Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Deneme yapmasammı acaba mum ve 2 parmak mı yapayım kızlar? napacam bilmiyorum.
Arkadasım eşlerimizi Dr anlayalım. Onlarda gerçekten zor bi süreçten geçiyorlar. Erkek nefsi. Engellemek zor oluyordur onlar içinde. Ayrıca bizim acı çekmemize de Gönülleri Razı gelmiyordum eminim. Benim eşim evliliğimizin ilk Ayında olmuyırsa olmuyor dayanamıyorum sen acı çekince yapmayalım artık Demişti. Kendimi o kadar Çaresiz eksik hissettim ki anlatamam.
Ama hep cana sarfettim. Gerdekten iki gün sonra dedim sanırım bende o olması gereken delik yok. Hayatımmm da ilk defa kadın doğum doktoruna gittim. O masaya nasıl çıktığımı bir ben bi Allah bilir. O bacaklarımı açana kadar Öldüm. Doktor muayene ettikçe ben Ağladım.
Üç dört seans psikiyatriste gittim eşimin Olmadığı her seansta Ağladım.
Yani diyeceğim o ki hepimiz aynı süreçten geçiyoruz. Rabbim bizi bunla sınıyor. Imtihanımız bu.
Çözüm var cok şükür. Dermansız bi dert değil. O Yüzden en güçlü sen olacaksın. Eşinin Yanında da dirayetli ol. Halledekcin ben inanıyorum arkadasım.

Deneme yapmasammı acaba mum ve 2 parmak mı yapayım kızlar? napacam bilmiyorum.
Canim bugun artik esinin parmaklariyla sirasiyla calisin tek parmak cift parmak ve uc parmak seklinde iyice alistiktan sonra da denemeye geciersiniz tabi yine esinle denemeden once parmaklariyla guzelce egzersiz yapsin sana vajina icide kayganlassin hemen arkasindan denemeye gecin canim bu sefer olacak insallah hic moralini bozma kendini hazir hissetmen cok onemli

canım eş parmağı denemediysen dene mutlaka penis öncesi kesinlikle çok güven veriyo

Tamam kızlar ben eşimin parmağını denemeden geçmiştim pnse. Herkesde aynı şeyi söylüyor. ben bu akşam eş parmağ alayım en iyisi. Teşekkür ederim herkese, hakkınızı helal edin. Sabah kötüydüm şimdi daha iyiyim.

iyice yağla sağı solu hangi posizyonda istiyosan ona geç ve hiç bakma oraya kendini eşine bırak.moralini düzeltiriz merak etme akşama kadar kanını kaynatırız burda

iyice yağla sağı solu hangi posizyonda istiyosan ona geç ve hiç bakma oraya kendini eşine bırak.moralini düzeltiriz merak etme akşama kadar kanını kaynatırız burda

Kız görseniz halimi, bir bardak yağ yanımda:) bir yanımda bilgisayar, karşımda herif :)) peçeteler, yastıklar, ortalık savaş alanı gibi :)) Bir yemeklik yağ bitti :))) deneye deneye

Kız görseniz halimi, bir bardak yağ yanımda:) bir yanımda bilgisayar, karşımda herif :)) peçeteler, yastıklar, ortalık savaş alanı gibi :)) Bir yemeklik yağ bitti :))) deneye deneye
kız Allah iyliğini versin bi sürü güldüm yaa hayal edebiliyorum o dağınıklığı. olucak zuzucum hiç merak etme bi kere girmedi diye hemen vazmı geçicen yani.gerçekten çok temiz bi kalbin var bu illetten kurtulmayı hak ediyosun gerçekten.diğer arkilerde alınmasın onlarda tabiki hakediyolar :)

Bu İlletle uğraşanların kalpleri hep temiz, özel insanlar canım. Cadı birinin başına geldiğini sanmıyorum. Nerde bir melek var o çekiyo bu durumu. İnşallah geçer ne dim şekerim.

Arkadaşlarımın arasında bu durumu yaşayan sadece ben varım herkes bebek telaşı içinde bazen diyorumki onlarinki de acidi ne kıymetli şeyim varmış sık dişini diyorlar ama olcak gibi değil

Canım ben egzersiz bile yapamıyorum sen en azından egzersiz yapıyorsun oraya girebileceğini biliyorsun. İnan çok şey başardın. Bence en kısa zamanda başaracaksın.
Serap sen neden egzersiz yapamıyorsun arkadasım senin bizden bi farkın mı var. Şimdi rahatça bi yatağına uzan azcık nefes al. Yenen insanların senden bi farkı yok. Emin ol. Fazlası da yok. Azcık bebe Yağı ya da zeytin yağını al önce vajinanın üst kısımımda dairesel hareketler yaparak kendini uyarmaya rahatlatmaya çalış. Azcık olacaklarını kendine çekip iki yana ac. Ben böyle cok rahat ediyordum.ordan bi Bebeğin çıkabileceği kadar genişleyebilen bi delik OLDUĞUNU düşün. Bi parmak mı giremeyecek. Sonra vajinanın en alt kısmına gel. Orada aslında iteleyince açılabilen bi et parçası var. Benim sana tavsiyem o deliğin alt kısmına daha fazla basınç uygulayarak itelemen. Çünkü böyle daha rahat ilerliyor. Iteleme yönün popoya doğru olmalı. Hadi kalk bi besmele Çek ve başla arkadasım Zararın neresinden dönersek kârdır.

Arkadaşlarımın arasında bu durumu yaşayan sadece ben varım herkes bebek telaşı içinde bazen diyorumki onlarinki de acidi ne kıymetli şeyim varmış sık dişini diyorlar ama olcak gibi değil
Zeyno bunu çekmeyen bilmez arkadasım. Insanlar yaşamadıkları için bilmiyorlar. Benim eşimde önce öyle dedi. Çanın az galiba dayanamıyorsun bende kıyamıyorum diye.
En son dedim ki Göbek deliğime sen herhangi bişeyi ileri ittirebiliyormusun. Ben istemsiz olarak o kaslarımı o kadar sıkıyorum ki ondan bi farkı kalmıyor. Ya da beynim böyle düşünmek istiyor.
Ben neler denemedim ki. Sıcak kaplıcaya gitmekten tutun ağzıma hiç almamışken Sırf bi çare olabilir diye alkol almaya kadar.
O Yüzden insanların dediklerine bakmayın. Bu bi tür rahatsızlık. Basit bi grip bile olunca bi tedavi süresinden geçiyorsak bunun da bi Süreci var.
Sen De başaracaksın arkadasım gerçekten güveniyorum ben.

Yanmanın tahriş kaynaklı olduğunu düşünüyorum zuzucum. Zeytinyağıyla da devam edebilirsin hiçbir sakıncası yok, emla bephantholü de deneyebilirsin canım, ben çok faydasını görmüştüm.

Erkekler bizim kadar sabırlı olamayabiliyor, sıkma canını, ağızlarından çıkan anlık sözler için sonradan pişman oluyorlar. Çocuk gibi düşün onu, attığı tripleri görmezden gel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…