- 5 Nisan 2015
- 3.612
- 11.820
- 128
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #193.141
ben sizi taaa ilk sayfalardan hatırlıyorum sizin vajiden kurtulalı baya olmuştur sanırımyeniden gelmeniz yenmeye çalışan arkadaşlar için sevindirici :)Canım ne aşamadasın ?
NASIL YAPTIM O BEBEK İŞİNİ BNDE COK İSTİYORUM 1.5 SNEDİR UGRASIŞIYORUM BEBEK BASL-KILARINDAN SIKILDIMİki senedir evliyim hala tık tok ama vajinusmusu yenmeden bi bebek getrdm dünyaya bna yardım edin nolur
Ben mi parmak egzersizinin tek parmaktaym
hamile kalmak için tam girmesine gerek yok canım spermler hareketli olduklarından vajina dışına bile sperm bulaşsa ordan hareket ederek yumurtayı dölleyebiliyor ama düşük bi ihtimal.yinede geri çekilme yöntemiyle korunan arkadaşlar dikkat etsinler vajina üstüne boşalma olursa hamile kalabilirlerburda bir akadas yenmeden hamile kalmış tam girmeden nasıl hamile hamile kalınabiliyor anlamadım
canım hepimiz karşılaşıyoruz bu gibi durumlarla boşver dicem ama insanın morali bozuluyor ister istemez.valla bu saatten sonra kim olursa olsun haddini bildircem kimi ne ilgilendiriyo bizim hayatımız anlamıyorum.sen moralini düzeltmeye bak herşey yoluna gircek inşallahKızlar bugün oturmaya gittim orda bi kadın Kaç yıllık evlisin dedi 2 Bitiyo dedim çocuğun yok olmuyodur heralde dedi çok moralim bozuldu ağlamamak için kendimi zor tuttum bugün egzersiz yarın da deneme yapcam inşallah bugün eşim yok ya bi an önce kurtulmak istiyorum artık Rabbim kurtarsın bu illetle uğraşan tüm arkadaşları
Bende anlamadım nasıl olduğunu sanırım wşimn dşarıya boşaaldğnda içeri kaçmş yaa doktor böyle anlattı inşallah olur sennde ama önca bu hastalığı atlat cünkü baktin bol bebek olnca egzersiz e bile vakit bulamıtosun
Güllaç burda :)) bi kez daha denedik zor da olsa başardık. Ben hala kendimi sıkıyorum. . Sonrasinda ben erken adet görmeye başladım. Yakında denemeye başlarım artık.Tam hatırlamasam da kullanıcı adı gullac gibi bir şey olan biri vardı. Ben ilk geldiğim sırada yeni yenmişti ama ikinci denemesi başarısız oldu diye ümitsizliğe kapılmıştı. O ne yaptı acaba?
Güllaç burda :)) bi kez daha denedik zor da olsa başardık. Ben hala kendimi sıkıyorum. . Sonrasinda ben erken adet görmeye başladım. Yakında denemeye başlarım artık.
bende hala kendimi sıkıyorum ama ilk bi iki dakikadan sonra gevşiyorum biraz bide misyonerden başkasında olmuyoGüllaç burda :)) bi kez daha denedik zor da olsa başardık. Ben hala kendimi sıkıyorum. . Sonrasinda ben erken adet görmeye başladım. Yakında denemeye başlarım artık.
Sezeryan oldu ama hamile kalmaya cabalamayn vajinusmustan kurtulmaya bakın sonra egzersize bile vakit kalmıyor hatta denemelere bile
İnşallah yaa ağzı olan konuşuyo bu yüzden daha çok istiyorum yenmeyi böyle konuşuyolar sinir ediyolar insanıcanım hepimiz karşılaşıyoruz bu gibi durumlarla boşver dicem ama insanın morali bozuluyor ister istemez.valla bu saatten sonra kim olursa olsun haddini bildircem kimi ne ilgilendiriyo bizim hayatımız anlamıyorum.sen moralini düzeltmeye bak herşey yoluna gircek inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?