Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sen mumla deneme yapacaktın nasıl yapabildinmı :)

evet canım mumla akşam yaptım ilk defa, Şu beyaz mumlar olur ya klasik onlardan aldım. o mumu yarısı soktum o kadar. Eşime sadece mumu tut dedim. elini değidirmesiyle bırakmasını söyledim. ona veremedim. bende ağlayarak yaptım ama yaptım girdi mum

canım gözünün yaşına emeğine yazık değilmi bak mumun yarısınıda almışsın ne güzel sevinmen lazım değilmi.bi kaç gü ara verin stresin azalır belki rahatlarsın.vala bak ağlama ya ağlama lafını duyunca bende kötü oluyorum

yok ara vermicem canım. Zaten regli bitti bu ilk denememdi, ara verince daha çok ertelemek istiyorum canım. Ara verince daha çok kasıyorum kendimi, en azından bunu öğrendim :)

yok ara vermicem canım. Zaten regli bitti bu ilk denememdi, ara verince daha çok ertelemek istiyorum canım. Ara verince daha çok kasıyorum kendimi, en azından bunu öğrendim :)
tamam o zaman üzülmek yok ağlamak yok biz yanındayız.yardım lazımsa yardıma bile geliriz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…