Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Eşim cumaya gitti camiden çıkınca aradı bebişimiz olsun diye dua ettim dedi gözlerim doldu Ben niye ona bunu yapıyorum ya yardım et Allahım bizlere.
Tatlim benim insallah Allah hepimize yardim eder bu cuma gununde tum dualarimiz kabul olsun insallah. iyi seyler dusun olumlu ol bence bu asamada bu cok ama cok onemli beynimize olumlu sinyaller gondermeliyiz.

aparatla eşiniz arasındaki fark aparatta kendiniz yaptığınız için daha rahat olunabilir.ancak ben bu işin her aşamasında eşin kadının yanında olması gerektiğini düşünüyorum çünkü tek başına aşılabilecek bi sorun değil

Kocamı mutlu edemiyorum ki. Saçma sapan düşünceler dolaşıyor beynimde. 8 aydır aynı yerdeyim kurtulamadım şu meretten.

Sıkma canını arkadaşım. Olumlu düşün Lütfen. Bak eşin seninle bir gelecek istiyor. Kötüsünü düşünseydi allah korusun. İnşallah yeneceğiz. Negatif düşünceler bizleri etkiliyor. Herşey güzel olacak inşallah. Bizde herkes gibi aşacağız. Üzülme

Kocamı mutlu edemiyorum ki. Saçma sapan düşünceler dolaşıyor beynimde. 8 aydır aynı yerdeyim kurtulamadım şu meretten.
öyle düşünmeyin bence tamam evlilikte cinsel mutluluk elbette önemli karşılıklı anlayış saygı ve sevgiyle buda aşılır aşılmayacak bi sorun değil.bizdede 6 aydır bu sorun var ve biz daha son bir aydır üstüne düşmemize rağmen çok ilerleme kaydettik sizde umudunu kesmeyin.inanmak başarmanın yarısıdır

Tatlim benim insallah Allah hepimize yardim eder bu cuma gununde tum dualarimiz kabul olsun insallah. iyi seyler dusun olumlu ol bence bu asamada bu cok ama cok onemli beynimize olumlu sinyaller gondermeliyiz.
artık bıktım vallahi. doluya koysam olmuyor boşa koysam dolmuyor. napacağımı şaşırdım tamamen. kendimi evli gibi hissetsem artık, bebeğim olsa çok mu şey istiyorum ki. bu yapanlar nasıl yapıyorlar anlamıyorum ki

Canim ben 4,5 yillik evliyim ve yasim 29 aklima geldikce hep aglardim niye niye diye sorgulardim. hep olumsuzdum ben yapmicam bebegim olmucak derdim esime. o parmak egzersizlerinden bahsetmisti daha yeni evliyken ben kulak ardi ettim. Olumsuz dusunceler beynimi sardi yedi bitirdi. burayi buldum biraz okudum yazilanlari bana guc verdi.sonra uye oldum ve burdayim. psikolojik bir olay oldugu icin oncelikle olumlu dusunmeye calistim. Kendimce hedef koydum hedeflerime ulastikca olumsuz dusunceleri silmeye basladim. cok basindayim belki ne zaman yenerim bilmiyorum ama hirsliyim. Birbirimize destek olmak icin burdayiz. uzme tatli canini. Moralimizi yuksek tutalim olur mu.

katiliyorum sana canim.

İnsallah simdiki hedefim bu bunu da basarirsam harika olacak:) ben apararla calisirken icsel konusma yapiyorum beni cok rahatlatiyor gevsiyorum iyice.diyorum ki iste girdi orasi cook genis korkulcak bir sey yok gibi. Esimle denerken de bunu deneyecegim:)

Canım belkide bende hep ona odaklandığımdan yapamıyorum. Yavaş yavaş gitsem belkide iyi olacak. Haklısın moral bozmak olmaz derdi veren Allah dermanını da verecektir elbet belki biraz daha geç yenicem ama yenicem sonuçta. :)

Sen hangi asamadaydin canim?
ben p...si yarısına kadar alıyorum parmak egzerisizi denedim onda başarılı olamadım kalemden aparat yapıp o şekilde denedim ilk denememde kalemin 3te 2sini aldım bidaha yaptığımda ucunu girdirdim sadece. hergün düzenli yapamıyorum egzersizi.

eşin sonuçta pnsde aparatmış gibi düşün eminim sonuç alıcaksınız.doğru pozisyonu bulmakda önemli

bence p..si yarısına kadar alabiliyorsanız aparatlı deneme yapmayın.kendinizi p..nse alıştırmaya bakın ben parmak egzersizide yapıyorum ama p..ste çok daha rahatım

Bana da arka geçip deneyince gaz gibi ses oluyo o sen de oluyo mu filan diye biseyler sordu salak yaaa. Her gun diyodu dene bak sende diye

bence p..si yarısına kadar alabiliyorsanız aparatlı deneme yapmayın.kendinizi p..nse alıştırmaya bakın ben parmak egzersizide yapıyorum ama p..ste çok daha rahatım
eşimin parmagını da alıyorum yine yarısını benim bütün işlerim yarım yamalak dediğiniz gibi aslında penis daha yumuşak aparata göre. kontrolün bende olması sanırım beni rahatlatacak ki aparatlı ilk denemede aldım. birde diğer pozisyonları deniycem.

Aynen canim, esime diyorum gec olsun guc olmasin:) olcak bir gun elbet.

hangi pozisyonda denediniz şimdiye kadar eşli denemelerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…