Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

AAA. Gswomen erkekmiymiş. Ay ben sohbet etmiştim şüphelendim aslında ama ne bilim açık sözlü olunca yardım amaçlı sandım sonrada hiç görünmedi zaten.
Yuh yaa bende az bişey sohbet etmiştim saçma sapan sorular soruyordu bende kısa kısa cevaplar veriyordum şüphelendim ama yine de bişey demedim. Allah bildiği gibi yapsın bunları valla bizim derdimizden faydalanıyorlar resmen.
 
yuh ya ne günlere kaldık. na saçma insanlar var ben adamın fantezisini çözemedim b*k la şeyi arasında nasıl bir bağlantı kuruyodu hayret
Hahaha benzetiyor demek ki. Mesaj atmış mal değneği nasılsın diye Cevap veremeden kapatmışlar hesabını sağolsun yöneticiler Kim bilir ne saçmalıcaktı
 

Canım çok büyük bir yol katettin, dokununca bile kendini tuhaf hisseden biri için gayet güzel bir başarı. Ertelemeden, pes etmeden devam canım, maşallah sana.
Sayenizde canim:) egzersizlerde nefes cok onemli dun cok rahatlattim kendimi ins hep boyle devam ederim. esim de cok mutluydu doktora gitmemekte cok dogru karar vermisiz sizlerle asacagim psikolojik acidan cok yardimci oldunuz bana sagolun.
 
Ozel bir hastanede kadin dogumcuya gorunmustum balayindan sonra sorun mu var acaba diye merak etmistim kadin sorun yok kizlik zarin normalden kalin demisti o da yer etmisti beynime. İnsanlar nasil yanlis seyler soyluyor. Biraz da benim cahilligim hic arastirmamistim. Keske burayi onceden kesfetseymisim. Artik aci yok diyorum kendime:) Basarmanin mutlulugu cok baska esim diyor ki bebis gelecek :))
 
inş yenen herkes bebeğini çabucak kucağına alır :)
 
inş yenen herkes bebeğini çabucak kucağına alır :)
Eşim cumaya gitti camiden çıkınca aradı bebişimiz olsun diye dua ettim dedi gözlerim doldu Ben niye ona bunu yapıyorum ya yardım et Allahım bizlere.
 
amin.ilerleme olmasına sevindim siz hangi aşamadasınız
Ben daha cok yeni basladim sayilir egzersizlere. gecen pazar kulak copunu basardim. bu hafta ici de kalinlastirdim serce parmagim kadar onu da hallettim. Dun aksam da isaret parmagimdan azcik kalin aparati alabildim. Bu aksam esimin parmagina gecmeyi dusunuyorum. Burada yazilanlari okudum aparatlarda basarili olup es parmaginda basarisiz olanlari duydum. o yuzden boyle yapalim bir de diye dusundum.
 
Eşim cumaya gitti camiden çıkınca aradı bebişimiz olsun diye dua ettim dedi gözlerim doldu Ben niye ona bunu yapıyorum ya yardım et Allahım bizlere.
Tatlim benim insallah Allah hepimize yardim eder bu cuma gununde tum dualarimiz kabul olsun insallah. iyi seyler dusun olumlu ol bence bu asamada bu cok ama cok onemli beynimize olumlu sinyaller gondermeliyiz.
 
aparatla eşiniz arasındaki fark aparatta kendiniz yaptığınız için daha rahat olunabilir.ancak ben bu işin her aşamasında eşin kadının yanında olması gerektiğini düşünüyorum çünkü tek başına aşılabilecek bi sorun değil
 
Kocamı mutlu edemiyorum ki. Saçma sapan düşünceler dolaşıyor beynimde. 8 aydır aynı yerdeyim kurtulamadım şu meretten.

Sıkma canını arkadaşım. Olumlu düşün Lütfen. Bak eşin seninle bir gelecek istiyor. Kötüsünü düşünseydi allah korusun. İnşallah yeneceğiz. Negatif düşünceler bizleri etkiliyor. Herşey güzel olacak inşallah. Bizde herkes gibi aşacağız. Üzülme
 
Kocamı mutlu edemiyorum ki. Saçma sapan düşünceler dolaşıyor beynimde. 8 aydır aynı yerdeyim kurtulamadım şu meretten.
öyle düşünmeyin bence tamam evlilikte cinsel mutluluk elbette önemli karşılıklı anlayış saygı ve sevgiyle buda aşılır aşılmayacak bi sorun değil.bizdede 6 aydır bu sorun var ve biz daha son bir aydır üstüne düşmemize rağmen çok ilerleme kaydettik sizde umudunu kesmeyin.inanmak başarmanın yarısıdır
 
Tatlim benim insallah Allah hepimize yardim eder bu cuma gununde tum dualarimiz kabul olsun insallah. iyi seyler dusun olumlu ol bence bu asamada bu cok ama cok onemli beynimize olumlu sinyaller gondermeliyiz.
artık bıktım vallahi. doluya koysam olmuyor boşa koysam dolmuyor. napacağımı şaşırdım tamamen. kendimi evli gibi hissetsem artık, bebeğim olsa çok mu şey istiyorum ki. bu yapanlar nasıl yapıyorlar anlamıyorum ki
 
Kocamı mutlu edemiyorum ki. Saçma sapan düşünceler dolaşıyor beynimde. 8 aydır aynı yerdeyim kurtulamadım şu meretten.
Canim ben 4,5 yillik evliyim ve yasim 29 aklima geldikce hep aglardim niye niye diye sorgulardim. hep olumsuzdum ben yapmicam bebegim olmucak derdim esime. o parmak egzersizlerinden bahsetmisti daha yeni evliyken ben kulak ardi ettim. Olumsuz dusunceler beynimi sardi yedi bitirdi. burayi buldum biraz okudum yazilanlari bana guc verdi.sonra uye oldum ve burdayim. psikolojik bir olay oldugu icin oncelikle olumlu dusunmeye calistim. Kendimce hedef koydum hedeflerime ulastikca olumsuz dusunceleri silmeye basladim. cok basindayim belki ne zaman yenerim bilmiyorum ama hirsliyim. Birbirimize destek olmak icin burdayiz. uzme tatli canini. Moralimizi yuksek tutalim olur mu.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…