Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ben mi parmak egzersizinin tek parmaktaym

Öncelikle hoşgeldin canım. Tek parmak yapıyorsan ve bunu rahat yapabiliyorsan 2 parmağa geçebilirsin. Tek parmakta küçümsenmeyecek kadar güzel bir ilerleme. bende 2 parmak yapıyorum bide mumla, hala bu durumdayım ama bende aşacağıma inanıyorum bu site sayesinde.

Bende anlamadım nasıl olduğunu sanırım wşimn dşarıya boşaaldğnda içeri kaçmş yaa doktor böyle anlattı inşallah olur sennde ama önca bu hastalığı atlat cünkü baktin bol bebek olnca egzersiz e bile vakit bulamıtosun

burda bir akadas yenmeden hamile kalmış tam girmeden nasıl hamile hamile kalınabiliyor anlamadım
hamile kalmak için tam girmesine gerek yok canım spermler hareketli olduklarından vajina dışına bile sperm bulaşsa ordan hareket ederek yumurtayı dölleyebiliyor ama düşük bi ihtimal.yinede geri çekilme yöntemiyle korunan arkadaşlar dikkat etsinler vajina üstüne boşalma olursa hamile kalabilirler

Kızlar bugün oturmaya gittim orda bi kadın Kaç yıllık evlisin dedi 2 Bitiyo dedim çocuğun yok olmuyodur heralde dedi çok moralim bozuldu ağlamamak için kendimi zor tuttum bugün egzersiz yarın da deneme yapcam inşallah bugün eşim yok ya bi an önce kurtulmak istiyorum artık Rabbim kurtarsın bu illetle uğraşan tüm arkadaşları

canım hepimiz karşılaşıyoruz bu gibi durumlarla boşver dicem ama insanın morali bozuluyor ister istemez.valla bu saatten sonra kim olursa olsun haddini bildircem kimi ne ilgilendiriyo bizim hayatımız anlamıyorum.sen moralini düzeltmeye bak herşey yoluna gircek inşallah

peki normal doğum mu yaptınız?

Tam hatırlamasam da kullanıcı adı gullac gibi bir şey olan biri vardı. Ben ilk geldiğim sırada yeni yenmişti ama ikinci denemesi başarısız oldu diye ümitsizliğe kapılmıştı. O ne yaptı acaba?
Güllaç burda :)) bi kez daha denedik zor da olsa başardık. Ben hala kendimi sıkıyorum. . Sonrasinda ben erken adet görmeye başladım. Yakında denemeye başlarım artık.

Güllaç burda :)) bi kez daha denedik zor da olsa başardık. Ben hala kendimi sıkıyorum. . Sonrasinda ben erken adet görmeye başladım. Yakında denemeye başlarım artık.

:) Ben de hala kendimi sıkıyorum. Hemen hamile kaldığım için kanamam falan olunca doktor ilişki yasak demişti. O yüzden daha alışamadan ara vermek zorunda kalmıştım. Şimdi de korkumdan hala sık deneme yapamıyoruz. O nedenle de bende de hala biraz acı oluyor. Ama mühim olan yenmiş olmak. İçeri girsin de, o acı katlanılamayacak gibi değil. Zamanla alışacağız ve hiç acı kalmayacak inşallah. :)

bende hala kendimi sıkıyorum ama ilk bi iki dakikadan sonra gevşiyorum biraz bide misyonerden başkasında olmuyo

Sezeryan oldu ama hamile kalmaya cabalamayn vajinusmustan kurtulmaya bakın sonra egzersize bile vakit kalmıyor hatta denemelere bile

Ben kurtuldum zaten çok şükür ama hemen hamile kaldım. O yüzden daha tam alışamamıştım. Hamilelik boyunca alışmaya çalışıyorum işte. Merak ettiğim şey, bu durum normal doğuma engel mi? Çünkü sonuçta hala bu sorunu hiç yaşamamış birininki kadar rahat bir cinsel yaşantım yok.

İnşallah yaa ağzı olan konuşuyo bu yüzden daha çok istiyorum yenmeyi böyle konuşuyolar sinir ediyolar insanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…