Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Aynen canim korkularim azaldi sayenizde:) yarin dersim erken bitiyor ve butun gun benim, calismalara devam edicem kisa zamanda asmam lazim bu sorunu. bebek istiyorum ben de yastan dolayi,gec bile kaldim.
canım rahatladığımı sanıyorum popom falan kasılmıyor o giriş kısmında bi sıkılık var.. 1 saat uğraşınca bazen geçiyor ama bugün bi hassaslık vardı.aparat çok rahatsız etti tutamadım bile içeride. acaba adetim yaklaşıyo diye mi yoksa psikolojik mi anlamadım.. hala beynim ikna olmadı sanırım bi şeylere böyle inat ettiğine göre..

Merhaba arkadaslar 6 aylık evliyim ve vajinismusu sonunda yendim. Herkese çok teşekkür ediyorum çünkü hep burada yazılanları okuyarak ilerledim. Eşime çok aşık olmasam sanırım bırakabilirdim bu süreçte ama Rabbim de yardım etti ve kurtuldum. Yazılanları okuyorum ve hepsini ben de yaşadım egzersiz süreçlerinde ve asla sonuç alamayacagim gibi geliyordu. Boş bi çaba sanıyordum ve zorlanıyordum egzersizlerde ama inanın gerçeği çok daha rahat :) yenen kişiler yazınca okuyup umutlaniyordum ve ben de üye olup paylaşmak istedim.

Canim bende de bugun ayni sorun vardi dun cok daha rahat calismistim bugun giris kismini acmakta zorlandim kegel ve nefes alip vererek devam ettim biraz daha rahatladi. Adanis de diyor bak bir gun alabilirken bir gun alamama durumu olabiliyor demek ki. yilmayacagiz egzersize devam edecegiz.

Darisi bizlere :) tebrikler:)

offya ben bu işi martta çözerim diyordum şimdi de adetim geldi çalışmalar yine askıda kaldı biz ne zamn kurtulcaz bu dertten

bende dün gene eş denemesi yaptım gene sadece ucu girdi sonrasında yapamadım.. çünkü O hep bagırdı çağırdı.. benımde zoruma gitti ağladım... sonra beni aşağlar gibi ... keyfin yettise devam devam edelimmi etmeyelimmi dedi.. ağlamaya devam edince söylenerekten kalktı gitti.. hepp anısı dedi.. hep dur bi dur bi deyıp duruon dedi.. öyle demesem hemen acele acele girio.. elinden gelse pe.. sine yağ sürdürmeyecek öyle yapacak.. nefret etmeye başladım ondan.. hiçç destek vermıo hep yapamayacan birşey için sana neden yaparsın deyim dio..ama başkasına gelince full motive edio mal..

bende 6 aydır evliyim ve henüz tık bile yok sorun bende tabi.ama eşim birgün bile of demedi hep anlayışlı yaylaştı.bu sorunun çözümünde kendi çabamız kadar eş desteğide çok önemli bence

çok Geçmiş Olsun Adanis. Dikkat et canım benim.

Canim sen sakin moralini bozma erkek milleti iste hemen olcak okuz canim benim kide oyleydi normale dondu sakin pes etme burda yazilanlari okut sonucta sadece bizim degil onlarinda sorunu a

Ah Arkadaşım; öyle iyi anlıyorum ki seni. Oda erkek işte. Hiç olumsuz düşünme bence. Bence o kendine kızıyor, sana diil. hırsınıda senden alıyor. içinden gelerek demiyordur. Çok güzel ilerlemişsin ama çok az kalmış, geriside gelecek yterki moralimizi düşürmeyip, eş dahil sağa sola aldırmadan devam etmek. Sen kararlı ve emin durursan onlar mahçup olacak sonunda . emin ol. Bizler yanındayız canım her ne kadar tanışmasakta. Birbirimizi anlayan melekleriz :)

Canım kastığını düşünmüyorsun fakat kasmaya devam ediyorsun, kendimi görüyorum sizlerde. Kendimi serbest bıraktığımı düşünür neden olmuyor, niçin alamıyorum diye düşünür sinir olurdum, halbuki kasıyormuşum kendimi, başardıktan sonra farkettim, rahat olursan hiçbir surette kapalı olmuyor vajina, beynin zamanla ikna olacak, birden olmuyor canım ihmal etme çalışmalarını.

bende 6 aydır evliyim ve henüz tık bile yok sorun bende tabi.ama eşim birgün bile of demedi hep anlayışlı yaylaştı.bu sorunun çözümünde kendi çabamız kadar eş desteğide çok önemli bence

Sorun sende değil canım, seninle alakası yok bu durumun, böyle olsun istemezdik hiçbirimiz. Kim kendini kahretmek, mutsuz etmek ister ki. Aynanın karşısında vajinanı tanı, keşfet, dokun korkulacak bir şey olmadığını gör. Daha sonra egzersizlerine başla, nasıl yapman gerektiğini anlatırız.

birde artık mumla egzersiz yaptıgımda 5 dk anca yapıom cunku artık hiç korkmuom 1 dk bile sürmüyor .. hiç uğraşmadan yapabiliom artık ..

bu sayfada yazıştığımı görse nası kızar bana..
Canim ozaman anlayisli olcak burda okadar kader arkadaslarimiz varki inan kendi akrabalarimdan esimin akrabalarindan binkat iyiler anlayislilar yani sadece bu konuda degil her konuda yardim etcek okadar melek arkadaslar varki sen sakin bozma moralini emin ol zamanla anlicak seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…