Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bende aynı durumdayım canım benımm hıc bırseye yanasmıyo sadece benım sorunummus gıbı goruyo oyle bunaldımkı artık en azından egzersıze falan yanasmıs benımkı sagolsun hıc bırseye yanasmıyo tedavı dıyorum cok pahalı dıyo parmak egzersızı dıyorum kendın yap ben tıksınıyom dıyo ne yaparım bılmıyorum ama bızde ayrılık noktasındayız

dusundum de eslerimiz icin de keske boyle bir yer olsaydi ne iyi olurdu..en azindan biz birbirimize sorup,konusup,dertlesip rahatliyoruz onlarin durumu bizimkinden de kotu..kimseyle konusamiyolar dertlesemiyolar
:) olsaydı iyi olurdu ama yok olmamasıda daha iyi bence sonra birbirlerini yemleyip gider aldatırlardı falan allah korusun :) gecen benımkı bı sıteden okumus opusmekle cok kotu vırus ve bakterıler bulasıyo opusmeyın dıye adam öpüşmüyo yanı o derece :) onlar bızım gıbı degıl dalgasına soylenen seylerı cıddı algılıyorlar :)

:) gecenlerde de bizimkindrn ucuk cikti..arastirmis cinsel yolla opusmeyle falan bulasiyo diye..bebek cok istemesine ragmen ovulasyon tarihim bile caydiramadi herifi :) olsun bi sonraki aya kalsin bebek tutarsa bi sorun olursa yazik diyo :)

erkekler bizim gibi değiller canm olamazlar da zaten onlar sabirsiz ve fevri davranirlar sen onunla güzelce konuşup çabaladiğini az kaldiğini söyle eşin öyle davraniyor diye sende egzersizleri aksatma canm daha çok çabalamalisin evliliğin için kendin için ben 1.5 sene yapamadm düşün sende yaparsin azimle devam et canm biz yanindayiz

Mocici senin nasıl gidiyor ben yendim ama başka pozisyonda deneyemedim hep altta ama şu var yine bazen korku oluyo onu nasıl yenerim

yaaa cok tesekkur ederım damdan dusenın halını ancak damdan dusen anlarmısya o hesap sızlerle konusunca o kadar rahatlıyorum kı anlatamam rabbım hepmizin sıfasını versın ınsallah

yaaa cok tesekkur ederım damdan dusenın halını ancak damdan dusen anlarmısya o hesap sızlerle konusunca o kadar rahatlıyorum kı anlatamam rabbım hepmizin sıfasını versın ınsallah
amin canm bak göreceksn sende yeneceksin sadece inanmalisin kendine inanarak ve güvenerek devam et sonucunu en güzel şekilde alacaksn

Mocici senin nasıl gidiyor ben yendim ama başka pozisyonda deneyemedim hep altta ama şu var yine bazen korku oluyo onu nasıl yenerim
şükür benim artk iyi korkum falan da yok bende pek pozisyon değişikliği yapmadm sadece bi kaç tane korku yine başa döner miyim acaba canm yanacak mi diye düşündüğün için canm bir daha başa dönmeyecksn sende biliyorsn korkma sen yenmiş birisin kendini rahat bırak eşinle zevkine bak canm

Eşleriniz ne durumda bayanlar ? Bu hastalık bizim yuvamızı yıkacak az kaldı. Sizin eşleriniz destek oluyor mu size

Eşleriniz ne durumda bayanlar ? Bu hastalık bizim yuvamızı yıkacak az kaldı. Sizin eşleriniz destek oluyor mu size
neden böyle olumsuz düşünüyorsunuz burda 10 sene yapamayan insanlar var siz böyle düşünürseniz olumsuz olmayan herşey olumsuz gider bunları atın kafanizdan yenmek için çabalayın sadece yenmeyi düşünün bunlari değil

adetim bitmek bilmiyor terapim yarim sinirler yine gerginnnn(((((
Canim anliyorum seni, ne guzel ilerlemissin uzme kendini sen kisa zamanda cok yol aldin ilk zamanlarini hatirliyorum cok umutsuzdun. En fazla bir hafta uzak kalacaksin ama biter bitmez egzersize basladiginda goreceksin ki daha da ilerlemis durumda olacaksin. su an sabirsizlaniyorsun egzersize baslamak icin bu cok guzel bir sey.

canim bole dusunme nolur.ewet cok zor ama eslerimizle bir olup cozmekten baska ne yapabilirizki?uzme kendini

Canım eskiden anlayışlı eş modundaydı artık o dönemler bitti artık benide düşün sabrım kalmadı modunda ve hakaretlere başladı ben artık kaldıramıyorum bu durumu

Ben hep olumluyum canım hatta ilerleme kaydettim kasma 0 sadece korkum var o kadar o da psikolojik artık zamanın verdiği yorgunluktan. Eşim malesef hakaretlere ve sabrının kalmadığı konusunda bana baya köstek oluyor çok çıkmazdayım

canim kasilma yok ama o korku bende de var.neden korktugumu bile bilmiyorum..biri ciksa giristen sonrasi bombos hicbisi hissetmiyosunuz o basinc sadece giriste oluyo dese valla icim rahatlicak son noktaya gelip asamamak aylardir yerinde saymak coook kotu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…