- 16 Ocak 2015
- 1.347
- 1.233
- 408
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #192.661
Ben iki gündür beraber olamıyorum eşimle okulda o kadar yoruldum ki Çarşamba pansiyonda nöbetten dünde artık yorgunluktan deneme yapamadık içimde bir sizi bir huzursuzluk. Araftayım sanki. Iki gündür parmak egzersizi de yapmadım.
Kulak çubuğunu hiç denemedim sadece parmaklarimla yaptım bide onu deneyeyim ama kalinliklari aynı değil ikna olmam için onun kalınlığında bişey lazmZeynocum şöyle yapalım. Sen 3-4 adet kulak çubuğunu jelatinle güzelce sar, bugün sadece kulak çubuğu ile egzersizini yap, eğer başarıya ulaştığını görürsen dilatör sete boş yere para harcama. Eğer yapamazsan o zaman almayı düşün güzelim. Parmak, p..sten çok daha sert aslında biliyor musun, yani sen zor olanı başarıyorsun, korkmanı gerektirecek hiçbir durum yok, aparatı aldıkça zaten beynin yavaş yavaş ikna olacak, bu kadar sert bir aparat girdiğine göre, yapısı yumuşak olan p..s kolaylıkla girer düşüncesini savunacaksın, sabırlı ol birtanem.
pilot kalem dene arka tarafı oval hem zararda vermezKulak çubuğunu hiç denemedim sadece parmaklarimla yaptım bide onu deneyeyim ama kalinliklari aynı değil ikna olmam için onun kalınlığında bişey lazm
Kulak çubuğunu hiç denemedim sadece parmaklarimla yaptım bide onu deneyeyim ama kalinliklari aynı değil ikna olmam için onun kalınlığında bişey lazm
Siz nasıl yendiniz ben umudumu kaybediyorum benden sonra evlenen arkadslarimin çocuğu var kimse böyle bir problem yaşamıyor ilk geceden sonra vajinismus oldum birdaha cesaret edemedimstick rujlar olabilir ya da bir mum. Eve bir göz gezdii en uygun olan hangisiyse onunla çalışabilirsin.
Siz nasıl yendiniz ben umudumu kaybediyorum benden sonra evlenen arkadslarimin çocuğu var kimse böyle bir problem yaşamıyor ilk geceden sonra vajinismus oldum birdaha cesaret edemedim
Maşallah Adaniscim seni sayfamızın haydar dümeni ilan ediyorum :))Canım ben dilatör setle yendim, bephanthol kremle emla kremi karıştırıp öyle kayganlaştırıyordum. Biliyorum nasıl hissettiğini, ne beter bir durum olduğunu, ama şöyle düşün egzersiz yapıp da yenemeyen hiçkimse olmadı, en azından ben böyle birine şahit olmadım, yapman gereken senin için en uygun aparatı bulup bir an önce egzersizlerine başlamak. Nasıl alman gerektiğini ayrıntılarıyla anlatırız hepimiz.
Biz ülkemizdeki kadınlar içerisinde 1/10 a giren bir grubuz, yani ne çok fazla, ne de çok azız. Rabbim böyle bir dert vermişse, şükretmek lazım, bu derdin bir çözümü, bir tedavisi var çünkü. Her zaman iyi düşün, iyi olsun zeynocum.
Inşallah bnde yenerim desteğin için çok teşekkür ediyorum arkadaşlarıma anlattigimda uzaydan gelmişim gibi bakıyorlar onlara göre kolay ama bana göre çok zor egzersiz konusunda çok tembel davraniyorum sanırım asıl neden buCanım ben dilatör setle yendim, bephanthol kremle emla kremi karıştırıp öyle kayganlaştırıyordum. Biliyorum nasıl hissettiğini, ne beter bir durum olduğunu, ama şöyle düşün egzersiz yapıp da yenemeyen hiçkimse olmadı, en azından ben böyle birine şahit olmadım, yapman gereken senin için en uygun aparatı bulup bir an önce egzersizlerine başlamak. Nasıl alman gerektiğini ayrıntılarıyla anlatırız hepimiz.
Biz ülkemizdeki kadınlar içerisinde 1/10 a giren bir grubuz, yani ne çok fazla, ne de çok azız. Rabbim böyle bir dert vermişse, şükretmek lazım, bu derdin bir çözümü, bir tedavisi var çünkü. Her zaman iyi düşün, iyi olsun zeynocum.
Maşallah Adaniscim seni sayfamızın haydar dümeni ilan ediyorum :))
Inşallah bnde yenerim desteğin için çok teşekkür ediyorum arkadaşlarıma anlattigimda uzaydan gelmişim gibi bakıyorlar onlara göre kolay ama bana göre çok zor egzersiz konusunda çok tembel davraniyorum sanırım asıl neden bu
bende hoşlanmıyorum o adamdan maksat geyik olsun diye yazdım bende sizleri çok seviyorum hayatım :))Almayayım baharcım, hiç hoşlanmıyorum kendisinden. Beni sizi çok seven biri ilan et hayatım :))
bugün parmakla yeniden denicem uzun zamandır yapmiyordum tek sıkıntım isteksiz olmam hep bahane buluyorum zaten cinsel istek hiç yok. Parmakla bitirdikten sonra kulak çubuğu sonrada seti almayi düşünüyorum inceden kalina dogru calisirsam belki ilişki için ikna olurumHerkese anlatma canım, bu derdi yaşamayan bizleri anlayamaz. Ben sadece en yakın arkadaşıma anlatmıştım, ben , eşim bir de yakın arkadaşım biliyordu. Yaşamayan herkese kolay gelir bu durum, nasıl yapamıyoruzdur, hayret vericidir. Artık ne yapman gerektiğini biliyorsun, hiçbir şey için geç kalmış değilsin hayatım, bugün başla egzersizlerine, aparatına karar verebildin mi?
bende hoşlanmıyorum o adamdan maksat geyik olsun diye yazdım bende sizleri çok seviyorum hayatım :))
bugün parmakla yeniden denicem uzun zamandır yapmiyordum tek sıkıntım isteksiz olmam hep bahane buluyorum zaten cinsel istek hiç yok. Parmakla bitirdikten sonra kulak çubuğu sonrada seti almayi düşünüyorum inceden kalina dogru calisirsam belki ilişki için ikna olurum
ciddimi :)ayran iç bol bol keser beli :) olmasını geçiktirir.
ben evlendiğimden beri araştıyorum bazı konuları cinsel istek konusunda kadınlar erkekler gibi değillermiş.erkeklerde idrar kesesi gibi sperm kesi bulunuyormuş.bu sperm kesesi dolunca boşalma ihtiyacı duyarmış erkek e boşalma ihtiyacıda kendisini cinsel istek olarak ortaya çıkarıyormuş.kadınlarda böyle bi duum olmadığı için kadınlar ya görsel bitakın şeylerle işte film fotoğraf vb yada eşi tarafından tahrik edilerek cinsel olarak istekleniyormuş.tabi herkesin hormonal yapısı farklıdır ancak eşinizle bu sorunu çözebileceğinizi düşünüyorumbugün parmakla yeniden denicem uzun zamandır yapmiyordum tek sıkıntım isteksiz olmam hep bahane buluyorum zaten cinsel istek hiç yok. Parmakla bitirdikten sonra kulak çubuğu sonrada seti almayi düşünüyorum inceden kalina dogru calisirsam belki ilişki için ikna olurum
Kızlar ayşe023 vardı o nerelerde. yeni düğünü olcaktı? merak ediyorum onu. buraya en son ayın 9 da girmiş. hayırdır inşallah. burası sanal olabilir ama ben çok ciddiye alıyorum. Herkesi merak ediyorum. Herkeside kendim gibi görüyorum. İnşallah herşey yolundadır.
Inşallah ya çok uzak geliyor bana ama tekrar Bismillah diyip denicemEn iyi sen bilirsin kendini zeynom, nasıl rahat edeceksen, nasıl istersen öyle yap. Yeter ki başla hemen egzersizlerine, daha fazla erteleme, yapamadığınız için aslında cinsel istek olmuyor, her şey yoluna girince, bu durum kendiliğinden düzelecek. Başardım dediğin günleri de göreceğiz inşallah.
Adanis kaç zamandır kendimi betimlemek için aradığım cümleyi nasıl da buldun. Duyar duymaz evet tam da öyle hissediyorum dedim.Gullacım lütfen kendini şu duruma sokma, şu anda kendine yaptığın aslında en zor olanı, çok çaba göstermen lazım böyle karamsarlığa düşmek için. Sen yendin birtanem, yendin, yendin.. ne olursa olsun, ilk denemende alamasan bile, sonraki denemelerde kesinlikle alacaksın, yazık değil mi sana, durup dururken en kötüyü düşünüp başarabileceğin bir şeyi riske sokuyorsun. Bak insanları düşün, dünyanın halini düşün, şükret her zaman. Savaşın ortasında kalmış bir sürü çocuk var ortadoğuda, suriyede, afganistandaki insanlar tam 30 yıldır savaşın pençesinde, korkularından mağaralarda yaşıyor, neredeyse tüm binalar yıkılmış, açlık çeken yine bir sürü insan var, meslektaşımsın sende biliyorsun bunları birtanem, kendine kötülük etme, her zaman en iyiyi düşünmeye çalış, bizlerden daha kötü durumda olan insanları aklından çıkarma. Yapamam kaygısının sana bir getirisi olmayacak, hatırım için olmaz mı, rahat ol, bir kere başardın bin kere daha başarırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?