- 18 Şubat 2015
- 699
- 463
- 63
- 31
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #191.701
kendini kötü hissetme bitanem seni hırslandırmak için söylüyorum sizin için diyoruz egzersizleri sık sık yaparsanız daha çabuk ilerlersiniz üzülme kıyamamKotu hissettim kendimi
Aynen erkekmiymis bana da yazmisti bende sacma sapan seyler sormaya baslayinca cevap yazmadim sok oldum su an ve burada yazmaya bile cekinir oldum artik.kime guvenicez.
Vay canına, abuk subuk sorularından şüphelenmiştim aslında, zaman ayırıp sorularını cevapladığım değerli vaktime acıdım.Bu tip olaylar soğutuyor insanı, yardımcı olmaya geliyoruz fakat bazı mahlukatların zengin fantazi dünyası asıl işimizi unutturuyor bizlere. Şu saatten sonra soru işaretleriyle yaklaşmaya çalışacağım, iyi niyetimizi sömüren ahlaksız insanlar burada da karşımıza çıktı demek, hayret!!
Aynen ya biz burda derdimize care arayisindayiz insanlar neyin pesinde isleri gucleri yok sacma sapan seyler yapiyolar.Vay canına, abuk subuk sorularından şüphelenmiştim aslında, zaman ayırıp sorularını cevapladığım değerli vaktime acıdım.Bu tip olaylar soğutuyor insanı, yardımcı olmaya geliyoruz fakat bazı mahlukatların zengin fantazi dünyası asıl işimizi unutturuyor bizlere. Şu saatten sonra soru işaretleriyle yaklaşmaya çalışacağım, iyi niyetimizi sömüren ahlaksız insanlar burada da karşımıza çıktı demek, hayret!!
aynen dediğini yapıyorum.bide alta yastık koyuyorum vajina girişi arkaya doğru olduğu için yastık koyunca vajina girişi daha iyi ortaya çıkıyo sankiCanım misyonerde deniyosan eşimin beline sar bacaklarını daha rahat olursun yada yatak ucuna gel p..le v..na karşıkarşıya gelsin azda olsa ucu girince derin nefes al ver ve bacaklarını eşinin beline dola daha rahat edebilirsin
ya bu erkekmiymiş şoktayım banada 2 gündür saçma sapan sorular sorup duruyodu.Aynen adanis. Kime Güveneceğiz Biz. Burayı yıllar sonra buldum ben. Milletin fantazilerine konu olduk. Neyse Bundan sonra çok dikkatli olacağım!!!!
Aynen öyle canım derin nefes al ve ıkın canım aşağı eğim ver acı yada gerginlik hissettiğin an rşin beklesin sen içinden sayı say derin nefes al verirken yapsın canımaynen dediğini yapıyorum.bide alta yastık koyuyorum vajina girişi arkaya doğru olduğu için yastık koyunca vajina girişi daha iyi ortaya çıkıyo sanki
Onun erkek oldugundan suphelenmistim sacma sorular soruyordu git internetten arastir demistimBu itler ile sohbet etmeyin ! Hatta rica edeceğim bu konuda yazılıp çizilmesi gereken herşey burada yazılıyor. Neden özele taşıyorsunuz anlamakta zorlanıyorum. Egzersizler burada yazılıyor anlıyorum mahrem konuda egzersiz dışına çıkmakta ne oluyor ? Çıkınca işte böyle erkek müsvetteleri özel mesajla kendilerini mutlu ediyor. Kimseye facebook, whatsup vb. iletişim bilgilerinizi vermeyin. İnanın ben bu uyarıyı yapmaktan bıktım sizler hiç çekinmeden bilgilerinizi vermekten bıkmadınız. 3 gün sonra bak elimde erotik yazışamların var eşine yollarım diye tehdit alırsanız lütfen bundan site yönetimini de suçlamayın.
Hepimize de yaZmış böyle bişey olduğunda birbirimize soralım bidaha erken farkederiz biri diğerini uyarır nebilim kötü oldum ya üzüldüm bide hersorusuna cevap vermişim gece gündüz demedenOnun erkek oldugundan suphelenmistim sacma sorular soruyordu git internetten arastir demistim
Ben suphelenmistim iki soruda gonderdim netten arastir dedim dikkatli olalim kizlar herkese yazmis iste once genel sayfada epey bir sordu ilgilenen olmadi sinra ozelden yazmis anlasilanHepimize de yaZmış böyle bişey olduğunda birbirimize soralım bidaha erken farkederiz biri diğerini uyarır nebilim kötü oldum ya üzüldüm bide hersorusuna cevap vermişim gece gündüz demeden
ya ıkınmaya çalışıyorumda 1-2 dakka dan sonra kasıklarıma sancı giriyorAynen öyle canım derin nefes al ve ıkın canım aşağı eğim ver acı yada gerginlik hissettiğin an rşin beklesin sen içinden sayı say derin nefes al verirken yapsın canım
ayyy herkes o abuk subuk sorulardan nasip almış galiba:))) ben de birsürü sohbet etmişdim.. offffVay canına, abuk subuk sorularından şüphelenmiştim aslında, zaman ayırıp sorularını cevapladığım değerli vaktime acıdım.Bu tip olaylar soğutuyor insanı, yardımcı olmaya geliyoruz fakat bazı mahlukatların zengin fantazi dünyası asıl işimizi unutturuyor bizlere. Şu saatten sonra soru işaretleriyle yaklaşmaya çalışacağım, iyi niyetimizi sömüren ahlaksız insanlar burada da karşımıza çıktı demek, hayret!!
ayyy herkes o abuk subuk sorulardan nasip almış galiba:))) ben de birsürü sohbet etmişdim.. offff( ya ne saçma ama ya.. nerden anlayacağız nerden bileceğiz bu ne saçmalıktır.. bunlardan şüpheledik diye gerçekten iyi niyetli yaklaşanlara noolcak:))
kaç senelik üyeyim birde.. hiç denk gelmemişim.. o yüzden çok şaşırdım.. neyse, tekrar olacak belki size ama gerçekten bilmediğim için soruyorum..şüphe duyduğumuz zaman size bildiriyoruz sizde araştırıyorsunuz doğru anladım dimi.. değilse şüphe yersizsesorun olmuyor yaniBize bildirin lütfen ...
aynenkaç senelik üyeyim birde.. hiç denk gelmemişim.. o yüzden çok şaşırdım.. neyse, tekrar olacak belki size ama gerçekten bilmediğim için soruyorum..şüphe duyduğumuz zaman size bildiriyoruz sizde araştırıyorsunuz doğru anladım dimi.. değilse şüphe yersizsesorun olmuyor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?