- 5 Nisan 2015
- 3.612
- 11.820
- 128
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #191.761
yuh ya ne günlere kaldık. na saçma insanlar var ben adamın fantezisini çözemedim b*k la şeyi arasında nasıl bir bağlantı kuruyodu hayretha ha hakaynıom şuan aynı sorular banada geldi yok efendim 1 kaşık dolusu kadar oluomuymuş ha h ah ah tıkandım gülecem diye
Kizlar bazen bende okuyup cikiyorum ama bu farkli algilanmasin bende burda yardim istedim sagolsun belli kisiler yardimci oldu benden yardim isteyenlerede bende yardimci oldum elimden geldifincede olurum su an asmis degilim tabi es denemesine bile gecmedim doktorun yonlendirmesine gore ilerliyorum ve burda yazilanlar bana cok sey katiyor cok sey ogreniyoruz burdan bide soyle erkek musfetteleri olmasa cok iyi olacak onlarda insanin kafasini kurcaliyo.aynen haklısın herkes mükemmel değil sonuçta herkes bi bildiğini tecrübesini anlatsa belki daha çabuk kurtulcaz bu dertten.ama dediğin gibi bende yoluma bakarım mümkün olduğunca yardım isteyenlere yardımcı olurum.okuyup gidenler türkçesini geliştirir sadece
Saka gibi ya okudukca guluyorum yazinlari ne sapik insanlar var.ha ha hakaynıom şuan aynı sorular banada geldi yok efendim 1 kaşık dolusu kadar oluomuymuş ha h ah ah tıkandım gülecem diye
sıkma canını boşver sen kurtulmaya bak biz sadece katılım ne kadar çok olursa o kadar iyi olur görüşündeydik.kiseyi suçlamadık yani :)Kizlar bazen bende okuyup cikiyorum ama bu farkli algilanmasin bende burda yardim istedim sagolsun belli kisiler yardimci oldu benden yardim isteyenlerede bende yardimci oldum elimden geldifincede olurum su an asmis degilim tabi es denemesine bile gecmedim doktorun yonlendirmesine gore ilerliyorum ve burda yazilanlar bana cok sey katiyor cok sey ogreniyoruz burdan bide soyle erkek musfetteleri olmasa cok iyi olacak onlarda insanin kafasini kurcaliyo.
Tabiki oyle burda herkes kurtulmak icin cabaliyo zaten destek olan herkes sagolsun.sıkma canını boşver sen kurtulmaya bak biz sadece katılım ne kadar çok olursa o kadar iyi olur görüşündeydik.kiseyi suçlamadık yani :)
anlaşılan bu misafir olayından muzdarip olan bi ben değilim. bence bi süre ara verdikten sonra tekrar denediğinizde yapamam diye düşünmeyin.bi noktaya geldikten sonra oraya kolay kolay geri gidilmez bence. hem pnsin 2/3ünü alıyomusunz bu duruma gelemeyenler var daha çok takılmayın benceArkadaslarımmm günaydın. Dün misafir geldiğinden deneme yapamadım. Sabahleyin yine malum durum Aklımda. Bi sorum var. O aklıma geldi. Size danısayım dedim.
Ben normalde kendi iki parmağımı alabiliyorum. Eşimin işaret parmağını tam anlamı ile aldım. Yalnız diğer parmaklardan deneme yapmadan penise geçtim.
Gecen bi oldu dedik. Ertesi gün yapamadık. Dün zaten deneme olmadı. Sorum şu acaba ben Eşli Çalışmaların tamamını yapmadığım için sıkıntı yaşıyor olabilir miyim. Yapamadığımız zamanlarda penisin 2/3 ünü alabiliyorum
olur böyle arada bunlar evliliğin tadı tuzu derler.bugün düzelirsiniz inş :)Kizlar Günaydın ben dun deneme felan yapmadim esimle limoniydik gerildim kizdim yapmadım
Ins canim. Valla bu olay beni iyice asabi alingan yapti herseye alinip kızıyorumolur böyle arada bunlar evliliğin tadı tuzu derler.bugün düzelirsiniz inş :)
Bende acele edip direk eşimle deneme yaptığım için mi sıkıntı yaşıyorum diye merak ettim.anlaşılan bu misafir olayından muzdarip olan bi ben değilim. bence bi süre ara verdikten sonra tekrar denediğinizde yapamam diye düşünmeyin.bi noktaya geldikten sonra oraya kolay kolay geri gidilmez bence. hem pnsin 2/3ünü alıyomusunz bu duruma gelemeyenler var daha çok takılmayın bence
sakin ol sakin.bi iki gün ara verin tekrar özleyip kaynaşırsınızIns canim. Valla bu olay beni iyice asabi alingan yapti herseye alinip kızıyorum
bende senin gibiyim herşeye alınmaya başladım durduk yere sinir oluom herşeye.. bu akşam veya yarın deneme yapacaz inşallah bu kez birazdaha ilerlerim :)Ins canim. Valla bu olay beni iyice asabi alingan yapti herseye alinip kızıyorum
öyle olduğunu düşünüyorsanız öncesinde parmak egzersizi falan yapın hazır hissedince eşli denemeye geçersinizBende acele edip direk eşimle deneme yaptığım için mi sıkıntı yaşıyorum diye merak ettim.
Cok acele ediyorum cooooköyle olduğunu düşünüyorsanız öncesinde parmak egzersizi falan yapın hazır hissedince eşli denemeye geçersiniz
bir an önce olsun psikolojisi oluyo galiba doğrudurCok acele ediyorum cooook
onlarda haklı aslında ama biraz gayretli olmalılarki kendileride rahat etsinkızlar bende parmak egzersızı yaptım dun ..bu aksam nasıp olursa denıcez dun deneme yapıcaktık uykuya yenık dustu benım es oyuzden umutlu ve kararlı oldugum halde bısey yapamadıkkbunuda kendısıne soyledım bakalım bugun hıcbırsey bahane edemez heralde bıraz trip attım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?