- 29 Kasım 2010
- 370
- 375
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #191.981
ben :)O halde ilk listeyi "Bu muymuş diyenler" olarak değerlendirebiliriz :)
Şimdi kimler yenmişti, derin bir araştırma yapmak lazım .. Yaratıcı fikirlerin teşekkür ederim sellukacım.. ^-^
İnşallah canim inşallah o kadar cok istiyorum ki kurtulayim bu derttenSöyleyelim birlikte o içindeki sese: çok yanılıyor, hem de çok birtanem ..
Hepimiz zaman zaman aynı şeyi düşünmüşüzdür canım, pes etmek yok, sen de yeneceksin. Egzersizlerine bıkmadan usanmadan devam et, listeye girdiğinde kendi gücüne inanamayacaksın kuzucum, güven kendine.
Canim insallah ben de yazarım kizlarrr diye insallahcanım .. aslında böyle olumsuz bir inancın bile yok biliyomusun:).. sadece algın bu yönde.. yoksa sende içten içe bildiğin hissettiğin ama şuan içinde bulunduğun durumda bunu çok da duymak ve farketmek istemedğin için öyle söylüyorsun.. algını değiştirdiğin o içinde sürekli susturduğun kendine olan inancını tekrar hatırladığın anda pozitif anlamda ilerleyeceksin.. neden yenemeyesin ..ben nasıl yendiysem elbet sen de yeneceksin.. sonra da diyeceksin bu muymuş diye:)
Listemiz hayırlı olsun kızlar ne güzel düşünmüşsünüz inşallah ben ve benim gibi yenmeyi bekleyen arkadaşlarımda bu listede bir gün yerini alır inşallah
2.liste icin, 'umutlu vaji kadinlari' :))inşallah birtanem, buna tüm kalbimle inanıyorum
Canim bugun atlatacaksin insallah pes etmeden kararli bir sekilde ilerle bak olacak insallah soracagin birsey olursa biz buradayizKizlar bendr varim daha.ama bugun es denemesine gecicez doktorum ole soyledi dualarinizi bekliyorum.
Birde buraya sellus sunu ekle egzersiz yapipta esini bekleyenler[QUOTE="sellluka, post: 40448577, member: 24699per olur... ben listeyi tutmak isterdim ama ay sonunda bir sınavım var çok giremiyorum.. her fırsatta giriyorum ama sürekli takip edilmesi lazım..:))
-azimle egzersiz yapanlar listesi
-yenmeye kararlı olanlar listesi
-en kısa sürede yenecekler listesi
- yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır diyenler:)
- ha gayret diyenler
-umut vadedenler
-kararlıyım bu iş burda biter diyenler listesi
-ortaya karışık ben de burdayım diyenler
- gurur tablomuz' listesi
-kanaat notu gerekmeden sınıfını geçenler ve geçmeye karar verenler.
aklıma geldikçe yazıcam
2.liste icin, 'umutlu vaji kadinlari' :))
Aynen cnm mekan degisimine çok ihtiyacım vardı. Ama sizleri takip etmeyi bırakmayacağım. Bu kadar motive olmusken başa dönmeye niyetim yok :)SAnada değişiklik olur canım, olumsuzlukları at kafandan. Gelince devam edriz inş.
Bende varimmmmBİR BENMİ YOKSA
Birde buraya sellus sunu ekle egzersiz yapipta esini bekleyenler[QUOTE="sellluka, post: 40448577, member: 24699per olur... ben listeyi tutmak isterdim ama ay sonunda bir sınavım var çok giremiyorum.. her fırsatta giriyorum ama sürekli takip edilmesi lazım..:))
-azimle egzersiz yapanlar listesi
-yenmeye kararlı olanlar listesi
-en kısa sürede yenecekler listesi
- yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır diyenler:)
- ha gayret diyenler
-umut vadedenler
-kararlıyım bu iş burda biter diyenler listesi
-ortaya karışık ben de burdayım diyenler
- gurur tablomuz' listesi
-kanaat notu gerekmeden sınıfını geçenler ve geçmeye karar verenler.
aklıma geldikçe yazıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?