Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım bilmiyorumya akşam eşim gelince soriyim ama eczaneyede sorabilirsin
Tesekkurler tatlim nettede arastirdim var bi suru marka ama bildiginiz bi markar varsa ozellikle daha iyi olur tabi
Hepinize cok tesekkur ederim kizlar yaa insallah burada olup su yazilari caresizlik icinde okuyan herkes en kisa zamanda cozsun su sorunu

yalnız erkekler o spreyden pek hoşlanmayabiliyolar.sprey penisi hissizleştiriyormuş ve alınan zevki azaltıyormuş.biz kullanmadık ama öyle duydum
doğru söylüyorsun canım ama çalışmak için gerekli oluyor çünkü işin zevki için uğraşmıyosun girsi diye uğraşıyorsunya oyüzden

Herhalde oyle bakalim benimki ne zaman izin verecek cok gulduuumm:))) iyi geliyorsunuz siz bana ya.

bunu bende merak ediyorum popo yonunde ittirmek nasil oluuo arkadaslar?
Başkasını bilmem ama ben evlenmeden önce Birleşme olduğunda penis sanki yukarıya doğru yani sanki karına doğru ilerleyecek diye düşünürdüm. Hatta eşimin de daha önceden bi deneyimi olmadığjndan öyle zannettiği için ilk Birleşme denemelerimiz de öyle sokmaya çalıştığı için ben biraz acı çektim doğrusu.
Ama Yön eğer misyoner pozisyonda iseniz yanı kadının altta olduğu pozisyonda iseniz ittirme yönü Aşağıya yani popoya doğru. Aslında penis de buna göre yaratılmış dikkat ederseniz belli bi açı ile dik duruyor.

canım hastalığım biteli 1 hafta oldu ama ben cesaret edip deneme yapamıyorum neden korkuyorum bilmiyorum o kadar kötü hissediyorum ki kendimi
Daha Öncesinde yaptın değil mi. O zaman bu cesaretsizlik neden ki. Hadi kalk bi Yüzünü yıka. Kendine gel. Başla egzersizine. Rabb'ime Şükürler olsun ki dermansız bi dert değil. Çözüm yolunu da biliyoruz. Hem de zor değil. Ben yenmiş biri olarak söylüyorum. Gerçekten zor değil. Yaptıkça daha ileriye götürmek istiyor insan. Hadi arkadasım kalk derin bi nefes al. Başla egzersizine.

canım ben egzersiz yapmadımki hiç hep eşli deneme yapmıştım daha öncesinde 2 parmak yapmıştım ama en son p..... yarısından fazlasını almıştım tahriş olduğu için ertesi gün deneme yapamadım sonrada hastalık girdi araya şimdi ise cesaret edipte birşeylere başlayamıyorum malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…