Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

eşinizle ilk denemeniz nasıl oldu ben cesaret edemiyorum. Birde kalın aparatla çalışırken vajina içine nasıl yerlestirdiniz ben bir kere denedim ama olmadı

zeynocum, ben eşimin üzerinde ona sırtımın dönük olduğu pozisyonda yendim. p..si kendim yerleştirdim hem nefes egzersiziyle hem de kalça hareketleriyle alıyordum, çok rahat ettim bu pozisyonda.

aynı yöntemle yerleştirebilirsin, ince aparatı nasıl alıyorsan kalın aparatı da aynı şekilde alabilirsin. Önemli olan beyninin ikna olması, aparatın inceliği, kalınlığı bir şey değiştirmiyor aslında. Korkma canım, vajinanda canını acıtacak bir engel yok, dar da değil gayet esnek, ne alırsan onun şekline girer.

canım ben 2 parmak ve orta kalınlıkta mumu alıyorumda işte ama eşli denemeye geçeceğim artık. Önce dediğin gibi egzersiz yapacağım.
Canim ben iki parmak alamam hic yapmadim esli deneme inan parmaktan daha kolay sen iki parmak yapıyorsun yaparsın onuda ilk giristw zorlanabilirsin yada giremeyince p... sonuyor moralini bozma devam et

aynen adaniscim katılıyorum.ben bir parmağımı alınca eşime dedimki 2. parmağa geçmeliyiz o da eğer 1 parmağı alabiliyorsan peniside alırsın demekki oraya bişey girebiliyor sen beynini buna alıştırırsan kalın ince fark etmez parmağıda peniside rahatlıkla alırsın dedi.ve ondan sonra ben hep penisle deneme yaptım 2. parmağa hiç geçmedim

Evet bebeğim, aynen öyle, egzersizleri beynimizi ikna etmek için yapıyoruz, vajinaya bir cismin girebildiğini gözlerimizle görmüş oluyoruz.

Evet bebeğim, aynen öyle, egzersizleri beynimizi ikna etmek için yapıyoruz, vajinaya bir cismin girebildiğini gözlerimizle görmüş oluyoruz.
aslında bazen düşünüyorumda kendime çok hayret ediyorum.ben bekarken cinsellikten korkan birisi değildim hani ilk gece korkusundan falan bahsedilirya ben hiç korkmazdım.korkulacak bişe olsa dünyada milyonlarca kişi yapıyo kimse yapmazdı derdim hep kendi kendime.nişanlıyken ufak tefek yakınlaşmalar oluyodu ara sıra ne bilim hoşuma bile gidiyodu evlenince nasıl vaji oldum hayret ediyorum

Kızlar afedersiniz ama bir soru soracağım. Şimdi ben mumu alabiliyorum ya, böyle itince afedersiniz anüsten çıkacak gibi geliyo, oraya çok baskı yapıyor. o baskı beni korkutuyor. Sizlerde de oluyor mu?

Bilinçaltı canım, çoğu zaman bilinçaltımızda neler olup bittiğinin farkına varamayız, sen derinlerde bir yerlerde saklamışsın korkularını, evlenince ortaya çıkmış. Çok şükür ki aşılan bir sorun yoksa ne yapardık.

Çok şanslıyız biliyor musun, eskiden bunun bir tedavisi yoktu, çözümü bilinmiyordu, üst kat komşumuz sessiz sakin bir kadındı, 50-55 yaşındaydı ve çocuğu olmamıştı ben sebebini buna bağladım vajinismus olduktan sonra ve çok üzüldüm, belki o da vajinismustu ve o zamanlar bir çözümü yoktu. Belki de hayatı boyunca bu acıyla yaşadı, ne kadar şükretsek az, geçmişte yaşıyor olsaydık hayata küsmüştük.

Kızlar afedersiniz ama bir soru soracağım. Şimdi ben mumu alabiliyorum ya, böyle itince afedersiniz anüsten çıkacak gibi geliyo, oraya çok baskı yapıyor. o baskı beni korkutuyor. Sizlerde de oluyor mu?
tabiki penisle deneyincede oluyo bende.afedersin anüsle vajina deliği biririne çok yakın olduğundan nomal bence

Ben de zaman zaman hissederdim, yanlış yöne ittirdiğinde direk anüs tarafına baskı yapıyor zuzucum.

ne güzel yazmışsın yüreğine sağlık halimize şükretmeliyiz

AMA aşağıya doğru itiyorum popo yönünde, nasıl oluyor o zaman neyi yanlış yapıyorum acaba

Yanlış yaptığın bir şey yok hayatım, doğru yöne ittiriyorsun fakat ara ara yönü bulamayabiliyoruz anüsle vajina da çok yakın olduğu için baskı hissi veriyor. Alışınca, tecrübe kazandıkça bunları yaşamayacaksın zuzucum endişelenme, asma güzel yüzünü.

Bir kere kalın mumla denemeye çalışmıştım ama yerlestiremedim bile parmak denemelerinde sıkıntı yok orda kaldım ilerleyemiyorum

Aslında ucuyla ilgili değil delik çok küçük tamam parmak giriyor git gel yapıyorum ama kalın aparatı nasıl sokucam asıl sıkıntım o
kafanda büyütme canım o da aynı derin nefes al verirken ittir o da aynı rahat giriyor korktuğunda biraz bekle ama geri çekme sonra tekrar devam et ittirmye

Bir kere kalın mumla denemeye çalışmıştım ama yerlestiremedim bile parmak denemelerinde sıkıntı yok orda kaldım ilerleyemiyorum

Vajina girişinde mumu beklet birtanem, hazır olduğunda zaten yavaş yavaş almaya başlayacaksın, cm cm ilerle hiç önemli değil, acele etmeden yapmaya çalış. Baktın yapamıyorsun zorlama, parmak egzersizlerine devam et zeynocum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…