- 5 Nisan 2015
- 3.612
- 11.820
- 128
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #193.641
yalnız erkekler o spreyden pek hoşlanmayabiliyolar.sprey penisi hissizleştiriyormuş ve alınan zevki azaltıyormuş.biz kullanmadık ama öyle duydumcanım bilmiyorumya akşam eşim gelince soriyim ama eczaneyede sorabilirsin
Anladim canim tesekkur ederim peki ne kadar surer o sertlik durumucanim ben penisle egzersiz yapiyorum.biraz acik olacak ama inmeye basladiginda esinle biraz oynaman lazim o zevk alinca tekrar eski sertligine kavusacaktir..ama bikax kez bu olur sonra istesen de sertlestiremezsin ara vermen lazim
Canim zaten bu durumu cozene kadar kullanacagiz spreyi o yuzden bisey dicegini sanmiyorum gecici bi sureligine olacagi icinyalnız erkekler o spreyden pek hoşlanmayabiliyolar.sprey penisi hissizleştiriyormuş ve alınan zevki azaltıyormuş.biz kullanmadık ama öyle duydum
doğru söylüyorsun sonrasında rahat edicek sonuçta bişeylere katlanması gerekiyorCanim zaten bu durumu cozene kadar kullanacagiz spreyi o yuzden bisey dicegini sanmiyorum gecici bi sureligine olacagi icin
Tesekkurler tatlim nettede arastirdim var bi suru marka ama bildiginiz bi markar varsa ozellikle daha iyi olur tabicanım bilmiyorumya akşam eşim gelince soriyim ama eczaneyede sorabilirsin
valla canim rahat 1 saat egzersiz yapiyoruz..fazla zorlamiyorum kendimi de esimi de..yeterli bi sure benceAnladim canim tesekkur ederim peki ne kadar surer o sertlik durumu
doğru söylüyorsun canım ama çalışmak için gerekli oluyor çünkü işin zevki için uğraşmıyosun girsi diye uğraşıyorsunya oyüzdenyalnız erkekler o spreyden pek hoşlanmayabiliyolar.sprey penisi hissizleştiriyormuş ve alınan zevki azaltıyormuş.biz kullanmadık ama öyle duydum
kızlar egzersiz yapıyorum ama gireceğini düşünmüyorum diye asla umutsuzluğa kapılmayın çünkü gerçektende oluyor okadar çalışıp uğraştığımıza değiyor :) Çalışınca heralde vajina bir süre sonra pes ediyor aman senlemi uğraşcam gireceksen gir hadi diye izin veriyor
izin dilekçesi yazHerhalde oyle bakalim benimki ne zaman izin verecek cok gulduuumm:))) iyi geliyorsunuz siz bana ya.
Canimm dilekceyle olacaksa hemen yazarimizin dilekçesi yaz
olur belki denemektan ne zarar gelir.bi a4 kağıdına bakar yani. ıhııhım SAYIN VAJİNAM.... diye başlayabilir hattaCanimm dilekceyle olacaksa hemen yazarim
bunu bende merak ediyorum popo yonunde ittirmek nasil oluuo arkadaslar?tsk ederim canim aslolan peniskafama takilan bisi daha var ve ben bi turlu bunu anlayamiyorum.lutfen anladigim dilde anlatir misiniz popo yonunde ittirmek..?
Başkasını bilmem ama ben evlenmeden önce Birleşme olduğunda penis sanki yukarıya doğru yani sanki karına doğru ilerleyecek diye düşünürdüm. Hatta eşimin de daha önceden bi deneyimi olmadığjndan öyle zannettiği için ilk Birleşme denemelerimiz de öyle sokmaya çalıştığı için ben biraz acı çektim doğrusu.bunu bende merak ediyorum popo yonunde ittirmek nasil oluuo arkadaslar?
Arkadaşım neden üzgünsün
Arkadaşım neden üzgünsün
Daha Öncesinde yaptın değil mi. O zaman bu cesaretsizlik neden ki. Hadi kalk bi Yüzünü yıka. Kendine gel. Başla egzersizine. Rabb'ime Şükürler olsun ki dermansız bi dert değil. Çözüm yolunu da biliyoruz. Hem de zor değil. Ben yenmiş biri olarak söylüyorum. Gerçekten zor değil. Yaptıkça daha ileriye götürmek istiyor insan. Hadi arkadasım kalk derin bi nefes al. Başla egzersizine.canım hastalığım biteli 1 hafta oldu ama ben cesaret edip deneme yapamıyorum neden korkuyorum bilmiyorum o kadar kötü hissediyorum ki kendimi
Daha Öncesinde yaptın değil mi. O zaman bu cesaretsizlik neden ki. Hadi kalk bi Yüzünü yıka. Kendine gel. Başla egzersizine. Rabb'ime Şükürler olsun ki dermansız bi dert değil. Çözüm yolunu da biliyoruz. Hem de zor değil. Ben yenmiş biri olarak söylüyorum. Gerçekten zor değil. Yaptıkça daha ileriye götürmek istiyor insan. Hadi arkadasım kalk derin bi nefes al. Başla egzersizine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?