Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Şu illeti yenmeyi çok istiyorum bi o kadar da cesaretsizim ne olacak bu halim esimde çok rahat yaparız üzülme diyor o öyle diyince iyice tembellik ediyorum
Aynen.. Bu kadar isteyip bu kadar cesaretsiz olmayı nasıl basariyoruz anlamıyorum. Tek bildiğim içim karanlık hiç bi şeyin tadı tuzu yok bu iş olmadan evlilik olmuyor bunun adı Evcilik sanki...

Atanisimmmmm cansin bacimmmm sen ne iyi meleksin iyi ki bu sayfada bu illetle ugrasacan herkese yardımcı oluyorsun Ablacim iyi ki varsin ALLAH RAZI OLSUNNNM CANIM SİZDEN

Kuzucum, amin, Allah hepimizden razı olsun birtanem. Sen de iyi ki varsın bebeğim, hepiniz iyi ki varsınız, çok seviyorum sizleri

Bu cesaretlenip sıfırdan başladığım 4.denemem olacak her seferinde takılıyorum bir yerlerde sonra ara veriyorum sonra yine dön başa.haziranda 1 yıl olacak evleneli bende hala ilerleme yok

Aynen.. Bu kadar isteyip bu kadar cesaretsiz olmayı nasıl basariyoruz anlamıyorum. Tek bildiğim içim karanlık hiç bi şeyin tadı tuzu yok bu iş olmadan evlilik olmuyor bunun adı Evcilik sanki...
Kesinlikle çok yakın bir arkadaşım benden 4 ay sonra evlendi hamile ne eksiğim var diyorum isteğim hemen bebekte değil şunu bitirmek. Eşim çok anlayışlı buda bir sınav elbet bir gun olur diyor ama ne zaman bekleyerek nerdeyse 1 yıl olacak yüzeysel ilişki yaşıyoruz

Bu cesaretlenip sıfırdan başladığım 4.denemem olacak her seferinde takılıyorum bir yerlerde sonra ara veriyorum sonra yine dön başa.haziranda 1 yıl olacak evleneli bende hala ilerleme yok

Hiç başlamayıp, sürekli ertelemenden çok iyidir dördüncü başlangıcını yapmak. Kararlı ol, sabırla, inatla sürdür egzersizlerini, çalışma yapıp da yenemeyene rastlamadık canım, harekete geç bir an önce.

hayır. denerken azıcık bile girmedi, bacaklarımla geri itiyorum
Esine olan guvenini saglamak icin onun parmaklariyla da calismanizda fayda var bu da egzersizin bir parcasi simdi hic karamsarliga kapilma canim bundan sonraki egzersiziniz es parmagiyla calismak olsun ondan sonra esli denemeye gecersiniz

Esine olan guvenini saglamak icin onun parmaklariyla da calismanizda fayda var bu da egzersizin bir parcasi simdi hic karamsarliga kapilma canim bundan sonraki egzersiziniz es parmagiyla calismak olsun ondan sonra esli denemeye gecersiniz
Ben eşimin serçe parmaginda kaldım orda bıraktım keşke o dönem devam etseymisim şimdi yenmistim belkide

Merhaba arkadaşlar bende 4yıllık evliyim ve kafayı yemek üzereyim ne yapacağımı bilmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…