- 16 Ocak 2015
- 1.347
- 1.233
- 408
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #192.681
Adanis kaç zamandır kendimi betimlemek için aradığım cümleyi nasıl da buldun. Duyar duymaz evet tam da öyle hissediyorum dedim.
Tıpkı Savaş'ın ortasında kalmış bir çocuk gibi. Yendim ama nedense hala Çaresiz. Aklımın oyunu mu bilmiyorum. Rabbim gönlüme bi ferahlık versin
Allah Razı olsun senden adanis... Cok teşekkür ederim sana.Ben senin yaşadığın tarifsiz şüpheyi bir gün, sadece bir gün yaşadım, çok acı çektim, senin de daha fazla düşünüp kendine acı çektirmeni istemiyorum. Geriye dönme diye bir şey yok, tamamen çıkar aklından bunu, yaşamın, yenmenin, başarmanın tadını çıkar canım benim, hayat çok kısa. Üstelik şu anda oturup üzüleceğin hiçbir şey yok, inan bana, yendin sen.
Allah Razı olsun senden adanis... Cok teşekkür ederim sana.
canim sabrli ol yapamadim die moralin bozulmasin gececekGünaydın Kızlar
2 gündür egzersiz yapamıyorum2 parmakta kaldım, bide mum tabi. İnşallah bugün eve gidince yapacağım !!! Hergün bişey çıkıyor. Offf.
canim sabrli ol yapamadim die moralin bozulmasin gececek
kız üşeneceğin en son şey bu olmalı sonunda kendin ve eşinin mutluluğu ve bebiş var :)YAPTIM DÜN CANIM :) BUGÜNDE EVE GEÇ GİDECEĞİM İNŞALLAH ÜŞENMEM. TEŞEKKÜR EDERİM
Cok tesekkur ederim canim ben o zaman kucukten baslayip sonrabyavas yavas ilerletirim bir sorum daha var canim ben simdi arada esli deneme de yapiyoruz daha once de buraya yazdigim gibi ilerleme de bir skinti yok biraz ugrastiktan sonra oluyo ama hareket ettirince yine yanma ve aci hissediyorum bunu nasil yenicem anlamadim bir de tam ilerliyo mu ilerlemiyo mu onu da cok anlayamiyorum o an ilgine cok tesekkur ederim tekrardan canim saglicakla kal ..Evet pastane mumlarından da başlayabilirsin ya da beyaz mumların en küçüğü de olur, sen nasıl istersen. Boyutlarına bakıp karar verebilirsin menekşecim.
canım ne durumdasın geçtin mi 2. aparatacanim sabrli ol yapamadim die moralin bozulmasin gececek
canım kadın doğum doktoru bana vazelin önermişti o da çok bir de onu deneZeytinyağ olmadan da denerim ama ben kafayı rahatlatamadigimdan islaklik hic olusmuyor o zamn da daha cok canim yanar diye korkuyorum
merhaba canm vajina alişkin olmadiği için yanma hissetmen normal biraz da kendini kastiğin için yaniyordur vajina genişledigi icin hafif bi yanma olabilir ama alistikca yanma ve aci olmayacaktir kendini kasma rahatla yanma falan olmayacaktirCok tesekkur ederim canim ben o zaman kucukten baslayip sonrabyavas yavas ilerletirim bir sorum daha var canim ben simdi arada esli deneme de yapiyoruz daha once de buraya yazdigim gibi ilerleme de bir skinti yok biraz ugrastiktan sonra oluyo ama hareket ettirince yine yanma ve aci hissediyorum bunu nasil yenicem anlamadim bir de tam ilerliyo mu ilerlemiyo mu onu da cok anlayamiyorum o an ilgine cok tesekkur ederim tekrardan canim saglicakla kal ..
Cok tesekkur ederim canim ben o zaman kucukten baslayip sonrabyavas yavas ilerletirim bir sorum daha var canim ben simdi arada esli deneme de yapiyoruz daha once de buraya yazdigim gibi ilerleme de bir skinti yok biraz ugrastiktan sonra oluyo ama hareket ettirince yine yanma ve aci hissediyorum bunu nasil yenicem anlamadim bir de tam ilerliyo mu ilerlemiyo mu onu da cok anlayamiyorum o an ilgine cok tesekkur ederim tekrardan canim saglicakla kal ..
Y canim daha tam olmadı aci da var biraz daha ugrasmam lazim sankiEe sen yapıyorsun canım maaşallah bu muymuş listesine alsınlar seni, sadece pratik kazanmadın oda normal, Geçmiş gitmiş olsun.
Dimi arkadaşım, ben tembellikten böyle oldum zati, ötelemekten, ay sonra yapatım demekten. sizleri buldum bulalı çok yol katettim. Acayip gaza geldi sayenizde:) Bugünde sabrili ile sözleştik eşili deneme yapacağız:) Geçde olsa evde olurum inşallah yaparım.kız üşeneceğin en son şey bu olmalı sonunda kendin ve eşinin mutluluğu ve bebiş var :)
Tes ederim canim zeytinyagi iyi geliyor kolaylaştırıyor ama cocuk icin engel sanirimcanım kadın doğum doktoru bana vazelin önermişti o da çok bir de onu dene
Y canim daha tam olmadı aci da var biraz daha ugrasmam lazim sanki
İnşallah canim inş sen de dene aksama bence esli denemeyI yaparsin artik sen de kendini kasma sakinlestir oncesinde parmak dene oraya parmagin girdiğini gorunce bi rahatlama oluyor :)Çok az kalmış canımcım, inaşallah hepsi geçer. artık bebişler safyfasında konuşuruz :)
İnşallah canim inş sen de dene aksama bence esli denemeyI yaparsin artik sen de kendini kasma sakinlestir oncesinde parmak dene oraya parmagin girdiğini gorunce bi rahatlama oluyor :)
eşinizle ilk denemeniz nasıl oldu ben cesaret edemiyorum. Birde kalın aparatla çalışırken vajina içine nasıl yerlestirdiniz ben bir kere denedim ama olmadıcanım kendini tamamen rahat bırakmazsan, yanma ve acı hissedersin, zamanla bu sorunu aşarsın. Ben de yendikten sonra birkaç hafta boyunca yanma hissettim, hem mantar vardı hem de kendimi kasıyordum. Ne zaman kaslarımı rahat bıraktım o zaman yanma da kalmadı. Tamamını alıp almadığını en iyi eşin hisseder meneksecim, denemeye devam edin, önce egzersizlerini yapar daha sonra eşli denemeye geçersin.
inşallah.bol deneme iyi sonuç.benimki yorgun gelmezse bende eşlik ederim sizeDimi arkadaşım, ben tembellikten böyle oldum zati, ötelemekten, ay sonra yapatım demekten. sizleri buldum bulalı çok yol katettim. Acayip gaza geldi sayenizde:) Bugünde sabrili ile sözleştik eşili deneme yapacağız:) Geçde olsa evde olurum inşallah yaparım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?