Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Tamam insaallah yarin oyle deneyecem.bundan sonra hergun denemeye calisicam.cok tesekkurler destekleriniz icin.

biraz itmen lazım canım inan o yaşadıgın ilk acı gibi felan bişey olmuyor parmakla egzersiz yaparken acı kesinlikle yok.aparatla bnde daha denemedim ama parmakla biraz çalışman lazım

Sende ilk geceden sonra korkmussun.ayni durumdayiz masaallaj sennilerlemissin parmak egzersizlerinde arkadasim. insaallah bende ogrenirim...Allah yardimcimiz olsun.enmkisa zamanda hepimiz asalim insaallah.

İtemiyorum orayi hissetmek de beni rahatsiz ediyor bilmiyorum bu aksam esli deneme yapicam tekrar ilerleme.olursa guzel.olmazsa...[/QU
Sende ilk geceden sonra korkmussun.ayni durumdayiz masaallaj sennilerlemissin parmak egzersizlerinde arkadasim. insaallah bende ogrenirim...Allah yardimcimiz olsun.enmkisa zamanda hepimiz asalim insaallah.
inşallah canım sende yaparsın parmak egzersizlerini serçe parmagın ilk boğumu ile başla yarın bnde aparata geçicem ama hazır değilim.

bende aynı senın gibiyim .. gelen gecen çocuk yokmu daha felan diolar.. eşimde aynı ha bugun ha yarın diye diye aylar gecio :)

hergun calisiyorum canim tembellik eder miyim :))o kadar cok istiyorum ki yenmeyi. calisma suresini uzatmam gerekiyor. bir de senin yaptigin gibi deneyim iki saat arayla calisayim ben de.
evet canim agri varsa zorlama ara ver bana doktor ilac yazdi onu suruyorum acisi geciyor 2saatten sonra tekrar yapiyorum bendede ilk oluyor sonra olmuyor falan ama moralimi bozmuyorum zor olan geride kaldi oraya bi wein gireceyini beynime aliwtirdim korku falan hic yok
in wa ALLAH gecer bunlarda

geçer ya merak etmeyin ben 6 ay boş boş durdum kendiliğinden olmasını bekledim.uğraşmaya başlayınca 1.5 ayda yendim.anladımki sorun beynimdeymiş vajide sıkıntı yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…