- 30 Mart 2015
- 566
- 483
- 103
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #192.821
Arkadasım eşlerimizi Dr anlayalım. Onlarda gerçekten zor bi süreçten geçiyorlar. Erkek nefsi. Engellemek zor oluyordur onlar içinde. Ayrıca bizim acı çekmemize de Gönülleri Razı gelmiyordum eminim. Benim eşim evliliğimizin ilk Ayında olmuyırsa olmuyor dayanamıyorum sen acı çekince yapmayalım artık Demişti. Kendimi o kadar Çaresiz eksik hissettim ki anlatamam.Deneme yapmasammı acaba mum ve 2 parmak mı yapayım kızlar? napacam bilmiyorum.
Canim bugun artik esinin parmaklariyla sirasiyla calisin tek parmak cift parmak ve uc parmak seklinde iyice alistiktan sonra da denemeye geciersiniz tabi yine esinle denemeden once parmaklariyla guzelce egzersiz yapsin sana vajina icide kayganlassin hemen arkasindan denemeye gecin canim bu sefer olacak insallah hic moralini bozma kendini hazir hissetmen cok onemliDeneme yapmasammı acaba mum ve 2 parmak mı yapayım kızlar? napacam bilmiyorum.
canım eş parmağı denemediysen dene mutlaka penis öncesi kesinlikle çok güven veriyoDeneme yapmasammı acaba mum ve 2 parmak mı yapayım kızlar? napacam bilmiyorum.
canım eş parmağı denemediysen dene mutlaka penis öncesi kesinlikle çok güven veriyo
iyice yağla sağı solu hangi posizyonda istiyosan ona geç ve hiç bakma oraya kendini eşine bırak.moralini düzeltiriz merak etme akşama kadar kanını kaynatırız burdaTamam kızlar ben eşimin parmağını denemeden geçmiştim pnse. Herkesde aynı şeyi söylüyor. ben bu akşam eş parmağ alayım en iyisi. Teşekkür ederim herkese, hakkınızı helal edin. Sabah kötüydüm şimdi daha iyiyim.
ne düşünüyon kız sabrili :)
iyice yağla sağı solu hangi posizyonda istiyosan ona geç ve hiç bakma oraya kendini eşine bırak.moralini düzeltiriz merak etme akşama kadar kanını kaynatırız burda
kız Allah iyliğini versin bi sürü güldüm yaa hayal edebiliyorum o dağınıklığı. olucak zuzucum hiç merak etme bi kere girmedi diye hemen vazmı geçicen yani.gerçekten çok temiz bi kalbin var bu illetten kurtulmayı hak ediyosun gerçekten.diğer arkilerde alınmasın onlarda tabiki hakediyolar :)Kız görseniz halimi, bir bardak yağ yanımda:) bir yanımda bilgisayar, karşımda herif :)) peçeteler, yastıklar, ortalık savaş alanı gibi :)) Bir yemeklik yağ bitti :))) deneye deneye
kız Allah iyliğini versin bi sürü güldüm yaa hayal edebiliyorum o dağınıklığı. olucak zuzucum hiç merak etme bi kere girmedi diye hemen vazmı geçicen yani.gerçekten çok temiz bi kalbin var bu illetten kurtulmayı hak ediyosun gerçekten.diğer arkilerde alınmasın onlarda tabiki hakediyolar :)
Orda bıraktım aylardır cabalamiyorum oysa biraz daha ugrassaydim bitmişti. Şimdi başa döndüm kendi işaret parmagimdayim bakalım ne kadar sürecekEvet canim keske devam etseydin ama yeniden deneyebilirsin belki dogru zaman simdidir vakit kaybetme bence
Canım ben egzersiz bile yapamıyorum sen en azından egzersiz yapıyorsun oraya girebileceğini biliyorsun. İnan çok şey başardın. Bence en kısa zamanda başaracaksın.Auda kalkim bari pozisyon kalmadı
canım sıkılıo .. havva güzel kimsede yok gezsem .. :)ne düşünüyon kız sabrili :)
Serap sen neden egzersiz yapamıyorsun arkadasım senin bizden bi farkın mı var. Şimdi rahatça bi yatağına uzan azcık nefes al. Yenen insanların senden bi farkı yok. Emin ol. Fazlası da yok. Azcık bebe Yağı ya da zeytin yağını al önce vajinanın üst kısımımda dairesel hareketler yaparak kendini uyarmaya rahatlatmaya çalış. Azcık olacaklarını kendine çekip iki yana ac. Ben böyle cok rahat ediyordum.ordan bi Bebeğin çıkabileceği kadar genişleyebilen bi delik OLDUĞUNU düşün. Bi parmak mı giremeyecek. Sonra vajinanın en alt kısmına gel. Orada aslında iteleyince açılabilen bi et parçası var. Benim sana tavsiyem o deliğin alt kısmına daha fazla basınç uygulayarak itelemen. Çünkü böyle daha rahat ilerliyor. Iteleme yönün popoya doğru olmalı. Hadi kalk bi besmele Çek ve başla arkadasım Zararın neresinden dönersek kârdır.Canım ben egzersiz bile yapamıyorum sen en azından egzersiz yapıyorsun oraya girebileceğini biliyorsun. İnan çok şey başardın. Bence en kısa zamanda başaracaksın.
Zeyno bunu çekmeyen bilmez arkadasım. Insanlar yaşamadıkları için bilmiyorlar. Benim eşimde önce öyle dedi. Çanın az galiba dayanamıyorsun bende kıyamıyorum diye.Arkadaşlarımın arasında bu durumu yaşayan sadece ben varım herkes bebek telaşı içinde bazen diyorumki onlarinki de acidi ne kıymetli şeyim varmışsık dişini diyorlar ama olcak gibi değil
herifini çağırdın koluna girdin park bahçe dolaştın yedin içtin gezdin akşama enerji depolayıp geri geldin :)canım sıkılıo .. havva güzel kimsede yok gezsem .. :)
canım sıkılıo .. havva güzel kimsede yok gezsem .. :)
Aslında emla hiç kullanmadım daha önce, hep zeytin yağ ile yapıyorum. Ama burda çok bahsedilince kullandım. Bide bephantol alayım bakalım. Akşam önce zeytin yağ ile mumu kullandım, sonra eşimle deneme yapmak için emla sürdüm. acaba omu yaktı beni. Önce zeytin yağ sürmemmi teteikledi acaba bilmiyorum. Eşim ben ağlayınca bozulmuş. ağlayacaksan bidaha denemeyelim dedi.Teselli edeceğine trip atıyo bana.
ayyyyyyyyyyy şöyle bi hayal ettimde... Hayali bile çok güzelllllgeldim cimcime aç kapıyıhadi kızlar siz de gelin ^^
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?