- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #191.801
Kocamı mutlu edemiyorum ki. Saçma sapan düşünceler dolaşıyor beynimde. 8 aydır aynı yerdeyim kurtulamadım şu meretten.sıkma canını ne güzel sizin için dua etmiş işte :)
Tatlim benim insallah Allah hepimize yardim eder bu cuma gununde tum dualarimiz kabul olsun insallah. iyi seyler dusun olumlu ol bence bu asamada bu cok ama cok onemli beynimize olumlu sinyaller gondermeliyiz.Eşim cumaya gitti camiden çıkınca aradı bebişimiz olsun diye dua ettim dedi gözlerim dolduBen niye ona bunu yapıyorum ya yardım et Allahım bizlere.
aparatla eşiniz arasındaki fark aparatta kendiniz yaptığınız için daha rahat olunabilir.ancak ben bu işin her aşamasında eşin kadının yanında olması gerektiğini düşünüyorum çünkü tek başına aşılabilecek bi sorun değilBen daha cok yeni basladim sayilir egzersizlere. gecen pazar kulak copunu basardim. bu hafta ici de kalinlastirdim serce parmagim kadar onu da hallettim. Dun aksam da isaret parmagimdan azcik kalin aparati alabildim. Bu aksam esimin parmagina gecmeyi dusunuyorum. Burada yazilanlari okudum aparatlarda basarili olup es parmaginda basarisiz olanlari duydum. o yuzden boyle yapalim bir de diye dusundum.
Kocamı mutlu edemiyorum ki. Saçma sapan düşünceler dolaşıyor beynimde. 8 aydır aynı yerdeyim kurtulamadım şu meretten.
öyle düşünmeyin bence tamam evlilikte cinsel mutluluk elbette önemli karşılıklı anlayış saygı ve sevgiyle buda aşılır aşılmayacak bi sorun değil.bizdede 6 aydır bu sorun var ve biz daha son bir aydır üstüne düşmemize rağmen çok ilerleme kaydettik sizde umudunu kesmeyin.inanmak başarmanın yarısıdırKocamı mutlu edemiyorum ki. Saçma sapan düşünceler dolaşıyor beynimde. 8 aydır aynı yerdeyim kurtulamadım şu meretten.
artık bıktım vallahi. doluya koysam olmuyor boşa koysam dolmuyor. napacağımı şaşırdım tamamen. kendimi evli gibi hissetsem artık, bebeğim olsa çok mu şey istiyorum ki. bu yapanlar nasıl yapıyorlar anlamıyorum kiTatlim benim insallah Allah hepimize yardim eder bu cuma gununde tum dualarimiz kabul olsun insallah. iyi seyler dusun olumlu ol bence bu asamada bu cok ama cok onemli beynimize olumlu sinyaller gondermeliyiz.
Canim ben 4,5 yillik evliyim ve yasim 29 aklima geldikce hep aglardim niye niye diye sorgulardim. hep olumsuzdum ben yapmicam bebegim olmucak derdim esime. o parmak egzersizlerinden bahsetmisti daha yeni evliyken ben kulak ardi ettim. Olumsuz dusunceler beynimi sardi yedi bitirdi. burayi buldum biraz okudum yazilanlari bana guc verdi.sonra uye oldum ve burdayim. psikolojik bir olay oldugu icin oncelikle olumlu dusunmeye calistim. Kendimce hedef koydum hedeflerime ulastikca olumsuz dusunceleri silmeye basladim. cok basindayim belki ne zaman yenerim bilmiyorum ama hirsliyim. Birbirimize destek olmak icin burdayiz. uzme tatli canini. Moralimizi yuksek tutalim olur mu.Kocamı mutlu edemiyorum ki. Saçma sapan düşünceler dolaşıyor beynimde. 8 aydır aynı yerdeyim kurtulamadım şu meretten.
Sen hangi asamadaydin canim?artık bıktım vallahi. doluya koysam olmuyor boşa koysam dolmuyor. napacağımı şaşırdım tamamen. kendimi evli gibi hissetsem artık, bebeğim olsa çok mu şey istiyorum ki. bu yapanlar nasıl yapıyorlar anlamıyorum ki
katiliyorum sana canim.öyle düşünmeyin bence tamam evlilikte cinsel mutluluk elbette önemli karşılıklı anlayış saygı ve sevgiyle buda aşılır aşılmayacak bi sorun değil.bizdede 6 aydır bu sorun var ve biz daha son bir aydır üstüne düşmemize rağmen çok ilerleme kaydettik sizde umudunu kesmeyin.inanmak başarmanın yarısıdır
İnsallah simdiki hedefim bu bunu da basarirsam harika olacak:) ben apararla calisirken icsel konusma yapiyorum beni cok rahatlatiyor gevsiyorum iyice.diyorum ki iste girdi orasi cook genis korkulcak bir sey yok gibi. Esimle denerken de bunu deneyecegim:)aparatla eşiniz arasındaki fark aparatta kendiniz yaptığınız için daha rahat olunabilir.ancak ben bu işin her aşamasında eşin kadının yanında olması gerektiğini düşünüyorum çünkü tek başına aşılabilecek bi sorun değil
Canım belkide bende hep ona odaklandığımdan yapamıyorum. Yavaş yavaş gitsem belkide iyi olacak. Haklısın moral bozmak olmaz derdi veren Allah dermanını da verecektir elbet belki biraz daha geç yenicem ama yenicem sonuçta. :)Canim ben 4,5 yillik evliyim ve yasim 29 aklima geldikce hep aglardim niye niye diye sorgulardim. hep olumsuzdum ben yapmicam bebegim olmucak derdim esime. o parmak egzersizlerinden bahsetmisti daha yeni evliyken ben kulak ardi ettim. Olumsuz dusunceler beynimi sardi yedi bitirdi. burayi buldum biraz okudum yazilanlari bana guc verdi.sonra uye oldum ve burdayim. psikolojik bir olay oldugu icin oncelikle olumlu dusunmeye calistim. Kendimce hedef koydum hedeflerime ulastikca olumsuz dusunceleri silmeye basladim. cok basindayim belki ne zaman yenerim bilmiyorum ama hirsliyim. Birbirimize destek olmak icin burdayiz. uzme tatli canini. Moralimizi yuksek tutalim olur mu.
ben p...si yarısına kadar alıyorum parmak egzerisizi denedim onda başarılı olamadım kalemden aparat yapıp o şekilde denedim ilk denememde kalemin 3te 2sini aldım bidaha yaptığımda ucunu girdirdim sadece. hergün düzenli yapamıyorum egzersizi.Sen hangi asamadaydin canim?
eşin sonuçta pnsde aparatmış gibi düşün eminim sonuç alıcaksınız.doğru pozisyonu bulmakda önemliİnsallah simdiki hedefim bu bunu da basarirsam harika olacak:) ben apararla calisirken icsel konusma yapiyorum beni cok rahatlatiyor gevsiyorum iyice.diyorum ki iste girdi orasi cook genis korkulcak bir sey yok gibi. Esimle denerken de bunu deneyecegim:)
bence p..si yarısına kadar alabiliyorsanız aparatlı deneme yapmayın.kendinizi p..nse alıştırmaya bakın ben parmak egzersizide yapıyorum ama p..ste çok daha rahatımben p...si yarısına kadar alıyorum parmak egzerisizi denedim onda başarılı olamadım kalemden aparat yapıp o şekilde denedim ilk denememde kalemin 3te 2sini aldım bidaha yaptığımda ucunu girdirdim sadece. hergün düzenli yapamıyorum egzersizi.
Bana da arka geçip deneyince gaz gibi ses oluyo o sen de oluyo mu filan diye biseyler sordu salak yaaa. Her gun diyodu dene bak sende diyeYuh yaa bende az bişey sohbet etmiştim saçma sapan sorular soruyordu bende kısa kısa cevaplar veriyordum şüphelendim ama yine de bişey demedim. Allah bildiği gibi yapsın bunları valla bizim derdimizden faydalanıyorlar resmen.
hepimize aynı soruları sormuş işte iğrenç sapıkBana da arka geçip deneyince gaz gibi ses oluyo o sen de oluyo mu filan diye biseyler sordu salak yaaa. Her gun diyodu dene bak sende diye
Evet ya sürekli arkadan yap daha iyi falan diyordu manyakBana da arka geçip deneyince gaz gibi ses oluyo o sen de oluyo mu filan diye biseyler sordu salak yaaa. Her gun diyodu dene bak sende diye
eşimin parmagını da alıyorum yine yarısını benim bütün işlerim yarım yamalakbence p..si yarısına kadar alabiliyorsanız aparatlı deneme yapmayın.kendinizi p..nse alıştırmaya bakın ben parmak egzersizide yapıyorum ama p..ste çok daha rahatım
Aynen canim, esime diyorum gec olsun guc olmasin:) olcak bir gun elbet.Canım belkide bende hep ona odaklandığımdan yapamıyorum. Yavaş yavaş gitsem belkide iyi olacak. Haklısın moral bozmak olmaz derdi veren Allah dermanını da verecektir elbet belki biraz daha geç yenicem ama yenicem sonuçta. :)
hangi pozisyonda denediniz şimdiye kadar eşli denemelerdeeşimin parmagını da alıyorum yine yarısını benim bütün işlerim yarım yamalakdediğiniz gibi aslında penis daha yumuşak aparata göre. kontrolün bende olması sanırım beni rahatlatacak ki aparatlı ilk denemede aldım. birde diğer pozisyonları deniycem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?