- 30 Mart 2015
- 566
- 483
- 103
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #192.781
Arkadasım egzersiz yaptın mı daha önceMerhaba arkadaşlar bende 4yıllık evliyim ve kafayı yemek üzereyim ne yapacağımı bilmiyorum...
Çok sevindim darısı başımıza inşallah acı kasılma yanma varmiydiKızlar iyi geceler. Yine Yaptık. Hem de ne Zeytin Yağı ne de krem vs.
tebrik ederim canım sen zaten çözmüştünde iyice pekiştirmiş oldun :)Kızlar iyi geceler. Yine Yaptık. Hem de ne Zeytin Yağı ne de krem vs.
Kasılma var ama sanırım gideRek azalıyor Git gel de yaptı eşimÇok sevindim darısı başımıza inşallah acı kasılma yanma varmiydi
Teşekkür ederimtebrik ederim canım sen zaten çözmüştünde iyice pekiştirmiş oldun :)
eee dün yaptınmı .. ben yapamadım gene ha haİyi fikir :) Torun yapacaz dim daha etkili
eee dün yaptınmı .. ben yapamadım gene ha ha.. daha doğrusu ben hazırlandım ettim eşim işşten geldiki garibimin eli yüzü yanmış.. kaynakcı olduğuna.. dün akşam onunla uğraştım hep :) hayırlısıyla bugün söz verdi misafir gelmezse tabii.. :)
Günaydın Kızlar, keyifsizim .( eşimde ilk defa bana karşı bu kadar soğuk. ilk deneme hüsran oldu, muma devam edeceğim sanırımyada eşimin parmağına geçeceğim, hazır değilmişim, her pozisyonu denedim ama sadece değdiriyorum , bastırıyorum. Zannediyorum sanki giriyomuş gibi oluyor ama orda duruyor, hiç girmedi.
Sabrilii benim durum vahim sen ne yaptın canım
yeni okudum .. kız üzülme valla kötü oluomgeçmişi okumadın heralde canım
Canım tekrar deneyin bnde daha egzersiz aşamasındyim yolun yarısı bitmiş bide sen alttayken deneyingeçmişi okumadın heralde canım
Canım tekrar deneyin bnde daha egzersiz aşamasındyim yolun yarısı bitmiş bide sen alttayken deneyin
bu gibi durumlarda ne söylesek boş sanki canım psikolojini bi şekilde düzeltmen gerekiyor.benim aklıma bazen salakça şeyler geliyodu hani ameliyat olunca bazen sadece belden aşağısını uyuşuruyolar ya insan ayık ama ameliyat olurken olan bitenden haberi olmuyo.eşime dedimki gidelim hastaneye yapsınlar narkozu ben orayı hissetmiyoken sen yap bitsin bu iş belki snrasında alışırım dedim.eşim buna çok kızdı sen kendini bi araç gibimi görüyosun falan diye.biliyorum aptalca bi fikir ama çaresizikten o bile aklıma geliyodu.Auda kalkim bari pozisyon kalmadı
bu gibi durumlarda ne söylesek boş sanki canım psikolojini bi şekilde düzeltmen gerekiyor.benim aklıma bazen salakça şeyler geliyodu hani ameliyat olunca bazen sadece belden aşağısını uyuşuruyolar ya insan ayık ama ameliyat olurken olan bitenden haberi olmuyo.eşime dedimki gidelim hastaneye yapsınlar narkozu ben orayı hissetmiyoken sen yap bitsin bu iş belki snrasında alışırım dedim.eşim buna çok kızdı sen kendini bi araç gibimi görüyosun falan diye.biliyorum aptalca bi fikir ama çaresizikten o bile aklıma geliyodu.
Canim durumun cok normal ben ilk esli denemede korkudan bildiğin zangir zangir titriyordum karnima ağrılar giriyordu hemen olmasini bekleme ama oncesinde esinin parmağıyla içeriye zeytinyagi surseniz. Ben Bebe yagi ve bepanten de kullandım ama sanki fazla kaydiriyor onlar bi türlü girisi bulamiyor sonrada sonuyordu zeytinyagi biraz daha iyi geldi sanki.ssakın pes etme denemeye devam et.Günaydın Kızlar, keyifsizim .( eşimde ilk defa bana karşı bu kadar soğuk. ilk deneme hüsran oldu, muma devam edeceğim sanırımyada eşimin parmağına geçeceğim, hazır değilmişim, her pozisyonu denedim ama sadece değdiriyorum , bastırıyorum. Zannediyorum sanki giriyomuş gibi oluyor ama orda duruyor, hiç girmedi.
Sabrilii benim durum vahim sen ne yaptın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?