- 26 Nisan 2015
- 14
- 6
- 1
- 32
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #193.481
vajinusmusu yenmeye çalışan biri olarak sayfaya üye olmanızı öneriyorum dışarıdan takip edin sizde katılın ben üye olduğum halde bile sırf utandığım ve yenemediğim için tekrar başladım sizde benim gibi olmayın daha fazla ertelemeyin çabucak yenin bu sorunu...........
merhaba canım hoşgeldinMerhaba arkadaşlar, bende vajinismusum yardim edermisiniz lütfen.
bende yenemedm hala vajiyi ama elimden geleni yaparm parmak egzersizi yapayormusunHoş bulduk canım birinin beni farketmesine sevindim :)
Canim doktora gdp anlatsan durumunu iyi olur aslinda.sonucta korunmuyosunuz bi ihtimal var yanikızlar iyi geceler. Ben bişey sormak istiyorum. Biz Korunmasız olarak Eşli denemeler yapıyoruz ya. Hamile kalma olasılığımız var yani. Peki hasta olduğunuz da doktora ne diyorsunuz. Yani ben suan giribim ama hamile kalmış da olabilirim. Doktora gitsem ilaç verse Zararlı bi durum olursa. Nasıl olacak. Hamile olup olmadığımı bilmediğim için hamileyim de diyemez insan.
Gullac artik yag falan surmeden yapabiliomusunuz?bide korku yada aci kasma falan oluyomuCanim doktora gdp anlatsan durumunu iyi olur aslinda.sonucta korunmuyosunuz bi ihtimal var yani
güllacı bilmiyorum ama benim yenelim 17 gün oluyo yağ sürmüyorum artık doğal ıslaklık yeterli oluyoGullac artik yag falan surmeden yapabiliomusunuz?bide korku yada aci kasma falan oluyomu
islaklik olduguna gore ozaman korku kasma falan yok dimi.hic bi sknti olmadan yapabiliyosunuzgüllacı bilmiyorum ama benim yenelim 17 gün oluyo yağ sürmüyorum artık doğal ıslaklık yeterli oluyo
ben eşimin vajinamn üstüne boşalmasıyla hamile kaldıysam sen hayli hayli kalırsın dikkat et önce bi kan testi yaptr hamile olup olmadığı n çıkarkızlar iyi geceler. Ben bişey sormak istiyorum. Biz Korunmasız olarak Eşli denemeler yapıyoruz ya. Hamile kalma olasılığımız var yani. Peki hasta olduğunuz da doktora ne diyorsunuz. Yani ben suan giribim ama hamile kalmış da olabilirim. Doktora gitsem ilaç verse Zararlı bi durum olursa. Nasıl olacak. Hamile olup olmadığımı bilmediğim için hamileyim de diyemez insan.
Yok canım yağ falan kullanmıyoruz. Aslımda hiç acı falan yok ama bacaklarımı eşimi itmeden kasıyırum sanırım. Hani o rahatsız olmuyor ama ben cok yoruluyorum. Bi de söylemiştim misyoner yapıyoruz biz. Eşim ağırlığını da veriyor. Kilometrelerce koşmuş kadar yoruluyorum. Bacaklarım cok fena ağrpuor.Gullac artik yag falan surmeden yapabiliomusunuz?bide korku yada aci kasma falan oluyomu
Ben hala ilk misyoner de alamıyorum. Ilk önce benim üste oldupum pozisyonda bir iki kez penisi çıkarıp tekrar alıyırom. Vajina sanırım alışıyor. Ama üste olduğumda hızlı gitgel yapamıyorum. Popomda bi baskı olusuyır. Sonra vajina alışınca misyonere geciyorum. Islaklığım yetiyor. Artık extra bişey kullanmıyorum.islaklik olduguna gore ozaman korku kasma falan yok dimi.hic bi sknti olmadan yapabiliyosunuz
Sanırım biraz kısmet meselesi. Bakalım Rabbim ne zaman nasip edecek bebeği. O Yüzden hiç belli olmaz diyorum.ben eşimin vajinamn üstüne boşalmasıyla hamile kaldıysam sen hayli hayli kalırsın dikkat et önce bi kan testi yaptr hamile olup olmadığı n çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?