Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Amaan boşver şekerim o densizleri. onun ayıbı. hepimiz aynı durumdan muzdaribiz. o yüzden hiç ortama giresim gelmiyor. ama tınlamıyorum artık. sende boşver değmez şekerim.

Ben muane olamadım sancm gelmedi günüm geçmişti suyumda bitmşti doktor suni sancı verecekti agladım yapamm diye sonra eşim sezeryana alın dedi

Normal doğum yapmayı çok istiyorum ama tabi bu ihtimallerin farkındayım. Benim endişem benim korkularım yüzünden, bu vajinismus olayı yüzünden normal doğumda sıkıntı yaşamak. Yoksa elimde olmayan bir sebepten sezeryan olursa da hayırlısı buymuş derim. Önemli olan sağlıkla dünyaya getirmek elbette.

Allah'a binlerce kez Şükürler olsun. Umarım bana da hamile Olmayı nasip eder.

ben bikez yüzüstü denedim git gel grçekten çok rahat oldu ama o da çok itici geldi bana
islaklik yeterince olunca sikinti olmuyo canim ya.rahatladigin surece rahat olur..sevmedigin biseyi denemene gerek yok olur yani..altta da ustte de deneyeniliyorum ben git gelde sorun olmuyo..ama iste halim kalmiyo sonrabacaklarim agriyo falan alisinca o da gecer umarim

deneyim kazanmamıza bağlı sanırım.ıslaklık güç bela biraz oluyo işte eşim direk olaya girmek istiyo o yüzden tam ıslaklığı sağlayamıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…