- 4 Nisan 2015
- 136
- 101
- 23
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #192.721
evet 2ni gectim cann 3cu aparatdayim zorlaniyorum ama bawaricammcanım ne durumdasın geçtin mi 2. aparata
Bi arkadaşım rolonla dene dedi ucu yuvarlak diye ama çok kalın geldi gözüme sizce uygunmu
evet 2ni gectim cann 3cu aparatdayim zorlaniyorum ama bawaricamm
rolon nedir canım?
Nivea koltuk altı rolonlari varya onlarrolon nedir canım?
Bende tembelim yaSanırım Bende Tembelim Canımcım. Gel beraber aşalım şu illeti.
evet yaaaa parmak bile sokamazken wok oluyorum ben bu durumuma sevincliyim cook o yuzden umutluyum ALLAH hepimize yardim etsin canimmRolonmu ilginç, ama şu kalem gibi ise bilemem
canım maaşallha ne güzel yol katettin sen. Önceden girişi bulamıyordun hatırlıyo musun?
Nivea koltuk altı rolonlari varya onlar
TEMBELLER LİSTESİ
1. ZUZUKU
2. SABRİLİ KADİRLİ
3 SERAPPPP
Evet banada öyle geldi ucu yuvarlak evet ama zarar verebilirHayır, onlar çok kalın, deneme canım.
Zuzucum ne yaptın sen böyle, çok güldüm, alemsin canımHadi kamçılasın sizi bu liste, tembel olmadığınızı kanıtlayın kızlar.
arkadaşlar sınıfta kalırsanız bütünlemesi yokha bu dersinTEMBELLER LİSTESİ
1. ZUZUKU
2. SABRİLİ KADİRLİ
3 SERAPPPP
4. Bitkinmiyim neTEMBELLER LİSTESİ
1. ZUZUKU
2. SABRİLİ KADİRLİ
3 SERAPPPP
Canım güldüm bayağı ya of bu tembell ve korkak halim ne olacak bilmiyorum inşallah hafta sonu deneyeceğiz dua edinTEMBELLER LİSTESİ
1. ZUZUKU
2. SABRİLİ KADİRLİ
3 SERAPPPP
Zuzukucum ben de tembelim ama malum sebepten:) yarin egzersizlerime baslayacagim tembellik yok bizee:)TEMBELLER LİSTESİ
1. ZUZUKU
2. SABRİLİ KADİRLİ
3 SERAPPPP
Kiz baya ilerlemissin aferin sana:) sen benden de korkaktin utandim kendimden simdi bravo :)evet 2ni gectim cann 3cu aparatdayim zorlaniyorum ama bawaricamm
anam o çok büyük değilmi ..iş yapıyım derken başka bişi yapan .. allah muhafazaNivea koltuk altı rolonlari varya onlar
TEMBELLER LİSTESİ
1. ZUZUKU
2. SABRİLİ KADİRLİ
3 SERAPPPP
bol bol ödev vermek lazım bu tembellere canım :)ha ha ha hasıracalıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?