Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tam fiyasko yani.dün eşim çok yorulmuş iş yerinde bende tam ilerleme kaydetmişken ara vermeyelim yapalım diye zar zor ikna ettim afedersin tam başlıcaz zırt diye bi telefon ee görümcem arıyo müsaitseniz oturmaya geliyoruz.müsait değilizde ne diyim gelmeyinmi diyim.onlarda gece 12 de gittiler ondan sonra adam yorgun zaten yattık uyuduk :KK67:

Ah İnşallah gerilemem canım. Ben rgliyim. Pazar Günü bitecek inş. Tüm Malzemeler hazır sabırsızlıkla bitmesini bekliyorum. Sende durumlar nasıl ?
tam fiyasko yani.dün eşim çok yorulmuş iş yerinde bende tam ilerleme kaydetmişken ara vermeyelim yapalım diye zar zor ikna ettim afedersin tam başlıcaz zırt diye bi telefon ee görümcem arıyo müsaitseniz oturmaya geliyoruz.müsait değilizde ne diyim gelmeyinmi diyim.onlarda gece 12 de gittiler ondan sonra adam yorgun zaten yattık uyuduk

tam fiyasko yani.dün eşim çok yorulmuş iş yerinde bende tam ilerleme kaydetmişken ara vermeyelim yapalım diye zar zor ikna ettim afedersin tam başlıcaz zırt diye bi telefon ee görümcem arıyo müsaitseniz oturmaya geliyoruz.müsait değilizde ne diyim gelmeyinmi diyim.onlarda gece 12 de gittiler ondan sonra adam yorgun zaten yattık uyuduk

Ay hiç deme:( Bazen bizdede oluyor. Çok sinir bozucu bir durum. Var bunda da bir hayır canım, Kısmet değil diyelim inşallah bugün yaparsınız.

Ay hiç deme:KK43: Bazen bizdede oluyor. Çok sinir bozucu bir durum. Var bunda da bir hayır canım, Kısmet değil diyelim inşallah bugün yaparsınız.
ya benimde regle bikaç gün kaldı hazır biraz alışmışken sık sık yapalım diyorum o da olmuyo bazen.tabi akrabalar herşeyi güllük gülistanlık sandıkları için zırt bırt geliyolar :(

ya benimde regle bikaç gün kaldı hazır biraz alışmışken sık sık yapalım diyorum o da olmuyo bazen.tabi akrabalar herşeyi güllük gülistanlık sandıkları için zırt bırt geliyolar :KK43:

dimi dışardan ne kadarda mutlu gözüküyoruz dimi :) Mutluyuz çok şükür ama, Her şey tam değil işte

dimi dışardan ne kadarda mutlu gözüküyoruz dimi :) Mutluyuz çok şükür ama, Her şey tam değil işte
aynen ya.yani nebilim bekarken yada nişanlıyken bazı ortamlarda cinsellik falan konuşulurdu hiç takmazdım.ne bilicektim evlilikte bu kadar mühim olduğunu.o olmayınca bişeyler hep eksik sanki

Kızlar Size bişi söylicem
Millet yazışmaları okuyup gidiyor, bende merek ediyorum nasıllar diye. Profillerine baktım biraz önce aktiflermiş. Biz burda paylaşıyoruz ama, demekki çok samimi olmayanlar var. Yada günahlarını almayayım belkide eşleri izin vermiyor. Umarım herkes iyi ve bu durumu atlatmıştır. Ben önüme bakarım kızlar. İnşalah yenerizde Tüm bunlara güleriz:63:

Kızlar Size bişi söylicem
Millet yazışmaları okuyup gidiyor, bende merek ediyorum nasıllar diye. Profillerine baktım biraz önce aktiflermiş. Biz burda paylaşıyoruz ama, demekki çok samimi olmayanlar var. Yada günahlarını almayayım belkide eşleri izin vermiyor. Umarım herkes iyi ve bu durumu atlatmıştır. Ben önüme bakarım kızlar. İnşalah yenerizde Tüm bunlara güleriz:63:
aynen haklısın herkes mükemmel değil sonuçta herkes bi bildiğini tecrübesini anlatsa belki daha çabuk kurtulcaz bu dertten.ama dediğin gibi bende yoluma bakarım mümkün olduğunca yardım isteyenlere yardımcı olurum.okuyup gidenler türkçesini geliştirir sadece :D

bu gswoman konusunu kapatalım ya ismini duydukça psikolojim bozuluyor.salak gibi her sorusunada cevap vermişim bide samimiyet olsun diye canım falan diyo :KK1:
ayy aynen banada canım felan dedi ayy cok komik ya bana öyle sorular sordukı hepsını acık acık yazdım resmen ha ha ha :D :D

ayy banada yazıodu kabız olduğunu felan .. artık ona cvp yazmaktan bıkmıstım :KK70:

Kabızlık çeken beyniymiş demek ki.

Ruhu sapık, zihni sapık o kadar çok kişi var ki ülkemizde, bitmiyorlar bir türlü,bitmeyecekler de. Cimcimem sen alay ediyorsun ne mutlu sana, dünden beri sinirlerim gergin, şüphelendiğim halde yazmaya devam ettim, kendime kızıyorum. Allah' a sığınıyorum, ilahi adalet diye de bir şey var çok şükür.

Benim icin kalin olan 3. Aparatimi da basardim:) kalin dediysem isaret parmagimdan az bisey kalin cok iyi moral oldu aksam aksam:)

Canım çok büyük bir yol katettin, dokununca bile kendini tuhaf hisseden biri için gayet güzel bir başarı. Ertelemeden, pes etmeden devam canım, maşallah sana.

Back
X