- 5 Nisan 2015
- 3.612
- 11.820
- 128
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #191.881
İnslh bizimde en Lisa zamanda okurkızlar bekleyemedim sabahın köründe yazıyorum bitti bu iş oldu be oldu nasıl mutluyum anlatamam.burda yardımlarıyla bu illeti yenmemi sağlayan herkesten Allah razı olsun.
Canim oncelikle tebrik ederim seni.ne guzel..zeytinyagiylami yaptnzda oldu nasi olduki bizede yazarmsnKızlar yendim vallahi yendim beraberliği tam olarak yaşadık. Su an yatakta uzandım. Şoktayım kalkmıyorum. Cok az kan geldi. Varla yok Arasında.
Az bişey kastım kendimi. Sanırım ondan oldu.
Allah burdaki herkesten Razı olsun. Binlerce milyonlarca kez.
Zeytin Yağını ve yatak ucu pozisyonunu öneren arkaşlara Ömrümün sonuna kadar minnettar kalacam. Dualarım hep sizinle olacak.
Bi de yarın okulda nöbetim var. Gitsem sıkıntı olur mu. Hala yataktan çıkmadım kanama fazlalaşır diye. Ne yapmam gerekiyor onu da bilmiyorum
Teşekkür ederim. Umarım en kısa zamanda inşallah. Sabah kalktığımda bayılacak gibi oldum. Gözüm karardı içim bi hoş oldu. Korktum mu neden oldu bilemedim. O Yüzden rapor alcam.Gözün aydın canım :) darısı benim ve tüm kızların basina inşallah :) ben sıkıntı olacağını düşünmüyorum :) tedbirini alıp nobetine gidebilirsin bence :)
Öncelikle bol zeytinyağı sürdük. Gerçekten işe cok yaradı. Ben eşime Yüzüm dönük yapmaya çalıştık. Belli bi yerden sonra ben cesaret edemedim sokmaya. Ikınsamda girmedi. Yatak ucuna geçtik. Eşim biraz uzun boylu. Böyle denedi ama rahat olamadığı için tam giriş yapamadı. En son ben biraz daha yatağın ortasına geldim altıma eşim yastık koydu. Öyle giriş sağladık. Ben üste iken geçemediğim kısımda biraz acı hissettim ama dayanılamayacak bi acı değil. Ha bi de bende ayaklarımı eşimin beline bağladım. Yalnız kendimi o kadar kastım ki. Bacaklarım hala ağrouor.Canim oncelikle tebrik ederim seni.ne guzel..zeytinyagiylami yaptnzda oldu nasi olduki bizede yazarmsn
inş ya ben başardıysam burdaki arkadaşların yardımları sayesindeİnslh bizimde en Lisa zamanda okur
yanma hissini kayganlığı arttırarak aşabilirsiniz.o hafif pembemsi kanda normaldir çünkü vajina ilişkiye alışkın değil o yüzden diye düşünüyorum.alışınca o lekelerde bitecektirYenen arkadaşlar burda ise bana yardımcı olabilirler mi. Biraz yanma hissi var. Acaba bunun için napabilirim. Bi de hafif pembemsi bi kan tekrar geliyor leke şeklinde. normal mi
Kızlar yendim vallahi yendim beraberliği tam olarak yaşadık. Su an yatakta uzandım. Şoktayım kalkmıyorum. Cok az kan geldi. Varla yok Arasında.
Az bişey kastım kendimi. Sanırım ondan oldu.
Allah burdaki herkesten Razı olsun. Binlerce milyonlarca kez.
Zeytin Yağını ve yatak ucu pozisyonunu öneren arkaşlara Ömrümün sonuna kadar minnettar kalacam. Dualarım hep sizinle olacak.
Bi de yarın okulda nöbetim var. Gitsem sıkıntı olur mu. Hala yataktan çıkmadım kanama fazlalaşır diye. Ne yapmam gerekiyor onu da bilmiyorum
Bende calismalara ara vermek zorunda kaldım. 10 gun kadar eşimle birlikte olamayacagiz. Ailemi cok özledim onları ziyaret edicem. Umarım başladığım yere dönmem
kızlar bekleyemedim sabahın köründe yazıyorum bitti bu iş oldu be oldu nasıl mutluyum anlatamam.burda yardımlarıyla bu illeti yenmemi sağlayan herkesten Allah razı olsun.
çok sağol canım ya sizlerin yardımları sayesinde oldu unutmayın. insanın eşini mutlu etmesi kadar güzel bi duygu yokmuş ya :)ayyy Maşallah ay kızlar benide umutlandırıyorsunuz, bu haberleri okuyunca :) Tebrik ederim. Darısı benim ve tüm arkadaşların başına.
çok sağol canım ya sizlerin yardımları sayesinde oldu unutmayın. insanın eşini mutlu etmesi kadar güzel bi duygu yokmuş ya :)
hiç gözlerin dolmasın hiç korkucak bişe yokmuş yanarımda boşa geçen aylarıma yanarım.reglin biter bitmez deneyin eminim başarcaksınız.olunca aa hepsi bumuymuş diceksiniz :)ay gözlerim doldu canım. Ben kurtulmuş gibi sevindim. Bi geçseydi şu reglim benim. Bende çok mutlu etmek istiyorum eşimi. o kadar hak ediyorki bunu anlatamam.
tebrik ederim canm bu sözleri duymak gerçekten güzel darısı diğer kızlara :)çok sağol canım ya sizlerin yardımları sayesinde oldu unutmayın. insanın eşini mutlu etmesi kadar güzel bi duygu yokmuş ya :)
aynen ya ben bu duyguyu yaşadıktan sonra gerçekten burdaki arkadaşlarında bu sorunu çabucak çözmelerini yürekten istiyorum.olup bitince eşlerinizde mutluluğu görmeniz bile herşeyi unutturucaktır :)tebrik ederim canm bu sözleri duymak gerçekten güzel darısı diğer kızlara :)
kesinlikle canım yenen bütün arkadaşlarımız bu muymus diyor kensikle bu muymus denilecek kadar acısız diğer kızlara umut olacaz inşallah onlarda yenecek ondan sonra da bebişler olcak allah'ın izniyle kızlar sıra sizde bizlere bakın ve korkmayın azimle.devam edin :)aynen ya ben bu duyguyu yaşadıktan sonra gerçekten burdaki arkadaşlarında bu sorunu çabucak çözmelerini yürekten istiyorum.olup bitince eşlerinizde mutluluğu görmeniz bile herşeyi unutturucaktır :)
arkadaşım dün herşey çok iyiydide içimde bi şüphe var acaba yine eskiye dönermiyim diyekesinlikle canım yenen bütün arkadaşlarımız bu muymus diyor kensikle bu muymus denilecek kadar acısız diğer kızlara umut olacaz inşallah onlarda yenecek ondan sonra da bebişler olcak allah'ın izniyle kızlar sıra sizde bizlere bakın ve korkmayın azimle.devam edin :)
bi kere yaptın canm artk eskiye dônmezsin korkma ara vermeden deneme yapmalisin alisana kadar sonra düzene koyarsin canmarkadaşım dün herşey çok iyiydide içimde bi şüphe var acaba yine eskiye dönermiyim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?