Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kizlar su enjektor olayi vardi ya bi xocuk surubu buldum.. KESTINE 1 MG/ML SURUP icinden cikan siringayla yapiyolarmis.ben bugun enjektor egzersizi yapim dedim zor olacaga benziyo valla..bu suruptan almayi dusunuyorum siringasi icin

Anliyorum cnm seni peki sen hangi asamadasin.egzersiz yapabiliomusun

Egzersizlerimi yaptım canım eskiden dokunamazdım bile her şey geçti kasılmalarımda bitti çok da istiyorum ama tam işe geliyor ki bende bir korku bi telaş fiziksel olarak hallettim ama psikolojik etkisi sürüyor bence

Son noktaya gelip aşamamak en kötüsü canım her şey bitti beyindeki sorun bitmedi o nasıl geçecek inan bilmiyorum

Son noktaya gelip aşamamak en kötüsü canım her şey bitti beyindeki sorun bitmedi o nasıl geçecek inan bilmiyorum
canim o son noktada ne dusunuyosun? mesela tamami girince nasil cikarcam ya da gitgel yapinca nasil hissedicem kafayi yerim falan diye dusundugun oluyo mu ? yoksa sadece aciyacak diye mi korkuyosun?

canim o son noktada ne dusunuyosun? mesela tamami girince nasil cikarcam ya da gitgel yapinca nasil hissedicem kafayi yerim falan diye dusundugun oluyo mu ? yoksa sadece aciyacak diye mi korkuyosun?

Bizim ilk denememizde biraz zorladı ve canım inanılmaz acıdı onun etkisi çok büyük ben hep canım acıyacak moduyla bakıyorum

benim de merak ettigim ayni sey giriste bir basinc oluyor herkeste durum boyle mi yoksa ben mi yasiyorum sadece bunu. İlerleyemedim ben de, 2 gun egzersize de ara verdim evimde degildim.

Teşekkür ederim canım. Ben sayfayi uzun zamandır takip ediyorum ama ilk defa yazdim 1, 5 yıllık evliyim eşimin 2 parmağıni alabiliyorum birde aparat hazrladim 10 cm onu yapmaya çalışıyorum öyle..

Aparatı bildiğimiz mum varya onun dışına peçete sariyorum ve strecliyorum jel sürüyorum başta iğrenç gibi geliyodu ama biraz da olsa alıştım.. sen ne kadardır yapiyosun egzersizi

Adetim bitti ve denedik yapamadım esimde bu sefer acaba gecende olmadimi diyor moralim bozuldu ikilemde kaldim penis ucu ve birazcigi girdi demisti ve bende kegel yapinca birsey hissettim icimde ama bu seferr yapamadim cok yoruldum artik bu kadar basit bir seyi yapamiyorum esimi mutlu edemiyorum

Hıı anladım ben başlayalı iki ay oldu ama fıırsat bulup yapamıyorum kaynanamla yaşıyodum yeni ayrldm şimdide ev taşıdık temizlik yemek camasır bunları n hepsi kolay bde bebek yere koydun mu ağlıyo .s zaman bulamıyom gecede yorgun düşürüyor m anlıcan zamanla yarışıyor m

kızlar iyi geceler. Ben bişey sormak istiyorum. Biz Korunmasız olarak Eşli denemeler yapıyoruz ya. Hamile kalma olasılığımız var yani. Peki hasta olduğunuz da doktora ne diyorsunuz. Yani ben suan giribim ama hamile kalmış da olabilirim. Doktora gitsem ilaç verse Zararlı bi durum olursa. Nasıl olacak. Hamile olup olmadığımı bilmediğim için hamileyim de diyemez insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…