Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

TEŞEKKÜR EDERİM adanis sizlerin destekleri sayesinde :)

Kizlar bisey daha sorucam size ben aparatla git gel yaparken boyle hani sistit olursunuzda surekli afedersiniz ama çisiniz varmis hissi olur ya oyle oluyor bende ve surekli wc ye gidiyorum egzersizleri yaparken az da olsa surekli yapiyorum neden boyle oluyor acaba bu his beni cok rahatsiz ediyor varmidir acaba bi cozumu

canım benim sağol evet rahatlamalıyım

canım çünkü mahsen bölümümüzle çok yakın böyle hissetmen normal zamanla geçiyor o durum takma kafana

Kizlar bisey daha sorucam size ven aparatla git gel yaparken boyle hani sistit olursunuzda surekli afedersiniz ama çisiniz varmis hissi olur ya oyle oluyor bende ve surekli wc ye gidiyorum egzersizleri yaparken az da olsa surekli yapiyorum neden boyle oluyor acaba bu his beni cok rahatsiz ediyor
canım çünkü mahsen bölümümüzle çok yakın böyle hissetmen normal zamanla geçiyor o durum takma kafana
Sendede olmusmuydu o his canim beni rahatsiz ediyor ama bu durum.
uzun zamandir yapiyorum aparatla mesela simdi gitgel leri sık ve fazla yapayim diyorum ama o rahatsizlik verrn histen dolayi yapamiyorum

canım erkeğin geç boşalması için spreyler ilaçlar var doktora yada eczaneye danışın onlar yardımcı olur onu kullandıktan sonra uzun süre dik kalabiliyor penis

oluyordu canım doktorda demişti ilk aparat çalışmasında bu his olur sakın panik yapma diye sonra çalışa çalışa geçti.Şimdide peniste oluyor benm ama artk kafama takmıyorum yeni yendiğim için oluyor heralde yine geçer :)

Penistede olacakmi ayni his yaa tuuh neyse ya yeneyimde su sorunu tek derdim o olsun sorun degil ama yinede varsa bi caresini bilen yardimci olursaniz sevinirim kizlar cook

canim ben penisle egzersiz yapiyorum.biraz acik olacak ama inmeye basladiginda esinle biraz oynaman lazim o zevk alinca tekrar eski sertligine kavusacaktir..ama bikax kez bu olur sonra istesen de sertlestiremezsin ara vermen lazim

Penistede olacakmi ayni his yaa tuuh neyse ya yeneyimde su sorunu tek derdim o olsun sorun degil ama yinede varsa bi caresini bilen yardimci olursaniz sevinirim kizlar cook
hemen alışıyosun canım onaya sorun olacak bişey değil sadece sen başta başlamadan önce bi tuvalete git sonra çalışmaya başlatıktan sonra gitme ben öyle yapıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…