Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

İnşAllah o kadar cok istiyorumki egzersizlerde basariliyim diyebilirum 3 parmak yapabiliyorum bi aparat yaptim penisten ince biraz ama onuda yapabiliyorum ama asıl yapmam gerekeni yapamiyorum

ya işaret parmağımın yarısına kadr alabiliyorum şimdilik ama yanma oluyor..
denicem inşaallah başaracam ..

p... i yarısına kadar alabilceğim günler gelcek mi inşaallah

ay in wa ALLaH olur cabaliyorumm ALLaH yardim etsin

Canım p..sin hepsini alacağı günler de gelecek inşallah, dualarımızı eksik etmezsek, çalışmalarını bıkmadan usanmadan, düzenli bir şekilde yaparsan bitecek gidecek bu dert.

İşaret parmağını alabildiğin yere kadar içinde beklet, hazır olduğunda tekrar almaya çalış, bak ne kadar kolay girdiğini göreceksin.

İnşAllah o kadar cok istiyorumki egzersizlerde basariliyim diyebilirum 3 parmak yapabiliyorum bi aparat yaptim penisten ince biraz ama onuda yapabiliyorum ama asıl yapmam gerekeni yapamiyorum

3 parmak yapabiliyosan pnste yaparsın canım pns parmaktan aparattan daha kolay zeytinyağı denedinmi hiç yada bebeyağı falan??

Arkadaşlar epey baktım hir bilgi bulamadım sitede. 2defa vajinusmus için tedaviye gittim olmadı. 3 yıllık evliyim ne yaptıysam yok olmadı artık bunla uğraşmak istemiyorum çok yoruldum. Ama bebek de istiyorum. Aşılama yolu ile hamile kalan ya da bununla ilgili bir duyumu olan var mı acaba? Eğer bir fikriniz varsa paylaşırsanız çok sevinirim.

ay in wa ALLaH olur cabaliyorumm ALLaH yardim etsin

Canım benim, Azeri Türküydün sen değil mi? Aygün adında azeri bir arkadaşım var, senin kadar tatlı biri, çok seviyorum sizleri aynı kültürü paylaşıyoruz, aynı dili konuşuyoruz, kaderimiz bile ortakmış seninle. Bu illetin memleketi yok işte, en fazla geri kalmış veya gelişmekte olan ülkelerde görülen bir durum. Tatlım hiç endişelenme, sen de yeneceksin. Egzersize başladın mı?

Gelcek tabii hepsini aldığın günler bile gelcek :)) Bende senin gibi diyodumm ama oluyo şuan çok şükür..Bunun püf noktası kendini kasmamak inan bana kendini kasmadıgında acı fln yok..Ben şuan yarısını alıyorum kendimi kasmadan hiç hiç acı yok kendimi kastıgımdan okadar acı çekmişim

evet canim Azeriyim
ya her memleketde var bu sorun resmen hayatimizin 99%ele gecirmiw halde bu hastalik
in wa ALLaH canim yenerim yoksa bowanmak kaliyor geriye..evet serce parmak 1bugum yaptim ama ileri itemiyorum ben onu bile zor yaptim duwun ALLaH sizlerin yardimcisi olsun vALlah bi site bana cok yardim etdi siz arkadawlar cok guzel yardim ediyorsunuz ALLaH gonlunuze gore versin canimm

benim de yanardı hep. biraz o şekilde durup sakin sakin derin nefes alıp verince geçiyor o his. sonra tekrar devam edebilirsiniz egzersize. ama yanıyor diye hemen çıkarmayın parmağınızı lütfen. alışmaya çalışın. acı veren bir şey olmayacağını kabul ettirmeye çalışın beyninize.

Kız ne boşanması delimisin sen Aşıcaksın umutsuzluğa kapılma aşıcam yapıcam de boşanmak yok yeniceksin ve eşinle mutlu olucaksın İnşallah canımm..Serçe parmagı yaptıysa işaret parmagına geç serçe parmagı sokmak zor oluyo sanki biraz işaret parmak daha kolay girer

Amin kuzum, Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah. Boşanma sonucunu aklından bile geçirme canım, sen bu illeti yeneceksin.

Şimdi serçe parmağının ilk boğumunu alman çok güzel bir başlangıç, ben onu yapana kadar neredeyse bir hafta geçmişti. Parmağını aldığın son noktaya kadar gel, ama çıkarma parmağını içinde beklet, 5 dakika-10 dakika ya da daha fazla farketmez, bırak parmağın vajinana alışsın. Daha sonra hazır olduğunda derin bir nefes al, nefesini verirken ıkınarak ittirmeye devam et, kaslarını sıkmamaya çalış öyle kolay alacaksın ki, kendine güven canım, vajinanda sana zarar verebilecek hiçbir engel yok, vajina boşluktan ibaret, korkma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…