Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ben parmak egzersizi yapmanı öneriyorum arkadasım naçizane.

Haklisin arkadasim parmagi ogrenmeden asamayacam...bebe yagiyla yagliyorum.ikinirken acilan kucuk bi yer bar oraya koyuyorum dairesel.haraketlerle 1bogum giriy.sonra ikiniyorum asagi dogru itiyorum ama dedigin gibi et yigini hic girmiyo neyi yanlis yapiyorum

Yanlış yaptığın hiçbir şey yok güzelim benim, kaslarını sımsıkı kapattığın için parmağın yolu bulamıyor. Parmağını vajinanın girişinde beklet, istediğin kadar beklet, hazır olana kadar beklet, alışsın. Daha sonra derin bir nefes al, nefesini verirken ıkınarak sakin sakin ittir, bak nasıl ilerleyecek.. İster cm cm ilerlesin, ister daha yavaş, sakın ümidini kaybetme birtanem, böyle böyle alışacaksın. Bu forumun en korkağı, en cesaretsizi bendim, ben yendiysem sen de yenersin. Sakın pes etme, bıkma, sıkılma, usanma, ısrarla, inatla devam et. Hatta egzersiz yaparken sevdiğin bir tv programını aç oraya odaklanma ya da kendini müthiş bir yerde hayal et, bir okyanusta yüzerken, bir dağın zirvesinde, bir ormanda ya da bir şelaleden serin sulara atlarken.. ben bunları düşünerek yapıyordum ilk eşli denemelerimi, eminim egzersizde de faydası olur. Unutma canım bizim sorunumuz psikolojik, o karamsar psikolojiye, bu olumlu psikolojiyle cevap ver, alt et onu.

İnsaallah yapicam artik bitsin bu...Sizlerin destegiyle.asicam insaallah
ogrenmem lazim.egzersiZleri hergun yapicam.esimde parmak egzersizininogrenmem

Haklisin arkadasim parmagi ogrenmeden asamayacam...bebe yagiyla yagliyorum.ikinirken acilan kucuk bi yer bar oraya koyuyorum dairesel.haraketlerle 1bogum giriy.sonra ikiniyorum asagi dogru itiyorum am gibi et yigini hic girmiyo neyi yanlis yapiyorum
Orda hafif bi kıvrım ya da başka bi tabirle hafif bi viraj var. Aynı yolu deneme arkadasım. Bi de hafif o bi boğum olan yerde parmağını bi müddet beklet ta ki kasılma gecene kadar. Sonra çıkar parmağını tekrar sok. Yine kasılma gecene kadar bekle. Kasılma kalmayana kadar bu şekilde devam et.

İyi aksamlar kizlar kizlik zarina takilmayin kan gelecek diyede bisey yok benim doktor kalin demesine ragmen gelmedi...yok esim gorsun deyip durmayin allah askina yenmek mi istiyorsun ispat etmek mi biseyi egzersiz yapipta yenmemek cok zor bakin bebegim ve ben size dua ediyoruz ve aramiza bekliyoruz

Tamam insaallah yarin oyle deneyecem.bundan sonra hergun denemeye calisicam.cok tesekkurler destekleriniz icin.

biraz itmen lazım canım inan o yaşadıgın ilk acı gibi felan bişey olmuyor parmakla egzersiz yaparken acı kesinlikle yok.aparatla bnde daha denemedim ama parmakla biraz çalışman lazım

Sende ilk geceden sonra korkmussun.ayni durumdayiz masaallaj sennilerlemissin parmak egzersizlerinde arkadasim. insaallah bende ogrenirim...Allah yardimcimiz olsun.enmkisa zamanda hepimiz asalim insaallah.

İtemiyorum orayi hissetmek de beni rahatsiz ediyor bilmiyorum bu aksam esli deneme yapicam tekrar ilerleme.olursa guzel.olmazsa...[/QU
Sende ilk geceden sonra korkmussun.ayni durumdayiz masaallaj sennilerlemissin parmak egzersizlerinde arkadasim. insaallah bende ogrenirim...Allah yardimcimiz olsun.enmkisa zamanda hepimiz asalim insaallah.
inşallah canım sende yaparsın parmak egzersizlerini serçe parmagın ilk boğumu ile başla yarın bnde aparata geçicem ama hazır değilim.

bende aynı senın gibiyim .. gelen gecen çocuk yokmu daha felan diolar.. eşimde aynı ha bugun ha yarın diye diye aylar gecio :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…