Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

gelir gelir merak etme ben bir aydır falan uğraşıyorum yolun yarısına ulaştım hemen hemen gözünü karartma azimle devam :)
ben de son bir aydır uğraşıyorum canım . çok azimliyim ama bazen hevesim kırılıyor,hemen motive olamıyorum. hafta sonuda memlekete gidiyorum. bırazda o yüzden acele ettim sanırım panik oldum illa olsun bitsin die.

siz yeterki birbirinize destek olun Allah'ın izniyle aşılmayacak sorun yoktur İnşallah

Inşallah. Bugün deneme yapıp yapmama konusunda cok kararsız kaldım. Bi gün ara mı versem. Sanki bişeylere gec kalıyorum. Içimde bi Telaş isim veremediğim bi duygu. Rabbim yardım etsin.
O gec kalma hissi bende de var zaman gidiyorr çocuk istiyorum olsun bitsin hemen diyorum

Günaydın canım, çok normal, her şey bir anda istediğimiz gibi olmuyor, düzene girmiyor maalesef. Bu sorunu hepimiz yaşamışızdır, zihnen rahat olduğunda kolaylıkla aldığın aparatı ya da p..si, bir müddet sonra alamayabiliyorsun. Bunun tek sebebi panik halinde olup olumsuz düşünmendir, kötü düşüncelerin seni ele geçirmesine izin verme, her zaman en iyiyi düşünmeye çalış. Kolay değil, öyle bir anda söyleyince olmuyor fakat elinden geleni yapmalısın birtanem.

arkadaşlar dün üstte denedik ama olmadı tekrar misyonere geçtik.üstte eşime sırtım dönük alamadım nedense

merhaba bayanlar bende bir vajıliydim ki 6 7 ay öncesine kadar ve bende vajili iken hamile kalıp sezaryen doğum yaptım bakıyorum ama benim zamanımdaki vajıli arkadaslar yok sanırım hepsini çok özledim ben 2011 de evlendim ve 6 7 ay önce yendim bu illeti çok şükür.. hiç korktuğum gibi bisey değilmiş üzülüyorum evliliğimin en güzel zamanlarını bu hastalığı düşünerek geçirdiğime..

GEÇMİŞ OLSUN ARKADAŞIM. sEN NASIL YENDİN ACABA BU İLLETİ

GEÇMİŞ OLSUN ARKADAŞIM. sEN NASIL YENDİN ACABA BU İLLETİ

bende bilmiyorum canım deneme yaparken oldu ben çok şaşırdım olmadı die ama hiç korkacak bişey değilmiş.. korkmayın kızlar kafamızda büyüttüğümüz kadar değil.. dr mı gitmedim ilaç mı kullanmadım ama olmadı hiç bi şekilde hele o parmak egzersizleri beni daha çok korkutuyodu yapamadığım için...

Allahın hikmeti işte Ol der Olur. Bizede nasip eder inşallah.

arkadaşlar dün üstte denedik ama olmadı tekrar misyonere geçtik.üstte eşime sırtım dönük alamadım nedense
Canım misyonerde deniyosan eşimin beline sar bacaklarını daha rahat olursun yada yatak ucuna gel p..le v..na karşıkarşıya gelsin azda olsa ucu girince derin nefes al ver ve bacaklarını eşinin beline dola daha rahat edebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…