- 16 Ocak 2015
- 1.347
- 1.233
- 408
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #192.301
Günaydın meleklerim bgn erkenciyim bende kistim vardı bi cm küçülmüş çocuk yapmya başlayın artık dedi Bnde eşim görevde ben tek geldim dedim artık eşimin yanına dönünce inşallah hemen hamile kalırım
Güüüünaaaaayyyyyyyyydıııınnnn Meleklerrrrrrr
Günaydın arkadaslarım. Yine canım sıkkın dün deneme yaptık olmadı yapamadım. Niye bi gün olurken diğer bi gün olmuyor. Yorgunum. Cok yoruldum artık. Bazen gücüm kalmıyor.
Canim oyle dusunme parmaga alistigin icin baska birsey girerken oyle olmasi normal bence esinle iki parmak dene ondam sonrada es denemesine gec ersinizGünaydın Herkese
Ben bugün çok iyi olmam gerekirken mutsuzum. dün mumu aldım ama ağlayarak, titreyerek, ben niye böyleyim dyerek, sanki daha fazlası olmayacak gibi geliyor.
Günaydın Herkese
Ben bugün çok iyi olmam gerekirken mutsuzum. dün mumu aldım ama ağlayarak, titreyerek, ben niye böyleyim dyerek, sanki daha fazlası olmayacak gibi geliyor.
Canim oyle dusunme parmaga alistigin icin baska birsey girerken oyle olmasi normal bence esinle iki parmak dene ondam sonrada es denemesine gec ersiniz
Günaydın canım, zuzucum unutma bizim derdimiz psikolojik ve moralimizi her bozduğumuzda ya yerimizde sayarız ya da bir adım geriye gideriz. Umudunu yitirme, karamsar düşüncelerle dolu olduğunda aklını başka bir şeye ver, müzik dinle, temizlik yap, komedi izle vs. İnan bana, benim canım öyle tatlıdır ki, doğum doktorum bile anladı ilk konuşmamızda. Ben yaptıysam senin gibi cesur bir kızın yapamaması için hiçbir sebep yok. Güven kendine, kasmamaya çalış, rahat olmadığın için ağlayarak ittiriyorsun, ahh bir bıraksan kendini, sadece 1 saniye içerisinde kayıp gidecek aparatın. Zihninizin içine girip anlatmanın bir yolu olsa keşke. O an egzersiz yaptığını düşünme, kendini olmak istediğin bir yerde hayal et, kanyonlar benim için her zaman gizemli gelmiştir, kanyonların arasında olduğumu o serin sularda yürüdüğümü hayal ettim, hatta vajinanın koca bir boşluk olduğunu düşündüm, bir baktım p..sin tamamını almışım, diyorum ya işte kuzucum kendini psikolojik açıdan rahatlatırsan sorun kalmayacak.
Günaydın arkadaslarım. Yine canım sıkkın dün deneme yaptık olmadı yapamadım. Niye bi gün olurken diğer bi gün olmuyor. Yorgunum. Cok yoruldum artık. Bazen gücüm kalmıyor.
keşke egzersizi yaparken yanımda olsanız
canm su olumsuz şeyleri aklindam atmalisin dün olmadiysa bugün olur kendini bugune hazirla bugün yapcam de sen yenmiş miydin canmGünaydın arkadaslarım. Yine canım sıkkın dün deneme yaptık olmadı yapamadım. Niye bi gün olurken diğer bi gün olmuyor. Yorgunum. Cok yoruldum artık. Bazen gücüm kalmıyor.
Yaptım lakin dün denedik olmadı. Artık cok yoruldum.sen aştın biliyorum gulllac, noldu peki, bende bugün gerginim anlamadım
ben eşimden 6 ay büyüğüm kayınvalidem bunu hep sorun yapıyo ne zaman bi yaş konusu açılsa hemen diyo bizim gelinde oğlandan 6 ay büyük diyo kocam sorun etmiyo kayınvalidem sinirimi bozup duruyyoBen değilim ama annem babamdan büyüktü bir yaş bn yaşıtım eşimle neden sordun bebeğim
Evet yendim hemde iki kez yaptık ama dün yine olmadı. Neyi eksik yapıyorum bilmiyorum. Yoruldum ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorumcanm su olumsuz şeyleri aklindam atmalisin dün olmadiysa bugün olur kendini bugune hazirla bugün yapcam de sen yenmiş miydin canm
ben yastık degılde çarşafı kalın katlıom onu koyuyom belimin altına.. bu pozızyon hem benım için hemde eşim için cok rahat kendısıde dedi :)Benim eşim rahat olamıyorum diyor o pozisyonda. Açaba bişeyi eksik mi yapıyorum. Yastık koyarak deniyoruz biz.
Yaptım lakin dün denedik olmadı. Artık cok yoruldum.
he de gec canm simdi onu mu aklına takacaksn kayinvalidem de kayinbabam dan 2 yaş büyük ne var yani amaaaaaan bosverben eşimden 6 ay büyüğüm kayınvalidem bunu hep sorun yapıyo ne zaman bi yaş konusu açılsa hemen diyo bizim gelinde oğlandan 6 ay büyük diyo kocam sorun etmiyo kayınvalidem sinirimi bozup duruyyo
ben eşimden 6 ay büyüğüm kayınvalidem bunu hep sorun yapıyo ne zaman bi yaş konusu açılsa hemen diyo bizim gelinde oğlandan 6 ay büyük diyo kocam sorun etmiyo kayınvalidem sinirimi bozup duruyyo
arkadşlar bende korkuyodum geriye dönmekten ama gerçekten öyle birşey olmuyo birkere aldınızmı o noktadan geriye dönmezsiniz içinizi ferah tutunbir kere yapınca geriye dönmez diyor arkadaşlar canım, o dün için geçerli bugün olacaktır inşallah. Herkes senin gibi diyor. Ben senin aşamana bile gelemedim. Sen aştın zaten canım maşallah. Üzülme
amminn amiinn.. bende 2 sene olacak ama her bebek görmemde ağlıom artıkCanımmm benim sende umutlu ol düsünüyorumda önceden bakamıyordum bile simdi 3 parmak yapabiliyorum peniside yapacagim Allahın izniyle elbet sizlerde yapacaksıniz ama iste 10 seneye yaklastim artik ben cocuk özlemi cok esimle birbirimizi cok seviyoruz onun hakkını nasil ödüycem bilmiyorum rabbim yardımcimiiz olsun ins.hepimiz yenelimde bian önce bebislerimiize kavusalim sirtimizdaki yükten kurtulalım
Çok haklısın Adanis ben de ilk yendiğimde önce egzersiz yapıp sonra eş denemesi yapıyordum yoksa olmayacak sanıyordum eşim niye olmasın yapıyorsun farz et ki aparatla yapıyorsun bak sen yendin artık hiçbir sorun yok diye beni rahatlattı ve o günden beri aparat kullanmadim geçen hafta da kaldırdım attım
yorulmak yok canm bugun olur dün dün de kaldi bugüne bakacaksn bugun yapacaksn hemen ümitsizlige kapilma beynini bunlarla doldurmaEvet yendim hemde iki kez yaptık ama dün yine olmadı. Neyi eksik yapıyorum bilmiyorum. Yoruldum ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?