Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

TE="bi umut 34, post: 40302341, member: 663864"]Canim anestolu wajina agzinami suruyn yoksa parmagna surup egzersz yapar gbi icinemi yediriyn[/QUOTE]

Cnm ben aparatlarimin ucuna nokta seklinde koyup içine yedirmistim sonra da minicik vajina girişine surdum

ben vallahi çok bir aşama kaydedemedim bu güne kadar ama 2 parmak egzersizi yaptım eşimede izin verdim eş denemesinde ucunu alabiliyorum ama gerisi gelmiyor malesef

ben vallahi çok bir aşama kaydedemedim bu güne kadar ama 2 parmak egzersizi yaptım eşimede izin verdim eş denemesinde ucunu alabiliyorum ama gerisi gelmiyor malesef

ooo ne güzel çok güzel ilerleme. ben daha 2 parmak ama bugün mum alcam canım onla denicem. demekki bizimde zamanımız var canım. daha kabullenemedi bizim beyinler :)

ooo ne güzel çok güzel ilerleme. ben daha 2 parmak ama bugün mum alcam canım onla denicem. demekki bizimde zamanımız var canım. daha kabullenemedi bizim beyinler :)

çok haklısın canım ben mumlu aparat yaptım ama birtürlü yapamadım cesaret edipte ittiremiyordum onuda bıraktım öyle bekliyorum :)

Bu aksam ilk defa eşimin parmağını deneyeceğim. Bi de penisi dokunduracagim millet başını dener ben dokunduruyorum sadece hey allam. ..

bende burdayım zuzukkkkkkk ama cok mutsuzum tam bana cesaret gelmişken azıcıkta olsa başını almışken eşine adanisin dediğigibi kanepe ucunda yapmayı önerdim ama yanaşmadı tersledi benim canım cok kıymetliymiş ben bişey yapamazmışım milletten cok geri kalmişim dedi daha bir suru sey söyled kenme olan cesaretimde gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…