- 22 Aralık 2014
- 8.349
- 5.272
- 248
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #192.841
herifini çağırdın koluna girdin park bahçe dolaştın yedin içtin gezdin akşama enerji depolayıp geri geldin :)
kimmvajınusmus mu
kapıya yazı asın tadilat nedeniyle misafir kabul etmiyoruz diyeYok kız nerde enerji depolayıp gezip edecem .. Misafir geldii kaynım :) ve bide davetsiz birisi geldi ağrılı sancılı sıracalı durdu durdu aklına yeni gelmek geldi
hayırdır neden bu kadar şaşırdınızvajınusmus mu
Ne olduvajınusmus mu
Ben çok korkağımSerap sen neden egzersiz yapamıyorsun arkadasım senin bizden bi farkın mı var. Şimdi rahatça bi yatağına uzan azcık nefes al. Yenen insanların senden bi farkı yok. Emin ol. Fazlası da yok. Azcık bebe Yağı ya da zeytin yağını al önce vajinanın üst kısımımda dairesel hareketler yaparak kendini uyarmaya rahatlatmaya çalış. Azcık olacaklarını kendine çekip iki yana ac. Ben böyle cok rahat ediyordum.ordan bi Bebeğin çıkabileceği kadar genişleyebilen bi delik OLDUĞUNU düşün. Bi parmak mı giremeyecek. Sonra vajinanın en alt kısmına gel. Orada aslında iteleyince açılabilen bi et parçası var. Benim sana tavsiyem o deliğin alt kısmına daha fazla basınç uygulayarak itelemen. Çünkü böyle daha rahat ilerliyor. Iteleme yönün popoya doğru olmalı. Hadi kalk bi besmele Çek ve başla arkadasım Zararın neresinden dönersek kârdır.
Inşallah yeneriz hep beraber ya sirtimda yuk gibi gerçekten çekmeyen bilmiyor naz yaptigimizi düşünüyorlar allah kimseye yaşatmasin egzersiz aşamasındyim inşallah yolun sonuna gelirim bi günZeyno bunu çekmeyen bilmez arkadasım. Insanlar yaşamadıkları için bilmiyorlar. Benim eşimde önce öyle dedi. Çanın az galiba dayanamıyorsun bende kıyamıyorum diye.
En son dedim ki Göbek deliğime sen herhangi bişeyi ileri ittirebiliyormusun. Ben istemsiz olarak o kaslarımı o kadar sıkıyorum ki ondan bi farkı kalmıyor. Ya da beynim böyle düşünmek istiyor.
Ben neler denemedim ki. Sıcak kaplıcaya gitmekten tutun ağzıma hiç almamışken Sırf bi çare olabilir diye alkol almaya kadar.
O Yüzden insanların dediklerine bakmayın. Bu bi tür rahatsızlık. Basit bi grip bile olunca bi tedavi süresinden geçiyorsak bunun da bi Süreci var.
Sen De başaracaksın arkadasım gerçekten güveniyorum ben.
Ben de üşeniyorum egzersize başlayacağım dedim başlayamadım, içim sıkıldı bir de yalnızım eşim yok iş nedeniyle başka şehirde şu an. sıkıntıdan az önce alışveriş yaptım netten o da kesmedi:) mutluluk bizim elimizde aslında.. yenmek istiyorsak tembellik yapma gibi bir lüksümüz yok ben 4,5 yıl yaptım tembelliğiKizlarr cok morelim bozukk bence bu tembeller grubuna benide dahil edinn ama bence benim tembelligimin sebebi esimmhicbir sekilde su karimi gazlayimda bi cabalasin derdi yokk arkadasiz ewde bende kendimi boyle olunca durduruyorum hergun atni hayalle kalkarmi insan ya hergun ayni sekilde gozlerimi aciyorum gune aksam ayni mutsuzlukla kapiyorumm hayat benim icin hicbir anlam ifade etmiyoo simdi disardan geldim her kadinin yaninda bi cocukk yada karinlarinda minikler ben umidimi kaybetmek istemiyorum ama esim bunu yaptiriyo baana herkes artik yolumu kesmeye basladi ne zaman cocuk dusunuceksiniz diye bu duruma geldikk artikk mutlu olmak istiyorumm
Hayır. Değilsin. Beynin yanlış Düşünceleri doğru gibi algılatıyor. Ben ilk doktora gittiğim de dünya da bu rahatsızlığa sahip olan ben sandım ama herkeste varBen çok korkağım
Canim ya tabi mutlu olcksn ins. O gunlerde gelck hic umidini yitirme sen bu illeti eşin icin degil kendin icin yenceksin o sana destek olmazsa olmasin bosver hic takma bile yeter ki pes etme yola devam et benim esimde her denememizde olmuck yine bosa ugrasiyorz derdi ama ben yapabilecegime inandim etrafina bi baksana insan dolu ve hepsini bi anne dogurdu bu kadar kötü bisey olsa insanlar neden surekli iliskiye girsinler yapanlardan bizim neyimiz eksik eşinin umursamazligi seni gaza getirsin canim ona inat bu işi halletmelisin benceKizlarr cok morelim bozukk bence bu tembeller grubuna benide dahil edinn ama bence benim tembelligimin sebebi esimmhicbir sekilde su karimi gazlayimda bi cabalasin derdi yokk arkadasiz ewde bende kendimi boyle olunca durduruyorum hergun atni hayalle kalkarmi insan ya hergun ayni sekilde gozlerimi aciyorum gune aksam ayni mutsuzlukla kapiyorumm hayat benim icin hicbir anlam ifade etmiyoo simdi disardan geldim her kadinin yaninda bi cocukk yada karinlarinda minikler ben umidimi kaybetmek istemiyorum ama esim bunu yaptiriyo baana herkes artik yolumu kesmeye basladi ne zaman cocuk dusunuceksiniz diye bu duruma geldikk artikk mutlu olmak istiyorumm
evetttKiz baya ilerlemissin aferin sana:) sen benden de korkaktin utandim kendimden simdi bravo :)
Canimm umutsuzluga kapanma sakin bak oyle yaparsan beynine yalniw signaller gonderirsin sakin:) olmadi bi daha dene olmadi bi daha bende oyle yapiyorum pes etmek yokkben cayır cayır yandımdenedim olmadı, hiç umudum kalmadı.
inşallah canım yaevetttin wa ALLaH bu gunlerde geride kalirrr
İns bitmistir olalacim, emin olmak icin tekrar deneyin bence:)Kızlar deneme yaptık eşim tamamen girdiğini söylüyor ama çok sert değildi sizce olmuş mudur ki anlamadım birsey eşim beni rahatlatmak için söylüyor olabilir mi ki yoksa bitti mi bu is. kan falan gelmedi amaaa
bilmiyorum canım onu hiç denemedm yanlış yönlendirmek istemem aslında en uygun olanı parmak çalışmasıymış ama aparatta iyiBi arkadaşım rolonla dene dedi ucu yuvarlak diye ama çok kalın geldi gözüme sizce uygunmu
normal canım sonra onada alışıyosun o da girerken çok kolay oluyorevet 2ni gectim cann 3cu aparatdayim zorlaniyorum ama bawaricamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?