- 5 Nisan 2015
- 3.612
- 11.820
- 128
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #191.761
olur böyle arada bunlar evliliğin tadı tuzu derler.bugün düzelirsiniz inş :)Kizlar Günaydın ben dun deneme felan yapmadim esimle limoniydik gerildim kizdim yapmadım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olur böyle arada bunlar evliliğin tadı tuzu derler.bugün düzelirsiniz inş :)Kizlar Günaydın ben dun deneme felan yapmadim esimle limoniydik gerildim kizdim yapmadım![]()
Ins canim. Valla bu olay beni iyice asabi alingan yapti herseye alinip kızıyorumolur böyle arada bunlar evliliğin tadı tuzu derler.bugün düzelirsiniz inş :)
Bende acele edip direk eşimle deneme yaptığım için mi sıkıntı yaşıyorum diye merak ettim.anlaşılan bu misafir olayından muzdarip olan bi ben değilim. bence bi süre ara verdikten sonra tekrar denediğinizde yapamam diye düşünmeyin.bi noktaya geldikten sonra oraya kolay kolay geri gidilmez bence. hem pnsin 2/3ünü alıyomusunz bu duruma gelemeyenler var daha çok takılmayın bence
sakin ol sakin.bi iki gün ara verin tekrar özleyip kaynaşırsınızIns canim. Valla bu olay beni iyice asabi alingan yapti herseye alinip kızıyorum![]()
bende senin gibiyim herşeye alınmaya başladım durduk yere sinir oluom herşeye.. bu akşam veya yarın deneme yapacaz inşallah bu kez birazdaha ilerlerim :)Ins canim. Valla bu olay beni iyice asabi alingan yapti herseye alinip kızıyorum![]()
öyle olduğunu düşünüyorsanız öncesinde parmak egzersizi falan yapın hazır hissedince eşli denemeye geçersinizBende acele edip direk eşimle deneme yaptığım için mi sıkıntı yaşıyorum diye merak ettim.
Cok acele ediyorum cooooköyle olduğunu düşünüyorsanız öncesinde parmak egzersizi falan yapın hazır hissedince eşli denemeye geçersiniz
bir an önce olsun psikolojisi oluyo galiba doğrudurCok acele ediyorum cooook
onlarda haklı aslında ama biraz gayretli olmalılarki kendileride rahat etsinkızlar bende parmak egzersızı yaptım dun ..bu aksam nasıp olursa denıcez dun deneme yapıcaktık uykuya yenık dustu benım es oyuzden umutlu ve kararlı oldugum halde bısey yapamadıkkbunuda kendısıne soyledım bakalım bugun hıcbırsey bahane edemez heralde bıraz trip attım..
Ama öyle dün okadar hazırdım bı baktım beyımız uyuyakalmıs bıde gun ıcersın de yapıcaz bu sefr dıye bole önden bıldırıyorum yanı hazırlıklı olsun falan dıye ama yıne aynı sey oluyo neyse ins bugun oluronlarda haklı aslında ama biraz gayretli olmalılarki kendileride rahat etsin
inşallah ya. eve gelince uyutma sende :)Ama öyle dün okadar hazırdım bı baktım beyımız uyuyakalmıs bıde gun ıcersın de yapıcaz bu sefr dıye bole önden bıldırıyorum yanı hazırlıklı olsun falan dıye ama yıne aynı sey oluyo neyse ins bugun olurinş su mubarek cuma gunu rabbım dualarımızı kabul etsın su sıkıntıdan kurtulalım sağlıklı ewlatlarımız olsunn hayırlısıyla
inşallah ya. eve gelince uyutma sende :)
yok kız uyumaz merak etme.bazen aşırı yoruluyorlardır. ancak aylardır mahrum kaldıkları şeye ulaşmak istiyorlarsa biraz uykusuzluğa dayanacaklar mecburen.bide uyuymamak hanımların elinde bence erkekler malum sonuçta :)Kız Benim eşe deneme yapalım dedimmi uyku muyku kalmaz hiç. Yeterki deneyelim der, bu uyuyan adamları anlamadım ben. Benimki uyuyosada kaldırıyorum valla. iki dürtünce kalkıyo :) Ha biz korktuğumuz için kaçmamız gerekir normalde değilmi yani ben öyleyim yine olmaz ne bilim korktuğum için önceden yapmazdım şimdi egzersizlere başlayınca oda mutlu olmaya başladı, Ümidi kesmişti heralde tekrar bir umutlandı. Yada yeni hevesli ondanmınmıdır nedir. Sonra benimkide uyurmu ola ?
benim eşim 21.00 de ewe geliyo ondandır dıye düşünüyorum yoruluyooKız Benim eşe deneme yapalım dedimmi uyku muyku kalmaz hiç. Yeterki deneyelim der, bu uyuyan adamları anlamadım ben. Benimki uyuyosada kaldırıyorum valla. iki dürtünce kalkıyo :) Ha biz korktuğumuz için kaçmamız gerekir normalde değilmi yani ben öyleyim yine olmaz ne bilim korktuğum için önceden yapmazdım şimdi egzersizlere başlayınca oda mutlu olmaya başladı, Ümidi kesmişti heralde tekrar bir umutlandı. Yada yeni hevesli ondanmınmıdır nedir. Sonra benimkide uyurmu ola ?
su dök çorabını falan koklat gıdıkla falan uyandır işte :)benim eşim 21.00 de ewe geliyo ondandır dıye düşünüyorum yoruluyooama artıkk yeter zaman cok hızlı uyumakla olmaz mutlu olmak ıstıyosak bırlıkte çalışma yapamamız gerek dedım sende uyuyosun uyuma uyandır dıyo benı suçluyo bu sefer sınır oluyorum ya benımkı ole dürtmeylede kalkmıyo ki :)
benim eşim 21.00 de ewe geliyo ondandır dıye düşünüyorum yoruluyooama artıkk yeter zaman cok hızlı uyumakla olmaz mutlu olmak ıstıyosak bırlıkte çalışma yapamamız gerek dedım sende uyuyosun uyuma uyandır dıyo benı suçluyo bu sefer sınır oluyorum ya benımkı ole dürtmeylede kalkmıyo ki :)
AY YAZIKK :) UYANDIRCAZ ARTIKK YAPCAK BISEY YOKK:) kESİN ÇÖZÜM SU DÖK ::)