- 30 Mart 2015
- 566
- 483
- 103
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #192.321
O kadar yorgunum ki. Zihnen. Dokunsalar ağlarım. Şu heidinin dedesinin evi varya öyle bi yerde olsam kimse olmasa Yanımda. Tek basıma. Kimseyi kaldıramıyorum artık.bir kere yapınca geriye dönmez diyor arkadaşlar canım, o dün için geçerli bugün olacaktır inşallah. Herkes senin gibi diyor. Ben senin aşamana bile gelemedim. Sen aştın zaten canım maşallah. Üzülme
sinirimi bozmamaya çalışıyorum ama gelip gidip söyleniyo neymiş kadın dediğin erkeğinden küçük olurmuş.derlerye sinek küçük ama mide bulandırır buda öyle6 ay mı, komik olmasın. Şu yaşa, saça başa, görüntüye, fiziğe takılmamayı ne zaman öğrenirsek o zaman toplum olarak büyük bir aşama kaydedeceğimize inanıyorum.
Takacak başka bir şey bulamamıştır baharcım hem insanları sinir etmenin en güzel yolu sinirlendiğini belli etme, hatta hiç sinirlenme kayıtsız kal, deli oluyorlar, deli..
O kadar yorgunum ki. Zihnen. Dokunsalar ağlarım. Şu heidinin dedesinin evi varya öyle bi yerde olsam kimse olmasa Yanımda. Tek basıma. Kimseyi kaldıramıyorum artık.
kayınvalıden yaşınla ilgili bıdaha bişi derse deki ona.. kadının büyük olması evi bereketlendırırmış de.. sonuçta hz. haticede peygamber efendımızden büyüktü.. hemde 6 ay değil tam 15 yaş.. :)tam olarak ne durumdasınız hangi aşamadasınız
kayınvalidemin derdi başka ben biliyorum ya neyse.kendi istediği kızı eşim beğenmemiş eşim beni istemiş o yüzden yapıyo bana bunlarıhe de gec canm simdi onu mu aklına takacaksn kayinvalidem de kayinbabam dan 2 yaş büyük ne var yani amaaaaaan bosver
Yutkunamıyorum artık. Boğazımda ki Düğüm Geçmiyor.yorulmak yok canm bugun olur dün dün de kaldi bugüne bakacaksn bugun yapacaksn hemen ümitsizlige kapilma beynini bunlarla doldurma
işine gelirse ondan iyi müslüman yok söz konusu ben olunca o peygamberdi benim oğlum peygambermi derkayınvalıden yaşınla ilgili bıdaha bişi derse deki ona.. kadının büyük olması evi bereketlendırırmış de.. sonuçta hz. haticede peygamber efendımızden büyüktü.. hemde 6 ay değil tam 15 yaş.. :)
sakın keçiler sizi kovalamasın..benide al yanınakeçileri kovalarız.
sinirimi bozmamaya çalışıyorum ama gelip gidip söyleniyo neymiş kadın dediğin erkeğinden küçük olurmuş.derlerye sinek küçük ama mide bulandırır buda öyle
sende peygamber torunu de.. yalanda degıl yani :)işine gelirse ondan iyi müslüman yok söz konusu ben olunca o peygamberdi benim oğlum peygambermi der
dediğinizi yapcam artık napim yoksa kafayı yicem.kocamda bana destek çıkıyor ama kalbinide kırmak istemiyor bende küçük çocuk gibi 2 de 1 şikayetlenmek istemiyorumCehalet desem ayıp olmaz inşallah canım, öyle gözüküyor. Siz gerçekten iyi anlaşıyor iseniz kayınvalidene bile söz düşmez bu konuda, benim kız arkadaşım eşinden 7-8 yaş büyük, ne olacak ki, mühim olan anlaşmaları.
Sen duymazdan gel, başkalarının yanında seni rencide mi etmeye çalışıyor lafı değiştir, gül geç.. Zaten seninle uğraşmak için yapıyor, ona istediğini verme.
kaynana deki çatlada patla oğlun beni seviooo .. çatır çatır çatlasın kaynana gacısıkayınvalidemin derdi başka ben biliyorum ya neyse.kendi istediği kızı eşim beğenmemiş eşim beni istemiş o yüzden yapıyo bana bunları
yaşlilik canm haklisin deyip gecmek gerekkayınvalidemin derdi başka ben biliyorum ya neyse.kendi istediği kızı eşim beğenmemiş eşim beni istemiş o yüzden yapıyo bana bunları
kaynana deki çatlada patla oğlun beni seviooo .. çatır çatır çatlasın kaynana gacısı
Evet canım herkes de var eşler tecrübesiz olunca oraya bastırıyor can yakıyor sen yerleştirdikten sonra esin devam etsin benimki de daha tam tutturamıyorKızlar bişi sordum arada kaynadı gitti. Afedersiniz deliğin dışında daha, alta tarafta bir yer var, hanideliğn tam giriş yerinde alt kısımda, oaraya değdiğim an canım yanıyor. Eğer oraya değidirmeden girersem giriyo, eşimde direk oraya değince ona izin vermiyorum. Acaba sizdede öyle bir nokta varmı ? böyle acışan bir yer, daha dış kısımda, sanki zorlasam yırtılacak gibi ?
vaji olsun bu yaştan sonrayaşlilik canm haklisin deyip gecmek gerek
Evet canım herkes de var eşler tecrübesiz olunca oraya bastırıyor can yakıyor sen yerleştirdikten sonra esin devam etsin benimki de daha tam tutturamıyor
canim yaa kafana ne kadar takmişsin böyle kıyamam sana at bakıyım şunları kafandan bugün yapacaksn bak gör mocici dediydi dersinYutkunamıyorum artık. Boğazımda ki Düğüm Geçmiyor.
deli yavaji olsun bu yaştan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?