Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Evet canım az da olsa eş parmağı çalışmıştım, sonra bana göre olmadığını fark ettim. Dilatörle çalışma yaptım, çok daha kolaydı. Sen üç parmağı alabildiysen, eş parmağı yapmana hiç gerek yok. Eşli deneme için hazırsın artık, yapman gereken tek şey doğru pozisyonu bulmak.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...inismussuz-gunlere-merhaba-demek-icin.675956/
burayıda okumanızı tavsiye ederim.

Cok tesekkur ederim ins.basasirimda bende senin gibi bebis sahibi olurum o kadar cok istiyorumki rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin

Cok tesekkur ederim ins.basasirimda bende senin gibi bebis sahibi olurum o kadar cok istiyorumki rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin

Kuzum benim, amin inşallah o günleri de görürüz.

Bana 2.5 yıl önce bebek sahibi olacağımı söyleselerdi inanmazdım, çok şükür rabbime. Sen de inşallah o günleri göreceksin canım benim, çok az kalmış, sabırla devam et birtanem.

Allah razı olsun isteyen herkesin olsun ins.gözlerim doluyor artık bebek lafını duyunca böyle yazmissinya bi tuhaf oldum Allahım banada nasip etsin insaAllah sanki hic boyle bi duyguyu yasayamiucakmisim gibime geliyor herhalde icinde bulumdugum durumdan ama boyle yenip hamiş olanlari okuyinca bir umut icimde bende bir gün anne olucam ANNE

Biz eşimle 7 yıl birliktelikten sonra evlendik ve evliliğimizin 3 yılı boyuncada ilişkiye giremedik vajinusmus olduğumu kabullenemiyordum eşim çok anlayışlı biriydi bu konuda ama ben kendimi çok kötü hissediyordum çareler aramaya başladık ve yolumuz Dr. Dilek Öcal la kesişti .Kendisiyle tanıştıım için kendimi çok şanslı hissediyorum. Sorunumuzu kendisiyle çok kısa bir sürede yendik. Hiç sıkılmadan çekinmeden kendisine başvurabileceğiniz biri kesinlikle tavsiye ederim. Hiç boşuna beklemeyin derim kendisiyle tanışın ve bir an önce sorunuzu çözün derim.

okuyup ilgilendiğiniz için cok sagolun..
doktora gidiyorum zaten.bazı egzersizler verdi.ama daha basındayım.sanki hiç iyilesmeyecek bu bela gibi geliyor bana.

sevgilerimle
Biz eşimle 7 yıl birliktelikten sonra evlendik ve evliliğimizin 3 yılı boyuncada ilişkiye giremedik vajinusmus olduğumu kabullenemiyordum eşim çok anlayışlı biriydi bu konuda ama ben kendimi çok kötü hissediyordum çareler aramaya başladık ve yolumuz Dr. Dilek Öcal la kesişti .Kendisiyle tanıştıım için kendimi çok şanslı hissediyorum. Sorunumuzu kendisiyle çok kısa bir sürede yendik. Hiç sıkılmadan çekinmeden kendisine başvurabileceğiniz biri kesinlikle tavsiye ederim. Hiç boşuna beklemeyin derim kendisiyle tanışın ve bir an önce sorunuzu çözün derim.

Bende calismalara ara vermek zorunda kaldım. 10 gun kadar eşimle birlikte olamayacagiz. Ailemi cok özledim onları ziyaret edicem. Umarım başladığım yere dönmem

Kızlar yendim vallahi yendim beraberliği tam olarak yaşadık. Su an yatakta uzandım. Şoktayım kalkmıyorum. Cok az kan geldi. Varla yok Arasında.
Az bişey kastım kendimi. Sanırım ondan oldu.
Allah burdaki herkesten Razı olsun. Binlerce milyonlarca kez.
Zeytin Yağını ve yatak ucu pozisyonunu öneren arkaşlara Ömrümün sonuna kadar minnettar kalacam. Dualarım hep sizinle olacak.
Bi de yarın okulda nöbetim var. Gitsem sıkıntı olur mu. Hala yataktan çıkmadım kanama fazlalaşır diye. Ne yapmam gerekiyor onu da bilmiyorum

Kizlar bugun de ilerleme var bende:) aparati biraz daha kalinlastirdim o da oldu hemen yazmak istedim:) esimle parmak calisacaktik olmadi isleri yuzunden gec geldi eve ben de kendim calistim.

Gözün aydın canım :) darısı benim ve tüm kızların basina inşallah :) ben sıkıntı olacağını düşünmüyorum :) tedbirini alıp nobetine gidebilirsin bence :)

Canim oncelikle tebrik ederim seni.ne guzel..zeytinyagiylami yaptnzda oldu nasi olduki bizede yazarmsn

Gözün aydın canım :) darısı benim ve tüm kızların basina inşallah :) ben sıkıntı olacağını düşünmüyorum :) tedbirini alıp nobetine gidebilirsin bence :)
Teşekkür ederim. Umarım en kısa zamanda inşallah. Sabah kalktığımda bayılacak gibi oldum. Gözüm karardı içim bi hoş oldu. Korktum mu neden oldu bilemedim. O Yüzden rapor alcam.

Yenen arkadaşlar burda ise bana yardımcı olabilirler mi. Biraz yanma hissi var. Acaba bunun için napabilirim. Bi de hafif pembemsi bi kan tekrar geliyor leke şeklinde. normal mi

Canim oncelikle tebrik ederim seni.ne guzel..zeytinyagiylami yaptnzda oldu nasi olduki bizede yazarmsn
Öncelikle bol zeytinyağı sürdük. Gerçekten işe cok yaradı. Ben eşime Yüzüm dönük yapmaya çalıştık. Belli bi yerden sonra ben cesaret edemedim sokmaya. Ikınsamda girmedi. Yatak ucuna geçtik. Eşim biraz uzun boylu. Böyle denedi ama rahat olamadığı için tam giriş yapamadı. En son ben biraz daha yatağın ortasına geldim altıma eşim yastık koydu. Öyle giriş sağladık. Ben üste iken geçemediğim kısımda biraz acı hissettim ama dayanılamayacak bi acı değil. Ha bi de bende ayaklarımı eşimin beline bağladım. Yalnız kendimi o kadar kastım ki. Bacaklarım hala ağrouor.

Canim ya ins.gecer kastinya cok kendni ondandr.ne guzel bi gune basladn bugun..peki sen es denemesnde ozelliklemi zeytnyagi kullandn bebe yagndan daha mi iyi sence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…