Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bir kere yapınca geriye dönmez diyor arkadaşlar canım, o dün için geçerli bugün olacaktır inşallah. Herkes senin gibi diyor. Ben senin aşamana bile gelemedim. Sen aştın zaten canım maşallah. Üzülme
O kadar yorgunum ki. Zihnen. Dokunsalar ağlarım. Şu heidinin dedesinin evi varya öyle bi yerde olsam kimse olmasa Yanımda. Tek basıma. Kimseyi kaldıramıyorum artık.

sinirimi bozmamaya çalışıyorum ama gelip gidip söyleniyo neymiş kadın dediğin erkeğinden küçük olurmuş.derlerye sinek küçük ama mide bulandırır buda öyle

tam olarak ne durumdasınız hangi aşamadasınız
kayınvalıden yaşınla ilgili bıdaha bişi derse deki ona.. kadının büyük olması evi bereketlendırırmış de.. sonuçta hz. haticede peygamber efendımızden büyüktü.. hemde 6 ay değil tam 15 yaş.. :)

işine gelirse ondan iyi müslüman yok söz konusu ben olunca o peygamberdi benim oğlum peygambermi der

sinirimi bozmamaya çalışıyorum ama gelip gidip söyleniyo neymiş kadın dediğin erkeğinden küçük olurmuş.derlerye sinek küçük ama mide bulandırır buda öyle

Cehalet desem ayıp olmaz inşallah canım, öyle gözüküyor. Siz gerçekten iyi anlaşıyor iseniz kayınvalidene bile söz düşmez bu konuda, benim kız arkadaşım eşinden 7-8 yaş büyük, ne olacak ki, mühim olan anlaşmaları.

Sen duymazdan gel, başkalarının yanında seni rencide mi etmeye çalışıyor lafı değiştir, gül geç.. Zaten seninle uğraşmak için yapıyor, ona istediğini verme.

Kızlar bişi sordum arada kaynadı gitti. Afedersiniz deliğin dışında daha, alta tarafta bir yer var, hanideliğn tam giriş yerinde alt kısımda, oaraya değdiğim an canım yanıyor. Eğer oraya değidirmeden girersem giriyo, eşimde direk oraya değince ona izin vermiyorum. Acaba sizdede öyle bir nokta varmı ? böyle acışan bir yer, daha dış kısımda, sanki zorlasam yırtılacak gibi ?

dediğinizi yapcam artık napim yoksa kafayı yicem.kocamda bana destek çıkıyor ama kalbinide kırmak istemiyor bende küçük çocuk gibi 2 de 1 şikayetlenmek istemiyorum

Evet canım herkes de var eşler tecrübesiz olunca oraya bastırıyor can yakıyor sen yerleştirdikten sonra esin devam etsin benimki de daha tam tutturamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…