- 21 Nisan 2015
- 361
- 55
- 28
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #193.421
inşallah olur dediğin gibi ama korkularm var2 parmga kdr alıyosan eşinle haydi haydi yaparsın cnm bide düşün parmakta tırnak var artı çok sert kendilgnden yaglı dgl biz yglmk zornda kalıyorz . eşinde dene sen bence başarırsın üstte sen ol bi kere dene derim ben inşAllh yaparsın ben dha 2 parmaga geçemedim
sende hoş geldin yüzünü gören cennetlik mocicimYeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza
sorma canim ev taşidim giremedm bi süredir özledim kiz sizisende hoş geldin yüzünü gören cennetlik mocicim
hoş buldum bir tanemSende hoş geldin canimmm nerdeydin ya
parmak egzersızı yapan arkadaslara bır soru sormak ıstıyorum cekınıyorum ama parmak egzersızı yaparken kan gelıyomu kızlık zarı tehlıkeye gırıyomu cunku esım bıraz takıntılı bu konuda
tamam canım cok tesekkur ederim burada olup benımle aynı sıkıntılardan muzdarıp ınsanlarla konusunca guvenım yerıne gelıyobenden gelmedi cnm bi yarım saat yaptım ama kan falan gelmedi ama gelir mi bilmem sen eşinin yanında yap egzersize gelrse oda görür problem olmaz
merhaba canm bazen parmak egzersizi yapmasak bile eşli deneme de bile kan gelmez zar esnek olduğu icin bazende gelebilir şimdi sen parmak egzersizi yaptiğin için eşli denemede kan gelmeyebilir zari genişletiyrsn bunlari takmayin canm siz yenmeye odaklaninparmak egzersızı yapan arkadaslara bır soru sormak ıstıyorum cekınıyorum ama parmak egzersızı yaparken kan gelıyomu kızlık zarı tehlıkeye gırıyomu cunku esım bıraz takıntılı bu konuda
tamam canım cok tesekkur ederim burada olup benımle aynı sıkıntılardan muzdarıp ınsanlarla konusunca guvenım yerıne gelıyo
merhaba canm bazen parmak egzersizi yapmasak bile eşli deneme de bile kan gelmez zar esnek olduğu icin bazende gelebilir şimdi sen parmak egzersizi yaptiğin için eşli denemede kan gelmeyebilir zari genişletiyrsn bunlari takmayin canm siz yenmeye odaklanin
benım umrumda degıl ama eşim iştemerhaba canm bazen parmak egzersizi yapmasak bile eşli deneme de bile kan gelmez zar esnek olduğu icin bazende gelebilir şimdi sen parmak egzersizi yaptiğin için eşli denemede kan gelmeyebilir zari genişletiyrsn bunlari takmayin canm siz yenmeye odaklanin
aminnn inşallahben teşkkr ederim cnm inş yeneriz hepimiz
eşine bunu anlatmalisin bazen kan gelip bazen gelmeyeceğini zaten egzersiz yapmasan bile bazi kadinlarin zari esnektir kan gelmez bazilarinda dar olduğu için kan gelir bu zarin esnek ve kalin olmasina bağli canmbenım umrumda degıl ama eşim işte
Arkadasım kişiden kişiye değişir mi biliyorum ama ben parmak egzersizi yaparken bişey olmadı. Hatta onu da geçtim. Ilk deneyimimiz de eşimin penisinin yarısından fazlası girdi yine bişey olmadı. En son tam Birleşme oldu o zaman kan geldi. Kan geldi dedimse öyle cok bişey değil.benım umrumda degıl ama eşim işte
sero cum senin bu tür şeylere ihtiyacın yok egzersiz yapiyorsan ara vermeden devam et hergun bir saat egzersiz yap akşamlari da yap kendini aliştirmalisin beyninin vajinaya birsey gireceğine ikna etmelisin hersey psikolojik aslinda beynin buna alişinca herşey yoluna girecektir canmbu haydar dumen recetesı dıye bırsey var ben onu bı kere deneyım dıyorum deneyıp sonuc alan varmıdır acaba ?gercı o adamın adını duyunca bıle tuylerım dıken dıken oluyo ama ...denize dusen yılana sarılır derler
adetim bitmek bilmiyorNoldu canim?
canim cok ilerlemiwdim adet oldum yarim kaldi ona sinirlendim((((ne oldu canım bir gelişme var mı
ah canim ah seni bi tek biz anlayabiliriz beni de siz amlayabilirsiniz..her deneme sonunda husrana ugramak ne demek cok iyi biliyorum..pes etmicez o bizi degil biz onu yenicez..artık öyle hale geldımkı herkesten medet beklıyorum sankı bu hastalıgı utanılacak ayıp bısı gıbı gormeye basladım korkuyorumda aslında cunku ya olmazsa dusuncesı benı yıyıpp bıtırıyo
"kadin bedeninin cinselligi reddedisi vajinismus"kitabin adi..cebrail kisa yazari..ck yayinlari..birde kitap dedınızya o kıtabın adı nedir vajınısmusla ılgılı bır kıtapmı egzersı hıc yapmadım cunku esım olacagına ınanmıyo resmen tıksınıyo sankı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?