- 18 Şubat 2015
- 210
- 145
- 33
- 36
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #192.261
Evet cnm oncesini uzatmayi oneriyorlar zaten:) ama ben biraz sıkılıp biran once basardigimi gormek icin cok uzatamiyorum malesef esimin de isine geliyor zatenöncesinimi uzatsan napsak
Canm ya iki parmagi alamiorm ben nasil yspiosnz yaa teki aliorm sonuna ksdar ikisi grmio ust ustemi gtriosnz parmagi nasilİki prmktan soktuktn snra icinde mkas gbi prmklrini acmyi dne gnslesn esnesn bn ole yptm hmn p, aldim nasl grdi anlmdm ble
Canım alırsın acele etme isaret ve orta parmagini küs sekline getir ben orta parmagin altina isaret parmagini birlestiriyorum orta parmak biraz daha uzun kaliyor tabi o sekilde canım yapicaksinCanm ya iki parmagi alamiorm ben nasil yspiosnz yaa teki aliorm sonuna ksdar ikisi grmio ust ustemi gtriosnz parmagi nasil
canım benim.. bitanem bu sayfadaki emekleriniz o kadar çok ki.. sadece buradakiler anlar işte .. diyorum ya ne desek lafta kalıyo hep.teşekkür etmek yetmez ya hani bazen onun gibi bişey:) ama hep dualarımdasınız ..allahım hayatta hep yüzünüz gülsün...sevdiklerinizle bir ömür sağlıkla huzurla yaşayın ..öyle duygulandım ki mahcubiyetle gururu birarada yaşadım. canım arkadaşım sellukam Rabbim o güzel yüreğinize bundan sonra gam keder göstermesin inşallah.benim söylediğim ismi koymuşsunuz listeyenasıl mutlu oldum
Nasıl vicdanları var bunların. Yanında o kadar Ağladım kendimi eksik hissediyorum. Kocama Kars'ı mahcup hissediyorum diye. Hiç mi vicdan sahibi değiller o vakit. Rabbim yukarda Görüyor.şunu eklemek istedim arkadaşım siz ilerlemek isterken dr un yavaşla deme nedeni ne kadar yavaş ilerlerseniz onun için kar tatlım. seans başı devlette belki bizler ödemesekte devlet onlara para veriyor sonuçta.en doğrusunu yapıp kendi kendinize devam etmişsiniz.
güzel yürekli arkadaşım.. o güzel kızında sen gibi gülyüzlü yüreği güzel olacak inşallah.. onun yanında böyle bize kanıpta ağlama e-mi.. o anlamazsa şimdi annem niye ağlıyo diye.ama hisseder bize kızar sonra:))
Ya kızlar cesaretimi kaybettim bu aralar napacağım bilmiyorum hiç denemek istemiyorum kızacaksınız belki bana ama herhalde hazır değilim of of
Nasıl vicdanları var bunların. Yanında o kadar Ağladım kendimi eksik hissediyorum. Kocama Kars'ı mahcup hissediyorum diye. Hiç mi vicdan sahibi değiller o vakit. Rabbim yukarda Görüyor.
Bu kadar saf çıkarcı iseler Rabb'ime havale ediyorum. Yazıklar olsun onlara. Bu kadar basit olmamalı.Canım sektör haline getirildi vajinismus, kazanç kapısı oldu resmen. İnsanlar bizim bu durumumuzdan faydalanmayı kar kabul ediyor. Sağlığınızı veriyoruz ya size paranın ne önemi var görüşündeler. Tamam sağlığımıza kavşuyoruz belki ama bu ülkenin milli geliri belli, asgari ücret belli, yaşam seviyesi belli. İnsanlar arasında uçurum da söz konusu, biri için yalıda oturmak lüks sayılırken, diğeri için çocuğunu lunaparka götürebilmek ya da o akşam eve elinde etle gelmek lüks sayılıyor. Biraz daha insaflı olunmalı, hatta madem o kadar hayırseverler her hafta bir kişiyi ücretsiz tedavi etsinler, ben bunu önerdiğimde doktora kabul etmedi, eden olur mu bilmem.
Canım bephanteni kayganlık versin diye mi kullandin. Ben zeytinyağı kullanıyorum zaten kayganlık için. Zeytinyağını buradayım o zaman bephanten kayganlaştiriyorsa. Hem tahrişi de engeller sanki.Canım emla tek başına bir işe yaramıyor en azından bende yaramadı, bephanten kremle birleştirip kullanmıştım. Ama hep şuna inanırım eğer uyuşturan bir kremin faydasına inanırsan, gerçekten yararını görebilirsin. Sana bir zararı olmaz zaten, denemende hiçbir sakınca yok canım.
Zeytinyağını birakayim yazacaktım :)Canım bephanteni kayganlık versin diye mi kullandin. Ben zeytinyağı kullanıyorum zaten kayganlık için. Zeytinyağını buradayım o zaman bephanten kayganlaştiriyorsa. Hem tahrişi de engeller sanki.
Aslinda doktora gitmeyi dusunmustuk. burada arkadaslarin yazdiklarini okudum bosuna giden paralar ve hayal kirikliklari.. Bu yuzden vagectik.gercekten paraya tapiyorlar insanlarin ne yasadigi umrunda degil demekki bir cogunun.Nasıl vicdanları var bunların. Yanında o kadar Ağladım kendimi eksik hissediyorum. Kocama Kars'ı mahcup hissediyorum diye. Hiç mi vicdan sahibi değiller o vakit. Rabbim yukarda Görüyor.
doğru karar vermişsin canım.. çünkü bu iş piskolojik... çünkü kendimizi eksik ve yetersiz hissediyoruz... çünkü kimselere gidip derdimizi anlatamıyoruz... çünkü duygularımız harab oluyor... çünkü özel hayatımızı etkiliyo... çünkü eşimizle sürekli didişip duruyoruz.. çünkü çevremizdeki herkese hesap veriyoruz...çünkü ne yapacağımızı da bilmiyoruz...çünkü bir an önce kurtulmak zorundayız..çünkü bizler güçlü kadınlarız... çünkü her geçengün daha da zorlaşıyo..çünkü çaresiz hissediyoruz... çünkü cinsellik bu memlekette her zaman para eder....vajinusmus bu şekilde tedavi buluyo..maaalesefffff..Aslinda doktora gitmeyi dusunmustuk. burada arkadaslarin yazdiklarini okudum bosuna giden paralar ve hayal kirikliklari.. Bu yuzden vagectik.gercekten paraya tapiyorlar insanlarin ne yasadigi umrunda degil demekki bir cogunun.
yokmu hala ortalarda ?Denk gelemedik seninle burda misin cetrina
ben almak gerekir diye biliyorum çünkü oraya parmak, aparat, yada penis girmiş çok fark etmez.bikere bi hocaya sordular tvde görmüştüm.hoca sadece ön sevisme olursa abdest almaya gerek yok ancan penisin ucu bile girse hem kadın hemde erkek cünup olur diyodu. e oraya parmak yada aparat girse fark etmez çüknü kadınsal sıvılar salgılanıyor ister istemez.benim bildiğim bu kadar ama bi hocaya falan danışın istersenizkızlar kim var ?
Mum ile tanıştık, aldım ama sevinmem gerekirken çok gerildim, sanki daha fazlası olmayacak gibi
Birde bu egzersizlerden sonra boy abdest almak gerekir mi?
doktorların büyük çoğunluğu bu işi altın madeni gibi görüyor.bazen daha çabuk sürede çözebilecekken insanı defalarca muayeneye çağırabiliyolar.ben doktora 500 kağıt kaptırdımBu kadar saf çıkarcı iseler Rabb'ime havale ediyorum. Yazıklar olsun onlara. Bu kadar basit olmamalı.
Canım bephanteni kayganlık versin diye mi kullandin. Ben zeytinyağı kullanıyorum zaten kayganlık için. Zeytinyağını buradayım o zaman bephanten kayganlaştiriyorsa. Hem tahrişi de engeller sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?