- 1 Mart 2015
- 72
- 32
- 8
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #193.501
Canim doktora gdp anlatsan durumunu iyi olur aslinda.sonucta korunmuyosunuz bi ihtimal var yanikızlar iyi geceler. Ben bişey sormak istiyorum. Biz Korunmasız olarak Eşli denemeler yapıyoruz ya. Hamile kalma olasılığımız var yani. Peki hasta olduğunuz da doktora ne diyorsunuz. Yani ben suan giribim ama hamile kalmış da olabilirim. Doktora gitsem ilaç verse Zararlı bi durum olursa. Nasıl olacak. Hamile olup olmadığımı bilmediğim için hamileyim de diyemez insan.
Gullac artik yag falan surmeden yapabiliomusunuz?bide korku yada aci kasma falan oluyomuCanim doktora gdp anlatsan durumunu iyi olur aslinda.sonucta korunmuyosunuz bi ihtimal var yani
güllacı bilmiyorum ama benim yenelim 17 gün oluyo yağ sürmüyorum artık doğal ıslaklık yeterli oluyoGullac artik yag falan surmeden yapabiliomusunuz?bide korku yada aci kasma falan oluyomu
islaklik olduguna gore ozaman korku kasma falan yok dimi.hic bi sknti olmadan yapabiliyosunuzgüllacı bilmiyorum ama benim yenelim 17 gün oluyo yağ sürmüyorum artık doğal ıslaklık yeterli oluyo
ben eşimin vajinamn üstüne boşalmasıyla hamile kaldıysam sen hayli hayli kalırsın dikkat et önce bi kan testi yaptr hamile olup olmadığı n çıkarkızlar iyi geceler. Ben bişey sormak istiyorum. Biz Korunmasız olarak Eşli denemeler yapıyoruz ya. Hamile kalma olasılığımız var yani. Peki hasta olduğunuz da doktora ne diyorsunuz. Yani ben suan giribim ama hamile kalmış da olabilirim. Doktora gitsem ilaç verse Zararlı bi durum olursa. Nasıl olacak. Hamile olup olmadığımı bilmediğim için hamileyim de diyemez insan.
Yok canım yağ falan kullanmıyoruz. Aslımda hiç acı falan yok ama bacaklarımı eşimi itmeden kasıyırum sanırım. Hani o rahatsız olmuyor ama ben cok yoruluyorum. Bi de söylemiştim misyoner yapıyoruz biz. Eşim ağırlığını da veriyor. Kilometrelerce koşmuş kadar yoruluyorum. Bacaklarım cok fena ağrpuor.Gullac artik yag falan surmeden yapabiliomusunuz?bide korku yada aci kasma falan oluyomu
Ben hala ilk misyoner de alamıyorum. Ilk önce benim üste oldupum pozisyonda bir iki kez penisi çıkarıp tekrar alıyırom. Vajina sanırım alışıyor. Ama üste olduğumda hızlı gitgel yapamıyorum. Popomda bi baskı olusuyır. Sonra vajina alışınca misyonere geciyorum. Islaklığım yetiyor. Artık extra bişey kullanmıyorum.islaklik olduguna gore ozaman korku kasma falan yok dimi.hic bi sknti olmadan yapabiliyosunuz
Sanırım biraz kısmet meselesi. Bakalım Rabbim ne zaman nasip edecek bebeği. O Yüzden hiç belli olmaz diyorum.ben eşimin vajinamn üstüne boşalmasıyla hamile kaldıysam sen hayli hayli kalırsın dikkat et önce bi kan testi yaptr hamile olup olmadığı n çıkar
Bebek düşünüyor musunuz peki. Yani korunmadan birlikte oluyorsunuz bahar.güllacı bilmiyorum ama benim yenelim 17 gün oluyo yağ sürmüyorum artık doğal ıslaklık yeterli oluyo
Anladm cnm..bide denedgnzde parmaktaki gbi nefes egzersiziylemi oluo bu esli denemelerde.yani ikinma yada nefes werirken p.. iceri girdirme..ayni egzerszdekileri yapioz dimi penisi alirkenBen hala ilk misyoner de alamıyorum. Ilk önce benim üste oldupum pozisyonda bir iki kez penisi çıkarıp tekrar alıyırom. Vajina sanırım alışıyor. Ama üste olduğumda hızlı gitgel yapamıyorum. Popomda bi baskı olusuyır. Sonra vajina alışınca misyonere geciyorum. Islaklığım yetiyor. Artık extra bişey kullanmıyorum.
ben hala parmagi bile tam alamiyorum.isaret parmagim bir bogumdan sonra tikaniyoKizlar.merhaba bu sorunu yenen arkadaslarimiz bize biraz gaz verirmisiniz? Hani diyorsunuz ya bu muymus dedim diye gercekten korku bitiyormu aci olmuyormu o an ne hissediyorsunuz?
canım ihmal etme..hamilelik ihtimali var dersin doktora evliyim korunmuyorum dersin ama grip ilaçlarının çogunu yazmazlar ya da bir kan testi yaparlar en azından..bende geçen gün kbb ye gittim kan istedi doktor kansızlık çıktı ilaç yazdı hamilelik için mi yazdı bilemedim yani kullanmak gerekiyomu onu da bilmiyorum..kızlar iyi geceler. Ben bişey sormak istiyorum. Biz Korunmasız olarak Eşli denemeler yapıyoruz ya. Hamile kalma olasılığımız var yani. Peki hasta olduğunuz da doktora ne diyorsunuz. Yani ben suan giribim ama hamile kalmış da olabilirim. Doktora gitsem ilaç verse Zararlı bi durum olursa. Nasıl olacak. Hamile olup olmadığımı bilmediğim için hamileyim de diyemez insan.
canım benim ne korkuyorsun ne de acı hissediyorsun inan hiçbirşey yok.. hepsi bilinçaltının oyunu..zamanla zevk almaya başlıyosun.. hepimiz yasadık o korkuları.. yenince hepsi geçti bitti.. korkma azıcık cesaret yetiyor inan ..bir de pes etme erteleme senin de olacak emin ol.. sen de yeneceksin kendine inan..Kizlar.merhaba bu sorunu yenen arkadaslarimiz bize biraz gaz verirmisiniz? Hani diyorsunuz ya bu muymus dedim diye gercekten korku bitiyormu aci olmuyormu o an ne hissediyorsunuz?
canım benim ilk denemelerinmi bilmiyorum ama pes etme noolur.. olmadığını düşünüyorsan zorlama sakın kendini.. kalk bir su iç biraz gezin sonra tekrar başla derin nefes al sonra nefesini verirken de aparatını ittir yavaşca girecek bak..Ya kızlar yardm edin nolur aparat içeri girmiyooo
Bugün acile gittim doktor nedendir bilemedim gebelik var mı diye sordu direk:)) belli bişey yok calışma aşamasındayım diyemedim tabi :))Canim doktora gdp anlatsan durumunu iyi olur aslinda.sonucta korunmuyosunuz bi ihtimal var yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?