- 19 Aralık 2014
- 68
- 50
- 18
- 35
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #193.121
kutluyorum senı gercekten üzerınde durunca oluyo demekkı bende bunu yapmalıyımm ıns basarıcam bende beynımı sadece basarmaya odaklamalıyımmcanım beynine kabul ettirmek senin elinde ısrarla azimle üstüne git bak ben buraya 8 nisanda geldim öncesinde bırak dokunmayı bakamıyordum bile hatta 1,5 yıl böyle bir sorunum olduğunu bilmeden yaşadım . kabullenmesi bile çok zor oldu ağladım eşimle kavga ettim uyurken aklımda bu vardı uyanırken bu vardı ama çok şükür şu anda yapaabiliyorum burdaki arkadaşlarında destekleri sayesinde. ertlemeyin ısrarla üstüne gidin
kafan rahatladıkça ıslaklıkda oluşacaktır deneme öncesi kaynaşın biraz rahatlatır seni :)kendim sağlayamıyorum ıslaklığızeytin yağınıda sadece parmak egzersizi yaparken parmağa sürüyoruz abartı kullanmıyorum inş hemen hamile kalırım :)
vajilerde sorun yok kızlar mesele oraya birşey girebileceğine beynimizi ikna etmektekutluyorum senı gercekten üzerınde durunca oluyo demekkı bende bunu yapmalıyımm ıns basarıcam bende beynımı sadece basarmaya odaklamalıyımm
amin inş. şu vajiyi bi halledelim geriside gelir inş. Allahın izniyle :)Amin. :)
Allah hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin. O evlatları hayırlısıyla yetiştirmeyi nasip etsin.
Bu konuda en önemli tavsiyem rahat olmanız. Lütfen neden olmuyor, neden hamile kalamıyorum gibi düşünceleriniz olmasın hiçbir zaman. Kendinize bu baskıyı yapmayın. Allah hayırlı olduğu vakitte size veriyor zaten.
kesinlikle oluyor . ağlayarak parmak denedim ben parmağımı dokundurmakta zorlanıyordum. acı yanma da oldu kendimi kastığımdan ama baktım ki dayanılmayacak bi acı değil sıkarım dişimi o kadarda acımıyor dedim acısada dayanacağım dedim zaten kendini gevşettikçe acı da yanmada azalıyor yeterki üstüne gidin hergün yapın egzersiz .kutluyorum senı gercekten üzerınde durunca oluyo demekkı bende bunu yapmalıyımm ıns basarıcam bende beynımı sadece basarmaya odaklamalıyımm
kızlar şunuda söyliyeyimki vajiyi yendikten sonra herşey o kadar çabuk unutuluyorki sanki hiç öyle bişey yaşanmamış gibi.daha yenelim 2 gün sonra 2 hafta olcak ancak daha şimdiden eşim nasıl daha değişik pozisyonlarda beraber oluruz onun derdine düştü.sanki aylardır yapıyormuşuz gibikesinlikle oluyor . ağlayarak parmak denedim ben parmağımı dokundurmakta zorlanıyordum. acı yanma da oldu kendimi kastığımdan ama baktım ki dayanılmayacak bi acı değil sıkarım dişimi o kadarda acımıyor dedim acısada dayanacağım dedim zaten kendini gevşettikçe acı da yanmada azalıyor yeterki üstüne gidin hergün yapın egzersiz .
nasıl yendinUzun zamandır forumu takip edemiyorum. öncelikle hepinizin bir an önce yenmesini diliyorum. aynı korkuları yaşadık neler hissettiğinizi çok iyi anlıyorum eski bir vajinusmuslu olarak size ilk söylemek istediğim bu konuyu ertelemeyin üzerine gidin mutlaka yeneceksiniz. yendikten sonra bumuymuş diyeceksiniz. kendinize güvenin ve ben bu işin üstesinden geleceğim deyin. cinselliği yaşadıkça korkularımızın ne kadar yersiz olduğunu anlıyoruz. çok uzun zaman oldu yeneli sanki hiç o korkuları yaşamamış gibiyim. soracağınız bir şeyler olursa artık yardım için elimden geldiğince burada olmaya çalışacağım...
aynen ya ilk geldiğin günler çok hareketliydi buralar şimdi kimsecikler yok kalmamış anam meydan bize kaldı zuzucum gel cirit oynayalımKaderim nerde, Adanis yokmu, selluka, mocici nerdesiniz ?
tecrübe farkı falan ben kabul etmiyorum hepimiz arkadaşız. e çaylaklarda zamanla kalfa sonrada usta olacaklar ben daha yeni kalfalığa terfi ettim sayılır.sende tembel olduğunu biliyon ama çalışmıyon valla gelirim yanına bakNeyse sende benden tecrübelisin :) Meydan çaylaklara kaldı :) bide benim gibi tembele
kızz sen haaala tembel tembel dolanıyonmu burda ... olmazki ama güzelim.. hadi topla kendini..az kalmıştı öyle hatırlıyorum en son... hala bitmemiş.. çok teesüf ederim ama:))Kaderim nerde, Adanis yokmu, selluka, mocici nerdesiniz ?
vala bizde zuzukuyla sizleri çekiştiriyoduk ortalıkda yoklar diyoduk ki sen geldin :)kızlar.... ben geldim artık koşuşturmacalarım bitti sayılır işyerinde yazamasamda akşam buralardayım.. neler yapıyosunuz bakalım nerde durumlar.. listeyi göremedim...:)) kimler yendi kimler ne aşamada:)) ayy özlemişim sizi..
duydum da geldim.. şehir dışındaydım ben bir haftadır.. o yüzden.. ama sizin kimseciklere ihtiyacınız yok biliyosunuz.. senin yendiğini hatırlıyorum ama:)) keyifler yerindemivala bizde zuzukuyla sizleri çekiştiriyoduk ortalıkda yoklar diyoduk ki sen geldin :)
yerinde gibi diyelim yeni evli gibiyiz sanki :))duydum da geldim.. şehir dışındaydım ben bir haftadır.. o yüzden.. ama sizin kimseciklere ihtiyacınız yok biliyosunuz.. senin yendiğini hatırlıyorum ama:)) keyifler yerindemi
bnada yardım etUzun zamandır forumu takip edemiyorum. öncelikle hepinizin bir an önce yenmesini diliyorum. aynı korkuları yaşadık neler hissettiğinizi çok iyi anlıyorum eski bir vajinusmuslu olarak size ilk söylemek istediğim bu konuyu
ertelemeyin üzerine gidin mutlaka yeneceksiniz. yendikten sonra bumuymuş diyeceksiniz. kendinize güvenin ve ben bu işin üstesinden geleceğim deyin. cinselliği yaşadıkça korkularımızın ne kadar yersiz olduğunu anlıyoruz. çok uzun zaman oldu yeneli sanki hiç o korkuları yaşamamış gibiyim. soracağınız bir şeyler olursa artık yardım için elimden geldiğince burada olmaya çalışacağım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?