Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canim doktora gdp anlatsan durumunu iyi olur aslinda.sonucta korunmuyosunuz bi ihtimal var yani

ben eşimin vajinamn üstüne boşalmasıyla hamile kaldıysam sen hayli hayli kalırsın dikkat et önce bi kan testi yaptr hamile olup olmadığı n çıkar

Gullac artik yag falan surmeden yapabiliomusunuz?bide korku yada aci kasma falan oluyomu
Yok canım yağ falan kullanmıyoruz. Aslımda hiç acı falan yok ama bacaklarımı eşimi itmeden kasıyırum sanırım. Hani o rahatsız olmuyor ama ben cok yoruluyorum. Bi de söylemiştim misyoner yapıyoruz biz. Eşim ağırlığını da veriyor. Kilometrelerce koşmuş kadar yoruluyorum. Bacaklarım cok fena ağrpuor.

islaklik olduguna gore ozaman korku kasma falan yok dimi.hic bi sknti olmadan yapabiliyosunuz
Ben hala ilk misyoner de alamıyorum. Ilk önce benim üste oldupum pozisyonda bir iki kez penisi çıkarıp tekrar alıyırom. Vajina sanırım alışıyor. Ama üste olduğumda hızlı gitgel yapamıyorum. Popomda bi baskı olusuyır. Sonra vajina alışınca misyonere geciyorum. Islaklığım yetiyor. Artık extra bişey kullanmıyorum.

Anladm cnm..bide denedgnzde parmaktaki gbi nefes egzersiziylemi oluo bu esli denemelerde.yani ikinma yada nefes werirken p.. iceri girdirme..ayni egzerszdekileri yapioz dimi penisi alirken

bişey olmaz canım adet olunca kaldığın yerden devam edersin :)Bende ilk hafta aynı senin gibi oldum adet bitince korktum ya yapamazsam diye kafamda bi çok şey kurdum doktorda uzakta bi daha gidemicem aldım elime aparatı 1 saat yaparmıyım yamazmıyım oyalandım sonra bi cesaret aldım koydum vajinaya ittirdim hop yine oldu :) sadece psikolojik olarak boş yere kendimi üzmüş oldum.Girincede nasıl dua ediyorum ama sevinçten görecektn :)

Kizlar.merhaba bu sorunu yenen arkadaslarimiz bize biraz gaz verirmisiniz? Hani diyorsunuz ya bu muymus dedim diye gercekten korku bitiyormu aci olmuyormu o an ne hissediyorsunuz?

Kizlar.merhaba bu sorunu yenen arkadaslarimiz bize biraz gaz verirmisiniz? Hani diyorsunuz ya bu muymus dedim diye gercekten korku bitiyormu aci olmuyormu o an ne hissediyorsunuz?
ben hala parmagi bile tam alamiyorum.isaret parmagim bir bogumdan sonra tikaniyo
ikiniyorum itiyorum ama hiiiic girmiyo sanki tamamen kapali bir et yigini

canım ihmal etme..hamilelik ihtimali var dersin doktora evliyim korunmuyorum dersin ama grip ilaçlarının çogunu yazmazlar ya da bir kan testi yaparlar en azından..bende geçen gün kbb ye gittim kan istedi doktor kansızlık çıktı ilaç yazdı hamilelik için mi yazdı bilemedim yani kullanmak gerekiyomu onu da bilmiyorum..

canım benim ne korkuyorsun ne de acı hissediyorsun inan hiçbirşey yok.. hepsi bilinçaltının oyunu..zamanla zevk almaya başlıyosun.. hepimiz yasadık o korkuları.. yenince hepsi geçti bitti.. korkma azıcık cesaret yetiyor inan ..bir de pes etme erteleme senin de olacak emin ol.. sen de yeneceksin kendine inan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…