Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canim oncelikle tebrik ederim seni.ne guzel..zeytinyagiylami yaptnzda oldu nasi olduki bizede yazarmsn

Gözün aydın canım :) darısı benim ve tüm kızların basina inşallah :) ben sıkıntı olacağını düşünmüyorum :) tedbirini alıp nobetine gidebilirsin bence :)
Teşekkür ederim. Umarım en kısa zamanda inşallah. Sabah kalktığımda bayılacak gibi oldum. Gözüm karardı içim bi hoş oldu. Korktum mu neden oldu bilemedim. O Yüzden rapor alcam.

Yenen arkadaşlar burda ise bana yardımcı olabilirler mi. Biraz yanma hissi var. Acaba bunun için napabilirim. Bi de hafif pembemsi bi kan tekrar geliyor leke şeklinde. normal mi

Canim oncelikle tebrik ederim seni.ne guzel..zeytinyagiylami yaptnzda oldu nasi olduki bizede yazarmsn
Öncelikle bol zeytinyağı sürdük. Gerçekten işe cok yaradı. Ben eşime Yüzüm dönük yapmaya çalıştık. Belli bi yerden sonra ben cesaret edemedim sokmaya. Ikınsamda girmedi. Yatak ucuna geçtik. Eşim biraz uzun boylu. Böyle denedi ama rahat olamadığı için tam giriş yapamadı. En son ben biraz daha yatağın ortasına geldim altıma eşim yastık koydu. Öyle giriş sağladık. Ben üste iken geçemediğim kısımda biraz acı hissettim ama dayanılamayacak bi acı değil. Ha bi de bende ayaklarımı eşimin beline bağladım. Yalnız kendimi o kadar kastım ki. Bacaklarım hala ağrouor.

Canim ya ins.gecer kastinya cok kendni ondandr.ne guzel bi gune basladn bugun..peki sen es denemesnde ozelliklemi zeytnyagi kullandn bebe yagndan daha mi iyi sence

Yenen arkadaşlar burda ise bana yardımcı olabilirler mi. Biraz yanma hissi var. Acaba bunun için napabilirim. Bi de hafif pembemsi bi kan tekrar geliyor leke şeklinde. normal mi
yanma hissini kayganlığı arttırarak aşabilirsiniz.o hafif pembemsi kanda normaldir çünkü vajina ilişkiye alışkın değil o yüzden diye düşünüyorum.alışınca o lekelerde bitecektir

ay canım Benim bak ne kadar tereddüt ettin ama oldu sonunda. Geçmiş gitmiş olsun. Okulada git canım pazarada git çık gez . Kadınım ben de :)

kızlar bekleyemedim sabahın köründe yazıyorum bitti bu iş oldu be oldu nasıl mutluyum anlatamam.burda yardımlarıyla bu illeti yenmemi sağlayan herkesten Allah razı olsun.

ayyy Maşallah ay kızlar benide umutlandırıyorsunuz, bu haberleri okuyunca :) Tebrik ederim. Darısı benim ve tüm arkadaşların başına.

ayyy Maşallah ay kızlar benide umutlandırıyorsunuz, bu haberleri okuyunca :) Tebrik ederim. Darısı benim ve tüm arkadaşların başına.
çok sağol canım ya sizlerin yardımları sayesinde oldu unutmayın. insanın eşini mutlu etmesi kadar güzel bi duygu yokmuş ya :)

çok sağol canım ya sizlerin yardımları sayesinde oldu unutmayın. insanın eşini mutlu etmesi kadar güzel bi duygu yokmuş ya :)

ay gözlerim doldu canım. Ben kurtulmuş gibi sevindim. Bi geçseydi şu reglim benim. Bende çok mutlu etmek istiyorum eşimi. o kadar hak ediyorki bunu anlatamam.

ay gözlerim doldu canım. Ben kurtulmuş gibi sevindim. Bi geçseydi şu reglim benim. Bende çok mutlu etmek istiyorum eşimi. o kadar hak ediyorki bunu anlatamam.
hiç gözlerin dolmasın hiç korkucak bişe yokmuş yanarımda boşa geçen aylarıma yanarım.reglin biter bitmez deneyin eminim başarcaksınız.olunca aa hepsi bumuymuş diceksiniz :)

tebrik ederim canm bu sözleri duymak gerçekten güzel darısı diğer kızlara :)
aynen ya ben bu duyguyu yaşadıktan sonra gerçekten burdaki arkadaşlarında bu sorunu çabucak çözmelerini yürekten istiyorum.olup bitince eşlerinizde mutluluğu görmeniz bile herşeyi unutturucaktır :)

aynen ya ben bu duyguyu yaşadıktan sonra gerçekten burdaki arkadaşlarında bu sorunu çabucak çözmelerini yürekten istiyorum.olup bitince eşlerinizde mutluluğu görmeniz bile herşeyi unutturucaktır :)
kesinlikle canım yenen bütün arkadaşlarımız bu muymus diyor kensikle bu muymus denilecek kadar acısız diğer kızlara umut olacaz inşallah onlarda yenecek ondan sonra da bebişler olcak allah'ın izniyle kızlar sıra sizde bizlere bakın ve korkmayın azimle.devam edin :)

arkadaşım dün herşey çok iyiydide içimde bi şüphe var acaba yine eskiye dönermiyim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…