- 30 Mart 2015
- 566
- 483
- 103
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #191.521
Tamamdır cok teşekkür ederim tekrardan.Canım, Allahım hepimizden razı olsun birtanem. Çok canını yakmıyorsa bugün de deneyebilirsin, aksi halde bir gün bekle istersen.
tüm başarılarımın imzası sizsiniz ama çok mutluyum hala hafif kasılma var ama ilk kez birlikteliğim oldu onun agrısındandr diye düşünüyorm cok mutluyum ablamm :)Canım benim yendin mi Fundacım, bir bereketli gün daha. Maşallah sana, çok sevindim birtanem, Allahım sana başka dert, keder göstermesin. Sizlerden de rabbim razı olsun, o kadar güçlüsünüz ki eninde sonunda yeneceğinizi biliyorum.
Tatlım öyle sabırla, inatla, büyük bir gayretle ilerledin ki, tamamen senin başarın bu
ya özel muayenehanesi olan bi kadın doğum uzmanına gittim ordaki hemşire ordan bebek çıkıyo siz küçüçük p..i nasıl alamıyorsunuz demezmi sinirlerim altüst oldu bide böyle sinir bozucu aptallar varTesekkur ederim canimn :) dogru söylüyorsun kimse anlamiyor bizi cok kolay geliyor herkese butun herseyimizi etkiliyor bu durum bilmiyorlar ki
ya özel muayenehanesi olan bi kadın doğum uzmanına gittim ordaki hemşire ordan bebek çıkıyo siz küçüçük p..i nasıl alamıyorsunuz demezmi sinirlerim altüst oldu bide böyle sinir bozucu aptallar var
tüm başarılarımın imzası sizsiniz ama çok mutluyum hala hafif kasılma var ama ilk kez birlikteliğim oldu onun agrısındandr diye düşünüyorm cok mutluyum ablamm :)
işte buna çok sinir oluyorum sanki doğursam kendisi bakıcak.bende ne zaman kayınvalidemlere gitsem daha yokmu bişeler torun nerde kaldı gibi laflar ediyolar.bende köşeye sıkışmamak için eşimle anlaştık sordukları zaman ağız birliğiyle daha düşünmüyoruz diyoruz.bazen aklımdan geçiyo oğlun daha bi işi beceremiyo çocuk nasıl yapsın diyesim geliyo :)AYYY Kulak kapa, kimse bizim moralimiz bozamaz. dünde ben bir kadınlar arası bir toplantıdaydım. Sen çocuk düşünmüyomusun dediler. Bende abuk subuk cevap verdim. anam ne dicem bilemiyorum. Bakan olmaz falan dedim. Ne alaka yani :)
aynen ablam valla. ben ilk kez oldu kızlık falan duruyodu o da gitti kadın oldum :) ondan dolayı da fazla acıdı tahmnimce. 2.kez denemedk zaten daha. rabbm cümlemize kolaylık nasip etsin yardm etsnTüm başarılarının sebebi sensin birtanem, senin azmin, senin gücün, senin sabrın. Ben de çok mutluyum fundacım, darısı tüm yenemeyen arkadaşlarımızın başına inşallah. Tabii ilk deneyimin olduğu için ağrılarının olması normal, zamanla bunun da üstesinden geleceksin.
Bu arada hep yazarız ya hani darısı başınıza deyimini. Lise döneminde çok merak ederdim nereden geliyor kökeni diye. Orta Asya Türklerinde, darı yani mısırı evlere, gelinin başına saçmak kutsal sayılırmış, bu yüzden dilimize yerleşmiş yıllardır. Ne kadar samimi bir söz.
Kızlar daha öncede yardım m istemistim sizden bir süredir giremedim egzersizlere devam ediyorum 1 parmak 2 parmak 3 parmak cok rahat yapabiliyorum nefes yöntemiyle gecen esimle deneme yapalim dedik yapamadim haliyle soylendi baya cocuk istiyorum diyor bana bende cok istiyorum cok yoruldum artik birde aparat yap demisti esim apartida yaptim penisden biraz daha ince yapabiliyorum lutfen banada yardim edin artik sacma sapan seylerden tartismaya basladik esimle(
CANIM Aslınca aşmış gibisin bunalrı yapabildiğine göre, demekki doğru pozisyon yok. yukarda adanis çok güzel açıkladı onları denedinmi ?
Yani benim üstte oldugum pozisyonu denedik yapamadim ben egzersizlerimi yere ayn koyup uzerine comelip o sekil yapiyorum hep gecen buradaki kanepe pozisyonunu gordum o sekil dedim yapayim egzersizimi oyle alistigim icin o sekilde yapamadimyani bunaları
Kızlar aparat çalışmalarını bitirdikten sonra, eşli deneme için hazır olduğunuzda en önemli şey doğru pozisyonu bulmanız, dilim döndüğünce size anlatmaya çalışacağım:
1-) Kontrol eşimde olsun diyorsanız misyoner pozisyon tam size göre. Sırtüstü uzanın, eşiniz üzerinizde doğru eğilecek ve kontrol tamamen eşinizde olacak, sizler sözlerinizle yönlendirebilirsiniz, dur, bekle ya da ilerle gibi. Dilerseniz bacaklarınızı eşinizin beline dolayabilirsiniz, bu hareket girişi kolaylaştıracaktır.
2-) Kontrol bende olsun, eşimde olması beni korkutuyor diyorsanız size yendiğim pozisyonu anlatacağım. Eşiniz sırt üstü uzansın, siz de eşinizin üzerine çıkıp ona sırtınızı dönün, hazır olduğunuzda p..si elinizle kavrayıp doğru yere yerleştirin. Yavaş yavaş almaya başlayın, kalça hareketleri yaparsanız p..s daha kolay girecektir yani kalçanızı hareket ettirin, p..sin doğru yönü bulmasını sağlayacaktır. Unutmayın vajina popoya doğru eğimli, dimdik almaya çalışırsanız olmaz, hafif eğimli alın. Zorlandığınız noktada p..si 10 saniye kadar içinizde bekletin, tekrar hazır olduğunuzda nefes egzersizleriyle ittirmeye devame din.
Yine aynı pozisyonu eşinize sırtınızı dönmeden de deneyebilirsiniz.
3-) Ne eşim ne kendim diyenler için için yatak ucu pozisyonu çok uygun. Yatağınızda baza yoksa eğer, yatağın en kenarına gelin, bacaklarınızı hafifçe aralayın, eşiniz önünüzde diz çöksün, vajina ve p..s karşı karşıya gelmiş olacak, isterseniz bacaklarınızı eşinizin beline dolayabilirsiniz. Çok rahat bir pozisyondur bu, yine eşinizi sözlerinizle yönlendirebilirsiniz. Eğer bazalıysa yatağınız, kanepede de deneyebilirsiniz.
Sizin için en uygun pozisyon neyse onu bulmaya çalışın kızlar, inşallah en kısa zamanda kurtulursunuz.
yarin doktor randevum var sana yardim edicem dedi bakalimyavas yavas ilerleyeceksin canm krem yardımıyla parmak egzersizi yap. ben hatta şey yapardm elektrikli soba karsısında denerdm çk işe yarıyor emin ol cnm
dualarımız seninle arkadaşım. moraller yüksek lütfen. Benide etkiliyosunuz amaaaayarin doktor randevum var sana yardim edicem dedi bakalim
ALLAH senden razi olsun arkadaw cok guzel weyler paylawiyorsun in wa ALLAH yardim olunur cok sag ol canim:*yani bunaları
Kızlar aparat çalışmalarını bitirdikten sonra, eşli deneme için hazır olduğunuzda en önemli şey doğru pozisyonu bulmanız, dilim döndüğünce size anlatmaya çalışacağım:
1-) Kontrol eşimde olsun diyorsanız misyoner pozisyon tam size göre. Sırtüstü uzanın, eşiniz üzerinizde doğru eğilecek ve kontrol tamamen eşinizde olacak, sizler sözlerinizle yönlendirebilirsiniz, dur, bekle ya da ilerle gibi. Dilerseniz bacaklarınızı eşinizin beline dolayabilirsiniz, bu hareket girişi kolaylaştıracaktır.
2-) Kontrol bende olsun, eşimde olması beni korkutuyor diyorsanız size yendiğim pozisyonu anlatacağım. Eşiniz sırt üstü uzansın, siz de eşinizin üzerine çıkıp ona sırtınızı dönün, hazır olduğunuzda p..si elinizle kavrayıp doğru yere yerleştirin. Yavaş yavaş almaya başlayın, kalça hareketleri yaparsanız p..s daha kolay girecektir yani kalçanızı hareket ettirin, p..sin doğru yönü bulmasını sağlayacaktır. Unutmayın vajina popoya doğru eğimli, dimdik almaya çalışırsanız olmaz, hafif eğimli alın. Zorlandığınız noktada p..si 10 saniye kadar içinizde bekletin, tekrar hazır olduğunuzda nefes egzersizleriyle ittirmeye devame din.
Yine aynı pozisyonu eşinize sırtınızı dönmeden de deneyebilirsiniz.
3-) Ne eşim ne kendim diyenler için için yatak ucu pozisyonu çok uygun. Yatağınızda baza yoksa eğer, yatağın en kenarına gelin, bacaklarınızı hafifçe aralayın, eşiniz önünüzde diz çöksün, vajina ve p..s karşı karşıya gelmiş olacak, isterseniz bacaklarınızı eşinizin beline dolayabilirsiniz. Çok rahat bir pozisyondur bu, yine eşinizi sözlerinizle yönlendirebilirsiniz. Eğer bazalıysa yatağınız, kanepede de deneyebilirsiniz.
Sizin için en uygun pozisyon neyse onu bulmaya çalışın kızlar, inşallah en kısa zamanda kurtulursunuz.
tamam canimmm:)dualarımız seninle arkadaşım. moraller yüksek lütfen. Benide etkiliyosunuz amaaaa
sen de başaranlardansın galiba..
inşaallah olur artık benimde...
egzersize başladım bakalım...
hayırlısı cnm hangi bölüme gitceksinyarin doktor randevum var sana yardim edicem dedi bakalim
Kendi kendime burayi okurken hep derdimki 3 parmak yapiyor onu neden yapamiyor diye ama oyle olmuyormus neden neden kafayi yicem arkadaslarim 2.cocuk planlarindan bahsederken ben daha yeni yeni dusunmeye basladim diyorum biktim artik rol yapmaktan Allah im hepimize yardimci olsun bi cocugum olsa diyorum bazen baba diycek sana diyorum oyle bi sozu duyacakmiyiz gerxekten diyor inanamiyor artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?