Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben istemiyor kocam diyor banaaa(((
evet yenicem artik hirs yapma zamani dimi?:)

İnşAllah o kadar cok istiyorumki egzersizlerde basariliyim diyebilirum 3 parmak yapabiliyorum bi aparat yaptim penisten ince biraz ama onuda yapabiliyorum ama asıl yapmam gerekeni yapamiyorum

ben 3 parmağı denemedim bile, 2 parmaktan sonra p...se geçtik. doktorum 3 parmağın gereksiz bir esneklik vereceğinden söz etmişti, 2 yeter demişti. çünkü vajinanın o kadar esnemesi de istenen bir şey değil. sonuçta p...si hissetmeniz lazım ileride zevk almak için. bence o yüzden p...sle denemeye ağırlık verin.

ama anestol pomad dite uyuşturucu bir krem var. ilk deneme için onu tavsiye ederim. pahalı bir şey de değil. tamamen hissizleştirmiyor ama epey bir fark ediyor. hatta ilk seferde tam olarak girip girmediğini bile anlayamıyorsunuz. tabi eşinizin p...sine sürdüğünüz için biraz o da hissizleşiyor bir miktar. fakat bir kere başardıktan sonra gerisi geliyor zaten.

in wa ALLaH canim evet aynen oyle yapiyorum duzelir in wa ALLaH
coooookkk sag ol canimmm

ya işaret parmağımın yarısına kadr alabiliyorum şimdilik ama yanma oluyor..
denicem inşaallah başaracam ..

p... i yarısına kadar alabilceğim günler gelcek mi inşaallah
Tatlim ben tv karsisinda calisiyorum kendimi kastigimi anladigim anda tvye bakiyorum ve ilerletiyorum aparati cok daha kolay oluyor kafan dagiliyor o anda. bir de gleitgelen ile calisiyorum.

Canım ben izninle nacizane fikrimi söylemek istiyorum. Aşılama ile ilgili bir bilgim yok bu arada.

Ne kadar yorulduğunu, yıprandığını anlayabiliyorum,bunu 1 ay yaşasak bile hayatımızdan çok şey alıp götürüyor ki 3 yılı anlatmaya kelimeler yetmez, bambaşka bir insan haline getiriyor bizleri, yaptığımız hiçbir şeyden keyif alamaz hale geliyoruz. Bir arkadaşım cinsellik her şeydir evlilikte demişti, ona katılmadığımı söylemiştim bende, hayır cinsellik her şey değil fakat evliliğimizi pekiştiren, güçlendiren bir bağ demiştim. Duygucum bir kere daha dene, bir arkadaşım tam 14 yıllık evliyken karar verdi egzersiz yapmaya, hiç de geç kalmış değilsin, bizler başardıysak senin başaramaman için hiçbir sebep yok hayatım.

Bu sitede paylaşılanları denedinmi arkadaşım ?

ben de çok bilmiyorum aşılamayı ama bildiğim kadarıyla o daha yıpratıcı olur. tedavi için gittiğiniz yerler neydi? bu işten tam olarak anlayan çok fazla doktor yok ne yazık ki. anlayanlar da genelde bitiş garantisi veriyor zaten ve pahalı oluyor. ama aşılama için de çok para harcayacağınızı sanıyorum. onun yerine daha net bir tedavi yöntemi bulmaya çalışsanız daha iyi olur bence. tabi öncelikle buradan yardım alarak kendi kendinize yenmeye çalışın derim. eğer olmuyorsa ve maddi durumunuz el veriyorsa bitme garantisi veren bir doktora görünün.

ya bencede p..sle denenmeli çünkü doğal olanı o parmakta tırnak falan var orası hassas zaten yanlışlıkla zarar bile verilebiir.tabi herkesin görüşünüde saygı duyarım en azından ben böyle düşünüyorum

ben istemiyor kocam diyor banaaa(((
evet yenicem artik hirs yapma zamani dimi?:)

Evet hırs yap yenicem de üstüne git korkup çekilme kenara..Bak ben 2 yıldan sonra asla yapamam dedim bi gün hem ağladım hem egzersiz yaptım ama pes ettim olmıycak dedim..1 ay erteledim tekrar basladım egzersize serce parmak,işaret parmak,orta parmak aldım 3 gün sonrada pns yarısından fazlasını aldım..Bumuymus korktugum sey?bumuymus evliliğimi bitirmek istediğim şey dedim...

Bebeğim, sakin olmaya çalış canım benim, sen aparatları alıyorsun değil mi? Eğer öyleyse geriye sadece doğru pozisyonu bulmak kalıyor. Kontrol sen de mi olsun istersin, eşinde mi birtanem?
Canım 1 parmak 2 parmak 3 parmagimi yapabiliyorum aparat derken kendim yaptim evde kalin bir mum vardi onu bicakla penis sekline getirmeye calistim penisten biraz ince tabi ama yarisina kadar yapabiliyorum onu parmakla ornek verirsem iki bogumdan biraz fazla gibi yapabiliyorum mumu parmak daha rahat tabi mum cok sert haliyle aparattan kastım bu yani

Esimke bir kere denedim olmayincada sonu hep tartismayla benimde aglamamla sonuclaniyor bu yuzden onunla denemeye korkuyorum artik olmuycak ve hayal kirikligi yasicam diye buda bir erteleme hastaligi diyor esim haklida peki kremi icinemi surucem

Tamam canım eşli deneme için hazırsın. Parmak p..sten çok daha sert, p..sin yapısı yumuşak hiç korkma parmağı rahatlıkla aldıysan p..si hayli hayli alırsın. Eşinin sırt üstü uzandığı, senin de eşinin üzerinde ona sırtının dönük olduğu pozisyonu denedin mi bilemiyorum, kişiden kişiye değişme gösterse de rahat bir pozisyondur. Kontrol tamamen sen de olacak, p..si elinle yerleştirdikten sonra yavaş yavaş almaya başlayabilisin. Nefes egzersiziyle yaparsan daha rahat alırsın canım, güven kendine yenmen için son aşamaya kadar gelmişsin.

Bir kere denedim esim uzaniyor ben ustunde ters olarak penisi tutup yerlestiriyorum popoma dogru itiyorum ya cok acik oldu ama dogrumu yapiyorum bilmiyorum egzersizleri yere ayna koyup uzerine comelip yapiyorum yabu farkli geliyor

Bir kere denedim esim uzaniyor ben ustunde ters olarak penisi tutup yerlestiriyorum popoma dogru itiyorum ya cok acik oldu ama dogrumu yapiyorum bilmiyorum egzersizleri yere ayna koyup uzerine comelip yapiyorum yabu farkli geliyor

Evet canım çok doğru yapıyorsun, aynı pozisyon üzerinde biraz daha çabala derim. Alışacaksın zamanla, hemen olamayabiliyor. Yatak ucu pozisyonunu da deneyebilirsin.

Esimke bir kere denedim olmayincada sonu hep tartismayla benimde aglamamla sonuclaniyor bu yuzden onunla denemeye korkuyorum artik olmuycak ve hayal kirikligi yasicam diye buda bir erteleme hastaligi diyor esim haklida peki kremi icinemi surucem

erteleme hastalığı olabilir. zaten bu sorunu yıllarca yaşamamızın sebebi de o ama eşinizin anlayışlı olması gerek. doktorlar hep bu hastalık sadece kadının hastalığı değildir, iki tarafında hastalığıdır der ve bence çok haklılar. başta ben ne alakası var, tamamen benim korkaklığım derdim fakat tedavi boyunca eşim olmasaydı bu kadar kolay yenemezdim diyorum. demek ki eşi de yakından ilgilendiren bir sorun. kendisiyle sonuca daha çabuk ulaşmak istiyorsanız anlayışlı davranması gerektiğini, onun desteğiyle işin çok daha çabuk çözüme kavuşacağını konuşmaya çalışın.

p...se sürmüştük biz, o zaman denerken zaten sizin içinize de bulaşıyor ama eğer becerebiliyorsanız kendini içinize de sürebilirsiniz direkt tabi.

bu arada ben ilk p...s denemesinde ilk etapta zorlanmıştım ve önce eşimden parmak egzersizini yinelemesini istemiş, ondan sonra p...se geçmiştim. böyle bir şey de faydalı olabilir. çünkü öncesinde alıştığı bir eylemle rahatlatmış olursunuz bu bölgeyi bu şekilde.

sozlerin beni gaza getiriyorrr)) evet yenicez in wa ALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…