herşeyin ilacı , moralde önemli tabi canım. olcak inşallah bu kadar olmuş ya. gerside gelir. merak etme. ben herkesten umutluyum. ama yavaş ilerliyoruz işte
Canım aynı sorun bende var yaa.. bi gün iyi geçiyo ertesi gün inatla gitmiyo aparat. Ben de aparatın rahat girdiği gün peNis denemesi yapıcam ne yapayımevet geçtim ama birgün rahat alıyorsam ikinci günü hiç alamıyorum birde böyle sıkıntım var benim
Ben sizden önce başladım aynı seviyedeyiz en tırsık benim sanırım
Geç olsun güç olmasınay öyle deme şekerim. olacak inşallah. azcık azim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?