- 5 Nisan 2015
- 3.612
- 11.820
- 128
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #191.901
aynen canm ara verme devam et normale dönerdoğru ya ara vermemek lazım düzene koyunca zaten artık normale döner
rica ederim canım bebe yağından daha yoğun olduğu için inşallah daha çok işine yarayacağına inanıyorum. yenersin Allahın izniyle.yeter ki 5 dk deneyip olmuyor diye bırakma. eşin pes edene kadar sen pes etme.amacın olana kadar uğraşmak olsun.Tesekkurler canim bebe yagim bitti zaten bugun egzersizimide yag ile yaptim deneme yaparkende yag kullanicam ins aşarım bende bu sorunu artik
Allah Razı olsun sizdenay canım Benim bak ne kadar tereddüt ettin ama oldu sonunda. Geçmiş gitmiş olsun. Okulada git canım pazarada git çık gez . Kadınım ben de :)
Yenen arkadaslar tebrik ediyorum sizleri cok mutlu oldum acaba bende bigun yendim diyebilecekmiyim.ins.allahim bizlerede gostersin o gunleri.kesinlikle canım yenen bütün arkadaşlarımız bu muymus diyor kensikle bu muymus denilecek kadar acısız diğer kızlara umut olacaz inşallah onlarda yenecek ondan sonra da bebişler olcak allah'ın izniyle kızlar sıra sizde bizlere bakın ve korkmayın azimle.devam edin :)
cancağızım.. yenemeyen değil en kısa zamanda yenecek olanlar listesi yapYENEMEYEN KİMLER KALDI BAKALIM PARMAK KALDIRSIN
1. BEN
cancağızım.. yenemeyen değil en kısa zamanda yenecek olanlar listesi yap1. sırada da sen varsın hadi bakalım:)
umutsuzluk yok hanımefendi nolmuş yani bugün biz yendiysek yarında siz yenersiniz :)YENEMEYEN KİMLER KALDI BAKALIM PARMAK KALDIRSIN
1. BEN
Tatlim beni unuttun mu aaa kuserim :))BİR BENMİ YOKSA
umutsuzluk yok hanımefendi nolmuş yani bugün biz yendiysek yarında siz yenersiniz :)
arkadaşlar valla bişeyi yokmuş ben çok şaşırdım yani hepsi 3 ıkınmaya bakıyormuşyenen arkadaşlar tebrik ederim.. aferin size.. darısı en kısa zamanda yenecek olan diğer arkadaşlara inşallah::)
BİR BENMİ YOKSA
Bahar tebrik ederim canim kurtulduN gözün aydiN darisi bizim basimizakızlar bekleyemedim sabahın köründe yazıyorum bitti bu iş oldu be oldu nasıl mutluyum anlatamam.burda yardımlarıyla bu illeti yenmemi sağlayan herkesten Allah razı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?