Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

KU, post: 40560654, member: 668825"]ben cayır cayır yandım denedim olmadı, hiç umudum kalmadı. [/QUOTE]

ZUZUKU canim asla ama asla oyle dusunme su anda yasadiklarin o kadar normal ki yani herseyin olmasi gerektigi gibi:) ilk esli deneme boyle oluyor zaten kural gibi bisey yani:) canim benim ilk eski denemede basaran varmidir bilmiyorum sayisi bir elin parmagini gecmez bence. Bak ilkinde olmayacak belki esini bile yaklstirmycksin sonra biraz biraz bacaklarini rahatlatip esinin yaklasmasina izin vereceksin sonra p..si girise deydireceksin ve her gecen gun ilerleyecek once dortte ucu sonra yarisi sobra hepsi:) bu surec kisiye gore kisalabilir de uzayabilir de ama sunu bil sona geldin ve basarmana coook az kaldi sakin moralini bozma hep olumlu dusun cunku hersey yolunda inan bana:)

Günaydın Kızlar, keyifsizim .( eşimde ilk defa bana karşı bu kadar soğuk. ilk deneme hüsran oldu, muma devam edeceğim sanırım yada eşimin parmağına geçeceğim, hazır değilmişim, her pozisyonu denedim ama sadece değdiriyorum , bastırıyorum. Zannediyorum sanki giriyomuş gibi oluyor ama orda duruyor, hiç girmedi.

Sabrilii benim durum vahim sen ne yaptın canım

İyi fikir :) Torun yapacaz dim daha etkili
eee dün yaptınmı .. ben yapamadım gene ha ha .. daha doğrusu ben hazırlandım ettim eşim işşten geldiki garibimin eli yüzü yanmış.. kaynakcı olduğuna.. dün akşam onunla uğraştım hep :) hayırlısıyla bugün söz verdi misafir gelmezse tabii.. :)

geçmişi okumadın heralde canım

ay kız ben de yapmadım eşimle uğraştım dün .. inşallah bügün denicez.. üzülme kız dün olmadıysa bugün yarın olur ... :)

Auda kalkim bari pozisyon kalmadı
bu gibi durumlarda ne söylesek boş sanki canım psikolojini bi şekilde düzeltmen gerekiyor.benim aklıma bazen salakça şeyler geliyodu hani ameliyat olunca bazen sadece belden aşağısını uyuşuruyolar ya insan ayık ama ameliyat olurken olan bitenden haberi olmuyo.eşime dedimki gidelim hastaneye yapsınlar narkozu ben orayı hissetmiyoken sen yap bitsin bu iş belki snrasında alışırım dedim.eşim buna çok kızdı sen kendini bi araç gibimi görüyosun falan diye.biliyorum aptalca bi fikir ama çaresizikten o bile aklıma geliyodu.

evet canım bende eter istedim aldık ama etki etmedi, filimlerdeki gibi olmuyo yani.

Canim durumun cok normal ben ilk esli denemede korkudan bildiğin zangir zangir titriyordum karnima ağrılar giriyordu hemen olmasini bekleme ama oncesinde esinin parmağıyla içeriye zeytinyagi surseniz. Ben Bebe yagi ve bepanten de kullandım ama sanki fazla kaydiriyor onlar bi türlü girisi bulamiyor sonrada sonuyordu zeytinyagi biraz daha iyi geldi sanki.ssakın pes etme denemeye devam et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…