- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #193.481
Anliyorum cnm seni peki sen hangi asamadasin.egzersiz yapabiliomusunCanım eskiden anlayışlı eş modundaydı artık o dönemler bitti artık benide düşün sabrım kalmadı modunda ve hakaretlere başladı ben artık kaldıramıyorum bu durumu
Anliyorum cnm seni peki sen hangi asamadasin.egzersiz yapabiliomusun
canim kasilma yok ama o korku bende de var.neden korktugumu bile bilmiyorum..biri ciksa giristen sonrasi bombos hicbisi hissetmiyosunuz o basinc sadece giriste oluyo dese valla icim rahatlicakson noktaya gelip asamamak aylardir yerinde saymak coook kotu
canim o son noktada ne dusunuyosun? mesela tamami girince nasil cikarcam ya da gitgel yapinca nasil hissedicem kafayi yerim falan diye dusundugun oluyo mu ? yoksa sadece aciyacak diye mi korkuyosun?Son noktaya gelip aşamamak en kötüsü canım her şey bitti beyindeki sorun bitmedi o nasıl geçecek inan bilmiyorum
canim o son noktada ne dusunuyosun? mesela tamami girince nasil cikarcam ya da gitgel yapinca nasil hissedicem kafayi yerim falan diye dusundugun oluyo mu ? yoksa sadece aciyacak diye mi korkuyosun?
Egzersizlerimi yaptım canım eskiden dokunamazdım bile her şey geçti kasılmalarımda bitti çok da istiyorum ama tam işe geliyor ki bende bir korku bi telaş fiziksel olarak hallettim ama psikolojik etkisi sürüyor bence[/QUOTE
canim benim aslinda herkesin yaptgi bise ama gel gorki nekadar buyuk mesele haline getirioz.doktor yardimi alsan nasi olurki
benim de merak ettigim ayni sey giriste bir basinc oluyor herkeste durum boyle mi yoksa ben mi yasiyorum sadece bunu. İlerleyemedim ben de, 2 gun egzersize de ara verdim evimde degildim.canim kasilma yok ama o korku bende de var.neden korktugumu bile bilmiyorum..biri ciksa giristen sonrasi bombos hicbisi hissetmiyosunuz o basinc sadece giriste oluyo dese valla icim rahatlicakson noktaya gelip asamamak aylardir yerinde saymak coook kotu
vajinusmusu yenmeye çalışan biri olarak sayfaya üye olmanızı öneriyorum dışarıdan takip edin sizde katılın ben üye olduğum halde bile sırf utandığım ve yenemediğim için tekrar başladım sizde benim gibi olmayın daha fazla ertelemeyin çabucak yenin bu sorunu...........
merhaba canım hoşgeldinMerhaba arkadaşlar, bende vajinismusum yardim edermisiniz lütfen.
bende yenemedm hala vajiyi ama elimden geleni yaparm parmak egzersizi yapayormusunHoş bulduk canım birinin beni farketmesine sevindim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?