- 30 Mart 2015
- 566
- 483
- 103
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #192.901
Ben parmak egzersizi yapmanı öneriyorum arkadasım naçizane.İtemiyorum orayi hissetmek de beni rahatsiz ediyorbilmiyorum bu aksam esli deneme yapicam tekrar ilerleme.olursa guzel.olmazsa...
Ben parmak egzersizi yapmanı öneriyorum arkadasım naçizane.
Haklisin arkadasim parmagi ogrenmeden asamayacam...bebe yagiyla yagliyorum.ikinirken acilan kucuk bi yer bar oraya koyuyorum dairesel.haraketlerle 1bogum giriy.sonra ikiniyorum asagi dogru itiyorum ama dedigin gibi et yigini hic girmiyo neyi yanlis yapiyorum
Yanlış yaptığın hiçbir şey yok güzelim benim, kaslarını sımsıkı kapattığın için parmağın yolu bulamıyor. Parmağını vajinanın girişinde beklet, istediğin kadar beklet, hazır olana kadar beklet, alışsın. Daha sonra derin bir nefes al, nefesini verirken ıkınarak sakin sakin ittir, bak nasıl ilerleyecek.. İster cm cm ilerlesin, ister daha yavaş, sakın ümidini kaybetme birtanem, böyle böyle alışacaksın. Bu forumun en korkağı, en cesaretsizi bendim, ben yendiysem sen de yenersin. Sakın pes etme, bıkma, sıkılma, usanma, ısrarla, inatla devam et. Hatta egzersiz yaparken sevdiğin bir tv programını aç oraya odaklanma ya da kendini müthiş bir yerde hayal et, bir okyanusta yüzerken, bir dağın zirvesinde, bir ormanda ya da bir şelaleden serin sulara atlarken.. ben bunları düşünerek yapıyordum ilk eşli denemelerimi, eminim egzersizde de faydası olur. Unutma canım bizim sorunumuz psikolojik, o karamsar psikolojiye, bu olumlu psikolojiyle cevap ver, alt et onu.
ogrenmem icin bir hafta sure verdi.odevim bu.iyiki varsiniz...İnsaallah yapicam artik bitsin bu...Sizlerin destegiyle.asicam insaallah
ogrenmem lazim.egzersiZleri hergun yapicam.esimde parmak egzersizininogrenmem
yani onun sebebi eşiniz boşaldıysa sertliğin bi miktar kaybolması doğal bi durum.boşalma olunca erkek cinsel doyuma ulaştığı için yumuşama olur yaniP...s işte canım çok çok sert değildi.
Orda hafif bi kıvrım ya da başka bi tabirle hafif bi viraj var. Aynı yolu deneme arkadasım. Bi de hafif o bi boğum olan yerde parmağını bi müddet beklet ta ki kasılma gecene kadar. Sonra çıkar parmağını tekrar sok. Yine kasılma gecene kadar bekle. Kasılma kalmayana kadar bu şekilde devam et.Haklisin arkadasim parmagi ogrenmeden asamayacam...bebe yagiyla yagliyorum.ikinirken acilan kucuk bi yer bar oraya koyuyorum dairesel.haraketlerle 1bogum giriy.sonra ikiniyorum asagi dogru itiyorum am gibi et yigini hic girmiyo neyi yanlis yapiyorum
in wa ALLAH canimnormal canım sonra onada alışıyosun o da girerken çok kolay oluyor
Kac kere yapa biliyorsam yapiyorum canim bir az yanma olunca ilac surtuyorum geciyoo 2saat sonra yine boyle boyle awiyoruz az kaldiinşallah canım yasen günde kaç dk egzersiz yapıyorsun doktorun ne söyledi?
Tamam insaallah yarin oyle deneyecem.bundan sonra hergun denemeye calisicam.cok tesekkurler destekleriniz icin.Orda hafif bi kıvrım ya da başka bi tabirle hafif bi viraj var. Aynı yolu deneme arkadasım. Bi de hafif o bi boğum olan yerde parmağını bi müddet beklet ta ki kasılma gecene kadar. Sonra çıkar parmağını tekrar sok. Yine kasılma gecene kadar bekle. Kasılma kalmayana kadar bu şekilde devam et.
Kızlar parmak denemesi oldu işaret parmağımi 2.boguma kadar soktum sonra muma geçeyim dedim ama biraz bile girmedi sanki sadece parmagimin gireceği kadar açılıyor zorladım ama olmadı ömrüm boyunca sadece parmagim girecek sanırım oraya
biraz itmen lazım canım inan o yaşadıgın ilk acı gibi felan bişey olmuyor parmakla egzersiz yaparken acı kesinlikle yok.aparatla bnde daha denemedim ama parmakla biraz çalışman lazım
İnsallah canim. Ben de egzersizin suresini uzatayim bari yoksa yerimde sayacagim.Kac kere yapa biliyorsam yapiyorum canim bir az yanma olunca ilac surtuyorum geciyoo 2saat sonra yine boyle boyle awiyoruz az kaldi
Canim yagsiz nasi oluo egzerszlerde surekli kullandk yagsiz yapamiyorum ama suan yag surmeden acimio muIlk yaptığımız da zeytin Yağı kullanıyorduk. Ama artık kullanmıyorum
aynen canim tenbellik etme pes etme sadece hirsli ol :)İnsallah canim. Ben de egzersizin suresini uzatayim bari yoksa yerimde sayacagim.
İtemiyorum orayi hissetmek de beni rahatsiz ediyorbilmiyorum bu aksam esli deneme yapicam tekrar ilerleme.olursa guzel.olmazsa...[/QU
inşallah canım sende yaparsın parmak egzersizlerini serçe parmagın ilk boğumu ile başla yarın bnde aparata geçicem ama hazır değilim.Sende ilk geceden sonra korkmussun.ayni durumdayiz masaallaj sennilerlemissin parmak egzersizlerinde arkadasim. insaallah bende ogrenirim...Allah yardimcimiz olsun.enmkisa zamanda hepimiz asalim insaallah.
hergun calisiyorum canim tembellik eder miyim :))o kadar cok istiyorum ki yenmeyi. calisma suresini uzatmam gerekiyor. bir de senin yaptigin gibi deneyim iki saat arayla calisayim ben de.aynen canim tenbellik etme pes etme sadece hirsli ol :)
inşallah canım sende yaparsın parmak egzersizlerini serçe parmagın ilk boğumu ile başla yarın bnde aparata geçicem ama hazır değilim.
bende aynı senın gibiyim .. gelen gecen çocuk yokmu daha felan diolar.. eşimde aynı ha bugun ha yarın diye diye aylar gecio :)Kizlarr cok morelim bozukk bence bu tembeller grubuna benide dahil edinn ama bence benim tembelligimin sebebi esimmhicbir sekilde su karimi gazlayimda bi cabalasin derdi yokk arkadasiz ewde bende kendimi boyle olunca durduruyorum hergun atni hayalle kalkarmi insan ya hergun ayni sekilde gozlerimi aciyorum gune aksam ayni mutsuzlukla kapiyorumm hayat benim icin hicbir anlam ifade etmiyoo simdi disardan geldim her kadinin yaninda bi cocukk yada karinlarinda minikler ben umidimi kaybetmek istemiyorum ama esim bunu yaptiriyo baana herkes artik yolumu kesmeye basladi ne zaman cocuk dusunuceksiniz diye bu duruma geldikk artikk mutlu olmak istiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?