- 30 Mart 2015
- 566
- 483
- 103
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #192.801
Valla harap ettim kendimi yanında da sizi ve eşimi. Allah Razı olsun sizden yüz kere bin kere milyon kere.Güllac boşa yedin bitirdin kendini, sen yendin zaten, mutlu olmana sevindim canım. Darısı başımıza...
Valla harap ettim kendimi yanında da sizi ve eşimi. Allah Razı olsun sizden yüz kere bin kere milyon kere.
Derdimi paylaştınız bunalımlara girdim darlandım kimseye anlayamadım geldim size anlattım Rabbim Razı olsun sizden.Biz naptık canım, senin başarın, cesaretin. Mutlu, huzurlu günler seni bekliyor. Haydi hayırlısı ile bebişlerini görürsün inşallah.
Derdimi paylaştınız bunalımlara girdim darlandım kimseye anlayamadım geldim size anlattım Rabbim Razı olsun sizden.
ben cayır cayır yandımdenedim olmadı, hiç umudum kalmadı.
Derdimi paylaştınız bunalımlara girdim darlandım kimseye anlayamadım geldim size anlattım Rabbim Razı olsun sizden.
Ne sormak istiyorsan elimden geldiğince yardım ederim. Cok istiyorum herkes bu dertten kurtulsunSenden razı olsun canımcım. Artık bize destek ol. Kurtulmak istiyorum bu dertten.
Lütfen bana da destek çıkın moral verin tek basimayim kimseye anlatamıyor um ..
Şimdiden teşekkürler...
Adanis senden özellikle helallik almak istiyorum. Uzun uzun yazdın bulmadan usanmadan. Hakk'ını helal et arkadasımKuzum senden de razı olsun yüce Allahım, hepimizden razı olsun..
doğru söylüyosun zuzucum lütfen hemen pes etme yarın pazar mesela bütün gün sizin işin içine eğlencede katarak defalarca deneyin insanın eşinden başka neyi varki birbirinizden sıkılmayın bu iş bittiğinde ikinizde mutlu olacaksınız.umudunu kırma herkes gibi sende kurtulcaksın merak etme :)evet canım bende eter istedim aldık ama etki etmedi, filimlerdeki gibi olmuyo yani.
tabiki biz birbirimiz için buradayız annem bile bilmiyo başıma gelenleri ama siz değerli canlara anlatabildim derdimi ve yendim çok şükür.sıkıntısı olan yazsınki yardımcı olalım birbirimize.MUTLULUK PAYLAŞTIKÇA ÇOĞALIR SORUNLAR PAYLAŞTIKÇA AZALIR..Kuzum senden de razı olsun yüce Allahım, hepimizden razı olsun..
Adanis senden özellikle helallik almak istiyorum. Uzun uzun yazdın bulmadan usanmadan. Hakk'ını helal et arkadasım
Âmin adanis Rabbim bu sıkıntıyı ceken tüm arkadaşlarımıza şifa versin Tez vakitte umarımCanım hakkım varsa helal olsun, yine yazarım bıkmadan usanmadan. Yıpratma kendini olur mu, hayatını yaşa, evinin mis gibi kokan havasını solu, eşine sarıl, sımsıkı tutun ellerinizi dışarı çıkıp yürüyün, baktığın her şey daha farklı görünecek gözüne.. oyun oynayan çocuklar, telaşla sağa sola koşan insanlar, her gün doğan güneş bir başka görünecek sana. Ben bunları yaşadım, evren değişmişti benim için, eski dünyayı peşinata sayıp, yepyeni bir dünya koymuşlardı önüme sanki :))) Her şey daha temiz daha berrak oldu bir anda, bunun tadını çıkar gullaccım. Çok şükür halimize, darısı çabalayan tüm arkadaşlarımızın başına inşallah.
Zuzucum vajinan tahriş olmuştur, ben yanma hissini hiç yaşamadım. Sen bephanthol kremle emlayı karıştır, yanacağını sanmıyorum, bephantholden istediğin kadar, emladan nohut büyüklüğünde alıyorsun, avcunda karıştırıp sürüyorsun, gerçekten ben çok faydasını gördüm, bir dene derim.
Evet canim keske devam etseydin ama yeniden deneyebilirsin belki dogru zaman simdidir vakit kaybetme benceBen eşimin serçe parmaginda kaldım orda bıraktım keşke o dönem devam etseymisim şimdi yenmistim belkide
ZUZCUM MORALİNİ BOZMA BENDE ADETİM YENİ BTTİ EŞ DENEMESİ YAPMAK İSTEDM AMA EŞİM HEP BİR TRP ATIYOR BU BENİM HEVESİMİ CESARETİMİALIP GÖTÜRÜYOR BEN ADANISIN DEDİĞİ YATAK UCU POZ. DENEMEK İSTEDİM AMA EŞİM İSTEMİYOR DİYOR NASILSA OLMAYACAK BEN BÖYLE KABUL ETTİM DİYOR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?