- 29 Ağustos 2014
- 307
- 203
- 123
- 38
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #191.341
Aynen canim korkularim azaldi sayenizde:) yarin dersim erken bitiyor ve butun gun benim, calismalara devam edicem kisa zamanda asmam lazim bu sorunu. bebek istiyorum ben de yastan dolayi,gec bile kaldim.
canım rahatladığımı sanıyorum popom falan kasılmıyor o giriş kısmında bi sıkılık var.. 1 saat uğraşınca bazen geçiyor ama bugün bi hassaslık vardı.aparat çok rahatsız etti tutamadım bile içeride. acaba adetim yaklaşıyo diye mi yoksa psikolojik mi anlamadım.. hala beynim ikna olmadı sanırım bi şeylere böyle inat ettiğine göre..Tatlım yaşadıklarının hepsi kendini kastığın, kaslarını zorladığın için oluyor. Sakin olmaya çalış, benim kadar evhamlı, ufacık bir şey duyduğunda perişan olan biri yoktur aranızda, ben yendiysem sizler hayli hayli yenersiniz kuzucum. Keyif aldığın bir tv programını ya da internetten sevdiğin bir filmi aç, aklın dağılır egzersizini daha sakin bir şekilde yaparsın, canım acıyacak diye düşünme, acı yok, yaşadığın acıma hissi kendini sıkmaktan kaynaklanıyor, inan bana yendiğinde bu kadar basit miymiş diyeceksin.
Canim bende de bugun ayni sorun vardi dun cok daha rahat calismistim bugun giris kismini acmakta zorlandim kegel ve nefes alip vererek devam ettim biraz daha rahatladi. Adanis de diyor bak bir gun alabilirken bir gun alamama durumu olabiliyor demek ki. yilmayacagiz egzersize devam edecegiz.canım rahatladığımı sanıyorum popom falan kasılmıyor o giriş kısmında bi sıkılık var.. 1 saat uğraşınca bazen geçiyor ama bugün bi hassaslık vardı.aparat çok rahatsız etti tutamadım bile içeride. acaba adetim yaklaşıyo diye mi yoksa psikolojik mi anlamadım.. hala beynim ikna olmadı sanırım bi şeylere böyle inat ettiğine göre..
Darisi bizlere :) tebrikler:)Merhaba arkadaslar 6 aylık evliyim ve vajinismusu sonunda yendim. Herkese çok teşekkür ediyorum çünkü hep burada yazılanları okuyarak ilerledim. Eşime çok aşık olmasam sanırım bırakabilirdim bu süreçte ama Rabbim de yardım etti ve kurtuldum. Yazılanları okuyorum ve hepsini ben de yaşadım egzersiz süreçlerinde ve asla sonuç alamayacagim gibi geliyordu. Boş bi çaba sanıyordum ve zorlanıyordum egzersizlerde ama inanın gerçeği çok daha rahat :) yenen kişiler yazınca okuyup umutlaniyordum ve ben de üye olup paylaşmak istedim.
İnşallah bebeğim, o kadar çok istiyorum ki hamileeeyimm mesajlarınızı görmeyi :))) Allah hepinize, isteyen herkese nasip etsin inşallah.
bende 6 aydır evliyim ve henüz tık bile yok sorun bende tabi.ama eşim birgün bile of demedi hep anlayışlı yaylaştı.bu sorunun çözümünde kendi çabamız kadar eş desteğide çok önemli bencebende dün gene eş denemesi yaptım gene sadece ucu girdi sonrasında yapamadım.. çünkü O hep bagırdı çağırdı.. benımde zoruma gitti ağladım... sonra beni aşağlar gibi ... keyfin yettise devam devam edelimmi etmeyelimmi dedi.. ağlamaya devam edince söylenerekten kalktı gitti.. hepp anısı dedi.. hep dur bi dur bi deyıp duruon dedi.. öyle demesem hemen acele acele girio.. elinden gelse pe.. sine yağ sürdürmeyecek öyle yapacak.. nefret etmeye başladım ondan.. hiçç destek vermıo hep yapamayacan birşey için sana neden yaparsın deyim dio..ama başkasına gelince full motive edio mal..
Mervecim cumartesi gecesi kırmızı renkli bir akıntı geldi, hamilelikte çok normal sayılmıyor bu renk akıntılar. Çok telaşlandık, soluğu hastanede aldık. Rabbime çok şükür ki bebeğimin kalp atışlarını dinledim, hareket ettiğini gördüm, küçük bir düşük tehlikesi yaşamışız, Allah bir daha göstermesin, hiç kimseye göstermesin. Hayatımda ilk kez tansiyonum 15'i gördü, öyle bir korku yaşadığımı çok net hatırlamıyorum.
Çok özledim sizleri on gün kadar evdeyim, bol bol dinleneceğim inşallah, sizlerin varlığına o kadar alışmışım ki hem bebeğimi hem sizleri düşündüm. Güzel meleklerim benim ^^
Canim sen sakin moralini bozma erkek milleti iste hemen olcak okuz canim benim kide oyleydi normale dondu sakin pes etme burda yazilanlari okut sonucta sadece bizim degil onlarinda sorunu abende dün gene eş denemesi yaptım gene sadece ucu girdi sonrasında yapamadım.. çünkü O hep bagırdı çağırdı.. benımde zoruma gitti ağladım... sonra beni aşağlar gibi ... keyfin yettise devam devam edelimmi etmeyelimmi dedi.. ağlamaya devam edince söylenerekten kalktı gitti.. hepp anısı dedi.. hep dur bi dur bi deyıp duruon dedi.. öyle demesem hemen acele acele girio.. elinden gelse pe.. sine yağ sürdürmeyecek öyle yapacak.. nefret etmeye başladım ondan.. hiçç destek vermıo hep yapamayacan birşey için sana neden yaparsın deyim dio..ama başkasına gelince full motive edio mal..
offya ben bu işi martta çözerim diyordum şimdi de adetim geldi çalışmalar yine askıda kaldı biz ne zamn kurtulcaz bu dertten
bende dün gene eş denemesi yaptım gene sadece ucu girdi sonrasında yapamadım.. çünkü O hep bagırdı çağırdı.. benımde zoruma gitti ağladım... sonra beni aşağlar gibi ... keyfin yettise devam devam edelimmi etmeyelimmi dedi.. ağlamaya devam edince söylenerekten kalktı gitti.. hepp anısı dedi.. hep dur bi dur bi deyıp duruon dedi.. öyle demesem hemen acele acele girio.. elinden gelse pe.. sine yağ sürdürmeyecek öyle yapacak.. nefret etmeye başladım ondan.. hiçç destek vermıo hep yapamayacan birşey için sana neden yaparsın deyim dio..ama başkasına gelince full motive edio mal..
çok Geçmiş Olsun Adanis. Dikkat et canım benim.
canım rahatladığımı sanıyorum popom falan kasılmıyor o giriş kısmında bi sıkılık var.. 1 saat uğraşınca bazen geçiyor ama bugün bi hassaslık vardı.aparat çok rahatsız etti tutamadım bile içeride. acaba adetim yaklaşıyo diye mi yoksa psikolojik mi anlamadım.. hala beynim ikna olmadı sanırım bi şeylere böyle inat ettiğine göre..
bende 6 aydır evliyim ve henüz tık bile yok sorun bende tabi.ama eşim birgün bile of demedi hep anlayışlı yaylaştı.bu sorunun çözümünde kendi çabamız kadar eş desteğide çok önemli bence
Canim sen sakin moralini bozma erkek milleti iste hemen olcak okuz canim benim kide oyleydi normale dondu sakin pes etme burda yazilanlari okut sonucta sadece bizim degil onlarinda sorunu a
birde artık mumla egzersiz yaptıgımda 5 dk anca yapıom cunku artık hiç korkmuom 1 dk bile sürmüyor .. hiç uğraşmadan yapabiliom artık ..Ah Arkadaşım; öyle iyi anlıyorum ki seni. Oda erkek işte. Hiç olumsuz düşünme bence. Bence o kendine kızıyor, sana diil. hırsınıda senden alıyor. içinden gelerek demiyordur. Çok güzel ilerlemişsin ama çok az kalmış, geriside gelecek yterki moralimizi düşürmeyip, eş dahil sağa sola aldırmadan devam etmek. Sen kararlı ve emin durursan onlar mahçup olacak sonunda . emin ol. Bizler yanındayız canım her ne kadar tanışmasakta. Birbirimizi anlayan melekleriz :)
Canim ozaman anlayisli olcak burda okadar kader arkadaslarimiz varki inan kendi akrabalarimdan esimin akrabalarindan binkat iyiler anlayislilar yani sadece bu konuda degil her konuda yardim etcek okadar melek arkadaslar varki sen sakin bozma moralini emin ol zamanla anlicak senibu sayfada yazıştığımı görse nası kızar bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?