- 5 Nisan 2015
- 3.612
- 11.820
- 128
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #192.861
e bitmiş işte gözün aydın hayırlı olsun :)Kızlar deneme yaptık eşim tamamen girdiğini söylüyor ama çok sert değildi sizce olmuş mudur ki anlamadım birsey eşim beni rahatlatmak için söylüyor olabilir mi ki yoksa bitti mi bu is. kan falan gelmedi amaaa
vajınusmus mu
Ben çok korkağım
Kizlarr cok morelim bozukk bence bu tembeller grubuna benide dahil edinn ama bence benim tembelligimin sebebi esimmhicbir sekilde su karimi gazlayimda bi cabalasin derdi yokk arkadasiz ewde bende kendimi boyle olunca durduruyorum hergun atni hayalle kalkarmi insan ya hergun ayni sekilde gozlerimi aciyorum gune aksam ayni mutsuzlukla kapiyorumm hayat benim icin hicbir anlam ifade etmiyoo simdi disardan geldim her kadinin yaninda bi cocukk yada karinlarinda minikler ben umidimi kaybetmek istemiyorum ama esim bunu yaptiriyo baana herkes artik yolumu kesmeye basladi ne zaman cocuk dusunuceksiniz diye bu duruma geldikk artikk mutlu olmak istiyorumm
Ben hala inanamıyorum amaaaa sanki olmadı gibi eşim girdi oldu diyo ama inanamıyorum eşim bide çok sert değildi deyince aklıma kurt düştü acaba olmadı mı diye kan da gelmeyincee bitmiş işte gözün aydın hayırlı olsun :)
Cok dogru soyluuosun adanisim ama kendimi tuhaf hissediyorum sadece ben cabalayip hadi deniyelim diyinceSenin eşinin gazına ihtiyacın yok kuzucum, aklına koy yenmeyi, ne olursa olsun başaracağım de, gerisi çorap söküğü gibi geliyor zaten. Şimdi yenmeye odaklan canım benim, biliyorum hamile insanları ve çocuklu aileleri gördüğünde kahroluyorsun, ben de yaşadım aynı duyguları hatta saçma olacak ama bir arkadaşımdan soğudum çocuğu var diye. Şimdi çok utanıyorum böyle düşündüğüm için, içinde bulunduğum şartlar beni böyle düşünmeye sevk etti. Ne kadar bencillik ettiğimi düşündüm sonradan, halbuki mutlu olmalıydım bir çocuğu olduğu için. Sen de evlat sahibi olacaksın inşallah, önce başarıyı tatmalısın, insanlara bakıp üzülme, şükret birtanem, bizim sorunumuzun bir çözümü var, ertelemeden, bıkmadan, usanmadan egzersizlerine devam et, bir gün sen de başaracak ve meleğini kucağına alacaksın Allah'ın yar ve yardımıyla.
Cok dogru soyluuosun adanisim ama kendimi tuhaf hissediyorum sadece ben cabalayip hadi deniyelim diyincegecenlerde hani dawetiyeler olur ya onun gibi bir msj bile attim aksam bi bahane olmasin kendini hazir hissetsin diye aksam geldi yatti adam ben bisey diyince halledicez yapicaz bizimde cocugumuz olucak diyo bole olunca cok sinir oluyorum artik hic gucum kalmadi ama sabir edicemm bakalim rabbimin bi bildigi vardir ol dicek bi gun ins oluvericek ogunu bekliyorum egzersizlerimide aksatmicam cok saol adanis vallahi siz olmasaniz burasi olmasa nasil icimi dokerim kime bole anlatirim bilmiyorum
Ben hala inanamıyorum amaaaa sanki olmadı gibi eşim girdi oldu diyo ama inanamıyorum eşim bide çok sert değildi deyince aklıma kurt düştü acaba olmadı mı diye kan da gelmeyince
Dediğin gibi çünkü ben hicbirsey hissetmedim arada acı hissettim eşim az daha dayan bak bitiyor dedi oldu flaan dedi sonra içime afedersin b...ldi nedendir hala inanamıyorum bittiyse bu iş bu muymus yani derim :) tekrardan denemek en iyisi belki zarım esnemistir deneye deneye dimiiiiiNeler duyuyorum kuzucum :)) emin olmak için tekrar deneyin ama şu da var eşin tamamı girdi diyorsa girmiştir, bizlerden çok erkekler hissediyor çünkü. Benden de kan gelmemişti, zarın esnektir.
Dediğin gibi çünkü ben hicbirsey hissetmedim arada acı hissettim eşim az daha dayan bak bitiyor dedi oldu flaan dedi sonra içime afedersin b...ldi nedendir hala inanamıyorum bittiyse bu iş bu muymus yani derim :) tekrardan denemek en iyisi belki zarım esnemistir deneye deneye dimiiiii
Kadin doğuma gitmiştim ilk evlendigimiz zamanlarda öyle birşey olsa söylemez miydi ki canım zarın esnek falan diye.Canım zarın esnek yapıdaysa, sadece doğumda zedelenir, bunları hiiiççç düşünme :))))
İnşallah olmuştur, eşin doğru hissetmiştir, bugün bir daha deneyin çok merak ediyorum çünkü :))) bir an önce listeyi doldurmak istiyorum hem :)))
Kadin doğuma gitmiştim ilk evlendigimiz zamanlarda öyle birşey olsa söylemez miydi ki canım zarın esnek falan diye.
Ayy inşallah inşallah bende o listeye girmek için can atıyorum :)
Benim ilk oldu dediğimde kan gelmemişti. Ama ikinci denememizde tam anlamı ile giriş sağlanmıştı o zaman kan gelmişti.Dediğin gibi çünkü ben hicbirsey hissetmedim arada acı hissettim eşim az daha dayan bak bitiyor dedi oldu flaan dedi sonra içime afedersin b...ldi nedendir hala inanamıyorum bittiyse bu iş bu muymus yani derim :) tekrardan denemek en iyisi belki zarım esnemistir deneye deneye dimiiiii
Bugün de deneyelim de yine aynı olursa doktora giderim içim içimi kemiriyor. oldu mu olmadı mı diye düşünmekten kafayı yiyivercem.Kuzucum, beni de muayene etmişti jinekolog, zarın esnek dememişti. Kızlık zarı muayenesi talep etseydik söylerdi sanırım. Eşli denemelerde hiç zarar görmeyen zarım, jinekoloğumun smear testi almak istemesi üzerine bozulmuştu, ucunda kamera olan aparatla rahimden bir parça almıştı, eve geldiğimde iç çamaşırımda birkaç damla açık renkli kan görmüştüm, hayret ettim.
İnşallah canım benim, güle oynaya yazarım ismini :)))
Bugün de deneyelim de yine aynı olursa doktora giderim içim içimi kemiriyor. oldu mu olmadı mı diye düşünmekten kafayı yiyivercem.
Çok sert olmaması beni düşündürdü. Tam birleşme olmadı mı ki diye ama sonuçta ben hepsini aldım önemli olan o :) Belki diğer denememde gelicek seninki gibi :) :)Benim ilk oldu dediğimde kan gelmemişti. Ama ikinci denememizde tam anlamı ile giriş sağlanmıştı o zaman kan gelmişti.
Ay çok mutluyum bu bile çok büyük gelişme dediğin gibi diğer denememizde gelir belki :) eşimin hiiiççç tınında değilde ben görmek istiyorum o kanı rahatliycam ama senin durumun gibi de olabilir kafaya pek takmamak lazımDoktora gitmene gerek yok birtanem, gullacın da ikinci denemesinde gelmiş kanama. Kızlık zarını gözünde bu kadar büyütme.
Ben de çok merak ediyorum, inşallah emin olur da müjdeyi verirsin bize oolalaacım
Aynı durumdayız canım.. bizim de sinavimiz buymus. Çok yipratiyor insanı. Ben çok gergin biri olup çıktım bu durum cozulmeden de bana mutluluk haram . Allah dermansiz dert vermesin Ne yapalim mücadele etmek zorundayız.Kesinlikleçok yakın bir arkadaşım benden 4 ay sonra evlendi hamile ne eksiğim var diyorum isteğim hemen bebekte değil şunu bitirmek. Eşim çok anlayışlı buda bir sınav elbet bir gun olur diyor ama ne zaman bekleyerek nerdeyse 1 yıl olacak yüzeysel ilişki yaşıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?