Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

herifini çağırdın koluna girdin park bahçe dolaştın yedin içtin gezdin akşama enerji depolayıp geri geldin :)

Yok kız nerde enerji depolayıp gezip edecem .. Misafir geldii kaynım :) ve bide davetsiz birisi geldi ağrılı sancılı sıracalı durdu durdu aklına yeni gelmek geldi

Ben çok korkağım

Inşallah yeneriz hep beraber ya sirtimda yuk gibi gerçekten çekmeyen bilmiyor naz yaptigimizi düşünüyorlar allah kimseye yaşatmasin egzersiz aşamasındyim inşallah yolun sonuna gelirim bi gün

Kizlarr cok morelim bozukk bence bu tembeller grubuna benide dahil edinn ama bence benim tembelligimin sebebi esimm hicbir sekilde su karimi gazlayimda bi cabalasin derdi yokk arkadasiz ewde bende kendimi boyle olunca durduruyorum hergun atni hayalle kalkarmi insan ya hergun ayni sekilde gozlerimi aciyorum gune aksam ayni mutsuzlukla kapiyorumm hayat benim icin hicbir anlam ifade etmiyoo simdi disardan geldim her kadinin yaninda bi cocukk yada karinlarinda minikler ben umidimi kaybetmek istemiyorum ama esim bunu yaptiriyo baana herkes artik yolumu kesmeye basladi ne zaman cocuk dusunuceksiniz diye bu duruma geldikk artikk mutlu olmak istiyorumm

Ben de üşeniyorum egzersize başlayacağım dedim başlayamadım, içim sıkıldı bir de yalnızım eşim yok iş nedeniyle başka şehirde şu an. sıkıntıdan az önce alışveriş yaptım netten o da kesmedi:) mutluluk bizim elimizde aslında.. yenmek istiyorsak tembellik yapma gibi bir lüksümüz yok ben 4,5 yıl yaptım tembelliği haydi egzersizee:))

Canim ya tabi mutlu olcksn ins. O gunlerde gelck hic umidini yitirme sen bu illeti eşin icin degil kendin icin yenceksin o sana destek olmazsa olmasin bosver hic takma bile yeter ki pes etme yola devam et benim esimde her denememizde olmuck yine bosa ugrasiyorz derdi ama ben yapabilecegime inandim etrafina bi baksana insan dolu ve hepsini bi anne dogurdu bu kadar kötü bisey olsa insanlar neden surekli iliskiye girsinler yapanlardan bizim neyimiz eksik eşinin umursamazligi seni gaza getirsin canim ona inat bu işi halletmelisin bence

Kızlar deneme yaptık eşim tamamen girdiğini söylüyor ama çok sert değildi sizce olmuş mudur ki anlamadım birsey eşim beni rahatlatmak için söylüyor olabilir mi ki yoksa bitti mi bu is. kan falan gelmedi amaaa

Ara verdikten sonraki ilk egzersizlerimde gayet basariliydim bugun, sanirim eskisi gibi kasmiyorum kendimi:) en son denememde alamadigim aparati hooop aldim:)mutlu mutlu uyuyabilirim:)) İns bu muymus diyecegim gunler yakindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…